Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
05.12.2014 10:45 - ИЗЦЯЛО ОБЪРКАН СВЯТ! - 05.12.2012 год.
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1087 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 05.12.2014 11:18

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Науката приема голямата материална илюзорна измама за основа на света при положение, че Духът е основа за сътворението на света.
Който не е съгласен с това, което твърдя, то да направи справка с Библията, за която Библия казвам, че е книга на най-голямата измама, но в същото време и аз твърдя, че е книга на истината, но истината е прокарана в голямата библейска лъжа, че някога е съществувал библейски юдейски еврейски израелски народ и от него са се пръкнали Иисус и цялата му свита, та дори и венеца от тръни на главата му, заедно с кръста на който е закован! Това явление го наричам световна Божия измама, та ако ще и целият свят да е християнски.
Споделям следното.
Духът създава материята и това следва да е ясно на всички, в т.ч. и на "заблудените" учени от ЦЕРН с Големия Ядронен Колайдер, който само харчи бюджетни пари за научни измами и нищо повече. ЦЕРН нито е открил Х-бозона, нито някога ще разбере истината, защото учените хора от този научен център първо не разбират Духовната материя, второ са пълни измамници, та дори си поделят титли и награди за техните големи.
Дух означава Бог, Висш Разум, Абсолют, Творец, Създател, Глобална мисъл и памет и т.н.. съществуващ в чист космически вакум. Дух още означа материя, който Дух приема друго състояние с форма, цвят, вкус, мирис и всичко познато за материята. Духът е информационните полета, Той е торсионните полета, за които науката счита, че са се пръкнали от само себе си без да имат управляваща мисъл и памет.  В този смисъл ще кажа, че за сега има само "идиотска" наука във всичко, в това число и в икономиката като моя специалност, колкото и да считаме, че науката е напреднала, защото тя много приема, че знае, но не разбира нищо от това, което следва да знае за Битието и за живота като цяло, а що се касае за космоса, то това е друг въпрос на световна измама, който за сега науката няма да го разбере, ако не приеме, че е време да каже, че не може да се справи с космическите научни батаци, които се появяват един след друг по всички направления, та дори и жертвите, които се дават на космонавти.  За да се започне изследване и разбиране на сътворението с Духовните, материалните и социални процеси на живота, то най-напред трябва да се познава Духът и от Него да се тръгне към материята. За да се опознае този принцип, то най-напред трябва да се изучи голяма част от цялата Духовна информация дадена тук и там като Духовна литература, но не всичко, а отделни неща и от там насетне всичко се преповтаря, но само е казана по друг словоред на израза. Това е принцип и ако този принцип не се спазва, то науката никога няма да разбере истината за каквото й да е, с което борави материалния свят, в т. ч. магнитните полета, електрическия ток, парен двигател, двигателите с вътрешно горене, електроника, летене, здраве, медицина и всичко останало, с което се занимава науката, включително литература, изкуство култура и още повече поразяващите фактори на Ядрения взрив или "разпад". Духовността като друго важно направление пък от своя страна приема за истина най-голямата измама, в т.ч. и измамата Иисус и че хората може да служат на Бог с молитви, мантри, медитации, ритуали и да извършват защита на Бог чрез ДЖИХАТ казан в Корана или така наречената "свещена война" извършвана от някои представители на исляма.
Според мен и ще го споделя, че никой нищо на разбира от състоянието на ДЖИХАТ като явление по света, както и от самозапалванията на хората на всякъде в България, самоубийства, войни и т.н.. Това, че има НАТО или Русия или Китай и всека друга държава като военна мощ не означа, че някой ще се справи с този световен проблем, защото никой не разбира неговия корен на поява и процес, а се считат за основа второстепенни неща, които са само за заблуда и измама от действителността.
Докато не се разбере както от науката така и от Духовните учени "глупаци" във всички вероизповедания и да се обяснява на хората из основи, че Бог е Духът и Той е навсякъде, че Той е процес и този процес е живота на всяко едно нещо от атома до небето и че Бог създава науката, вероизповеданията и Духовните общности като част от живота, че Душата е Дух и Тя/Той никога не напуска тялото на каквато й да е материя, а само сменя начина си на форма посредством процеса,  тъй като Духа създава материята и разрушава материята като я преобразува от една форма в друга и от едно състояние в друго.  Духът е във всичко, което означава, че Бог е и човека и бъдете сигурни в това, че докато не разберете тази истина, то дотогава ще има ДЖИХАТ с тероризъм навсякъде по света, защото този ислямски ДЖИХАТ го създава точно Бог чрез различни хора, защото Бог е тези хора и го запомнете това. Бог организира целия друг свят за борба срещу неясен организатор, който организатор е сам БОГ. Разбрахте ли защо светът е объркан и тази бъркотия е създава точно Глобалната мисъл и памет, наречена Бог, Дух или Висш Разум! Толкова за сега! 



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3417189
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930