Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
10.12.2014 14:39 - ОКОЛО ФИЗИЧЕСКОТО ТЯЛО НА ЧОВЕКА НЯМА НИКАКВИ ФИНИ ЕНЕРГИЙНИ ТЕЛА. - 10.12.2014 год.
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2253 Коментари: 2 Гласове:
1

Последна промяна: 16.03.2017 15:20

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 С тази статия ще се опитам да насоча вниманието на читателя по отношение на човешкото физическо тяло и ще дам някои мои постановки за тялото, които ще бъдат коренно различни от досега съществуващите. Предварително следва да кажем, че няма никакви други фини енергийни тела около физическото тяло, както се знае  от Духовната литература. Този въпрос за фини енергийни тела е масово разпространен в Духовната литературата и той вече така е сковал разбирането на определени хора, че те са готови със зъби и нокти да се борят, за да защитават тезата, че около физическото тяло има фини енергийни тела наречени АУРА или ДУША. По този въпрос вече дори медиците се чудят как да разбират и какво означава фини енергийни тела, аура и душа. Правени са хиляди изследвания от лекари и други учени хора, за да се стигне до някаква яснота по този въпрос. 

Трябва да се каже, че от медицинска гледна точка този въпрос е напълно неразбираем и не ясен, но на практика всеки човек говори за душа, като нещо специално за човека и едва ли не тя управлява целия човешки характер по отношение на лошото и доброто в човека. Темата за лошото и доброто също заема голямо место в човешките познания, но на практика никой от никъде не може да докаже от къде се явява характера на човека такъв какъвто го има и от къде идва всяка промяна на настроението, поведението и всичко свързано с променливата характеристика на човека, като за едно и също нещо той може да взема хиляди решения и мнения. Това са въпроси, по които засега се занимава науката психология, но на практика тя стига до там, че едва ли не да даде само някои изясняване на нещо като значение. Например, какво означава мисъл, памет, чувства и всичко останало от този род, но не и да даде направление за тяхното стабилно състояние или изменение на състоянието, което примерно да доведе човек до някаква гениалност или да го промени от закоравял престъпник така, че този човек да забрави за това, което е вършил, като престъпление и да може да бъде фактически нов човек.
Ето това са въпроси, за които си струва да говорим и да пишем, макар че много хора може да се чудят на какво основание аз говоря по тези въпроси.
И така, от гледна точка на Духовността следва да каже, че физическото тяло на човек  НЕ Е ТОВА, КАКТО СЕ ПОЗНАВА от науката и медицината, като начин на съществуване и функции, защото всичко е много по-различно, въпреки че привидно това е трудно разграничимо и ни се струва, че почти всичко е познато.
Също така следва да кажем, че когато се изучава физическото тяло на човек, като начин на поддържане на личността, то следва да се изучава, като част от цялото в природата, а не като тяло, което съществува самостоятелно и е независимо от всичко останало. Точно това е целият въпрос, който следва да се обхване, но за да стане това обхващане е нужно преди това да се познава, какво представлява цялото и как то влияе върху човека. Ако това не се направи, то никога няма да се стигне до правилен отговор и винаги нещата ще бъдат такива, които да са ни в клин ни в ръкав по отношение на познаване и лечение на човешкото тяло и винаги ще има неща, които да противоречат на това, което е истинската същност на
човека. Предполагам, че читателят вече разбира за какво говоря и защо поставям така тази тема, колкото и да се счита, че това не е моя работа, за да говоря по нея.
Като начало ще повторя, че изучаването на тялото винаги следва да се започне първо от цялото творението, а не от това, че то съществува самостоятелно в природата под формата на човек.
Поначало темата е много дълга и не може в една-две или няколко страница да се развие цялата, но ще направя опит да подскажа някои неща, като за целта само ще нахвърлям идеи, които може и да не се възприемат първоначално, но това вече е въпрос на време и на допълнителна друга пълна литература, която да даде насока за всичко, което може да се свърже с човека.
Нека да започнем първо от това, което ни заобикаля, тоест природата. Природата това е земята с водата и всичко на нея и под нея, като флора и фауна, атмосферата и нагоре от нея до безвъздушното пространство, което вече се нарича космос на определена височина от земята.
Аз на няколко пъти съм казал по Интернет, че за разлика от науката, която твърди, че светът се състои от много вселени, хиляди галактики, слънчеви системи, планети и т.н., то моето твърдение е, че всичко в простанството е една вселена, която е земята заедно с небето, слънцето, луната и звездите, а всичко това се състои от четирите състояния на материята, които са твърдо, течно, газообразно и плазма, и антиматерията във второ състояниеято, която е разум и енергия.
Тоест, всичко в този свят представлява антиматерия и вторично състояние на антиматерията е материя. От тук на сетне започват голените проблеми на науката и Духовността, например, кое е това чудо, което ръководи света и дали въобще има някой, който да ръководи всички процеси на земята и космоса като цяло. Знае се, че в Духовността се говори за Бог, Висш Разум, Творец, Създател, Абсолют, Дух, Душа и т.н., а аз в последно време го наричам Глобалната мисъл и памет. Всичко това е с едно и също значение. Отделно науката прокарва други тези и хипотези за целия космос, като тя с технически средства иска да постигне определено познание за космоса и живота въобще. Поради тази причина в света има няколко космически държави, които развиват космическата наука „космология” чрез космически изследвания със спътници, космически телескопи и всичко познато до момента на науката, като летателни апарати. Отделно на земята се правят всякакви експерименти за намиране на някои сламки от вида на  така наречения „Х-бозон” и други подобни, като за целта се построи едно от най-големите съоръжения досега в научния център ЦЕРН или така наречения Големият Ядронен Колайдер, с който научно да се докаже, че в космоса има Божия частица. ......

И така, човешкото физическо тяло, като биология и психология, а и всичко останало в природата така е конструирано и създадено от Твореца - Създател - Бог, че то може да бъде ВЕЧНО, без секунда да боледуват, както са "вечни" египетските пирамиди, независимо че и те са подложени на ерозия, тоест, на боледуване. Това е истината, която истина е твърде оптимистична, за да бъде истина, но е така.

В Библията пише, че Бог е определил човешкия живот да достигне максимум до 120 години, но ако човек следи този въпрос в текстовете на Библията ще забележи, че сам Бог със следващи текстове в Библията си противоречи на това, което е определил за дължина на човешкия живот, което никак не е случайно. От тук може да се направи извод, че е възможно някъде по света да има хора, които са живи и може да не си знаят годините, които да са над 120. Аз, обаче, съм сигурен, че и да има такива хора, независимо къде са те, то или ако са живи ще са хора немощни или на практика няма да разбират нищо от това, защо живеят толкова дълго и какво правят с живота си, освен да имат една единствена грижа, която ще е да се нахранят доволно и да кажат по някоя мъдрост, която може да изненада някои учени хора или техни близки сродници. Тоест, убеден съм, че няма да имат идея каква е целта на живота им с тази продължителност над 120 год..

Обикновено такива хора може да се считат от други хора за йоги или да живеят някъде по планини и места, които не са популярни, за да може за общата маса хора те да бъдат добра загадка как са постигнали дълъг живот, като са далеко от науката и не използват нейните съвети за добро здраве.

Истината по този въпрос е такава, че самото съществуване, като години на човешкия живот и боледуването на човешкото тяло е част от голямата игра на Създателя с тялото и психиката на човека. 

Казал съм на други места, че всеки човек е проявление във физическия свят на земята с определена биология на самата Глобална мисъл и памет, тоест, Бог или всеки човек е жив Бог, който човек е поставен под особен надзор от Глобалната мисъл и памет и тя чрез формата човек играе игри, които самият човек не познава все още, защото той, като същност, е поставен под особена хипноза, която да му дава илюзия, че е самостоятелна личност и че той решава всичко сам или в колектив под форма негово съществуване в обществото. Това е направено от Глобалната мисъл и памет, така че да се счита, че има човечество, което все още няма яснота как се е създало, освен да се знае, че първите хора са Адам и Ева, но направени от кал. Поради тази причина някои красиви дами се кръщават на Ева Адамова или нещо подобно. Интересно име!  

Ще споделя, че без общата манипулацията върху част от себе си, като Творец, Създател и Бог, който Творец, Създател и Бог е Глобалната мисъл и памет, наречен още Висш Разум или Информационно поле с торсионни полета, както някои учени правят опит да го наричат, то тялото човек ще е вечно и здраво, както е вечен самия Бог, защото тялото е вид материализиран Бог и е носител на Глобалната мисъл и памет. Тоест, фактически цялото тяло на всеки човек е носител на пълната Глобална информация, която съществува в космоса и то само е носител на информационно поле или торсионни полета. С решение на самото тяло, защото е част от Бога, тази информация може да се разкрие.  При това положение тя набързо може да се усвои чрез различни просветления, дори често пъти стават за миг, защото досега информацията е била скрита от личността, но все пак се иска да се даде насоченост по кои въпроси ще се работи и на кои от тях ще се търси отговор, защото самата космическа информация е огромна. Често пъти се пиши за Акашови записи в пространството и ще отбележа, че целият запис на информация в пространството е в самото физическо тяло, тъй като самият човек е част от Бога и специални Акашови записи не съществуват никъде. Ето защо вече може да се съгласим донякъде с науката, че всичко е информационно поле, но управляемо информационно поле, а не съществуващо в хаос, независимо че някой казват, че и в хаоса има ред. Всичко, като понятие, е част от Духовната игра с хората на Глобалната мисъл и памет.

Въпросът, обаче е такъв. 

Защо сам Бог се поставя в условия на човек, който да бъде хилав, болен, вид мекотело като характер, злобен, гаден, крадлив, лъжлив и т.н., но също така да бъде човек добродушен, любящи майка и баща, учтив, спретнат, дори красив, като цвете и прочие?

Точно това състояние на Глобалната мисъл и памет дават заблудата и илюзията, че човечеството е самостоятелно и то е най-висша форма на живот на земята.

Не е случайна приказката, че всяко човешко тяло е една вселена. Тоест, то е цялата вселена, защото Бог е във всяко човешко тяло, както във всяка друга самостоятелна частица в природата. Вижда се, че само за тези въпроси ще са нужни много обяснения, за да може постепенно да се свиква с тях.

Съзнанието на човека е една от големите игри на Глобалната мисъл и памет. 

Отбелязвам, че никога не са нужни каквито и да са действия за повишаване на съзнанието на човека. Това си е чисто и просто манипулация с цел да има определена илюзия, че човек прави неща, които го издигат Духовно и той е част от високото съзнание на човечеството. Темата с високите вибрации е също част от илюзията и измамата на високото съзнание. Тази тема е друга част от играта и е прокарано така в човешкото общество, че днес много хора, които се занимават с Духовност така са оплетени в нея, че дори е трудно това разплитане, ако самата Глобална мисъл и памет не даде ход на тези неща, за да може постепенно точно хората, които се занимават с Духовност да разберат, че те самите са най-подведени. Обаче, в същото време е възможно те пък по този начин да разберат точно къде е цялата манипулация и игра на Глобалната мисъл и памет с хората. Не е без значение фактът, че почти всички хора, които се занимават задълбочено с Духовност са хора, които са минимум със средно, а голяма част от тях са с висше образование. Това също не е случайно, защото все пак следва да се познават нещата така както ги казва науката, защото самата наука е също много илюзорна и е следваща част от играта на Глобалната мисъл и памет. Интересен е фактът, че Глобалната мисъл и памет включва в тези занимания много хора лекари и психолози, които психолози сами не разбират защо са психолози и какво помагат на хората като техни проблеми. Ето още една част от играта на Глобалната мисъл и памет, но в същото време е тяхна голяма илюзия и измама, която все още съществува и дори набира скорост, като психолози терапевти на различни други хора, за които се счита, че имат нужда от психологическа помощ. 

Например, знае се от много хора в Духовните общност, че в България има млада жена, която се води дете индиго с име Валя Лунгарова. Валя е по образование психолог.

Обаче, Глобалната мисъл и памет я поставя в условие да може да излиза извън стандартите на науката психология, като й дава определени познания, които не са стандартни за самата наука психология. Така става и с определени лекари и други хора, които имат различни специалност. Този начин на игра на Глобалната мисъл и памет сама със себе си, като хора, дава допълнително объркване на обществото как така някои хора ще имат едни нестандартни познания, а други не могат дори да си помислят за тях и носят възхищение или отблъскват други хора от тях. Това е следваща част от играта на Глобалната мисъл и памет без никой да разбира как на практика става това привличане и отблъскване и как някои хора стават лидери на други хора, които не блестят с нещо повече от групата хора. Така са, например, нестандартните групи по интереси, фен клубове, хобита, определени спортове, политиката, дори и самите терористични групи, а също така наречените патриотични групи, които дори си нямат понятие защо те се наричат патриоти и какви интереси защитават. 

На практика съзнанието е такова, че то може да знае и да получава информация за всичко от само себе си. Това, обаче, е скрито засега и е част от голямата световна игра за формиране на личности. Знаем, че населението на земята е над 7 млрд. броя човеци. Всеки един човек е определена личност, но в крайна сметка са познати признаци, с които може да се обединят в характери, поведение и дори, като любовници. Илюзия е, че човек измисля нещо и че той строи високи сгради по 700 метра височина, но на практика всеки приема, че това е човешко дело.

Цялото тяло носи съзнанието на Глобалната мисъл и памет с всички психологически фактори, които най-добре се усещат при определени прояви на щастие, страх, фобии и други. Например, при страх тялото може да получи сковаване и да не може да помръдне. Този манипулация я прави самата Глобална мисъл и памет сама със себе си, като физическо тяло. Точно този номер на манипулация на Глобалната мисъл и памет с тялото, наречено, човек е интересно, поради това че тя самата се подлага на определени състояния, които нямат яснота за хората. На практика всичко е много ясно, само че въпросите следва да се разглеждат задълбочено и когато се говори с примери, това може да стане напълно разбираемо и ясно, дори самата Глобална мисъл и памет да даде възможност на определени хора да започнат да разбират тези въпроси съвсем целенасочено и лесно. Засега ще кажа, че това разбиране все още е ограничено от Глобалната мисъл и памет, но е вероятно в близките една две години да стане популярно, като занимание и четиво за хората.

Въпросът за човешкото тяло е комплексен и не бива да се казва, че даден орган е важен за нещо, а друг маловажен, защото всичко е относително взаимно свързано и поради тази причина често пъти хора инвалиди вършат дейности, като напълно здрави хора. 

Тук е важно да се каже, че човешкото тяло дори може и да не изгаря, както е случаят с нестинарите, защото тялото е физическо проявление на Глобалната мисъл и памет, а огънят е също част от стихиите на Глобалната мисъл и памет. Това е една прекрасна картина как при определени условия тялото става едно и то не може да се влияе от огъня, като самите нестинари дори не разбират как точно се проявява тази способност в тях и не могат нищо да обяснят при определени въпроси към тях. По същия начин става и с хората, които стават вид магнити и могат да задържат по тялото си хиляди тежки метални предмети, които дори самите също не разбират как става този номер с тях. По същия начин са хората гадатели и баячи както е, например, Ванга и други подобни на нея, защото този въпрос на различни събития с хора, предмети и всичко останало се дава, контролира и манипулира от самата Глобална мисъл и памет, тъй като за Нея няма ограничения и Тя самата създава събитията и Тя дава отговор чрез гадателите какво може да се направи по даденото събитие, включително да се каже точно къде се намира даден предмет или кой каква магия е направил на някои друг човек. Всичко това обединено се върши от самата Глобална мисъл и памет. Тя сама дава известни отговори, за които наука прави хиляди изследвания и прокарва всевъзможни допълнително заблуждаващи отговори, защото и това е част от играта на Глобална мисъл и памет. Поради тази причина в една от книгите "Разговори с Бога" на американския автор Нийл Доналд Уолш е казано, че по един и същи въпрос, най-вече научен, може да работят едновременно няколко човека, които са на противоположни точки на земната кълбо и независими един от друг. Тоест, ако днес аз пиша тези неща в България, то Глобалната мисъл и памет може да даде същата тази информация на друг човек в Канада или в Южна Африка. Всичко е Нейно решение, но Тя е в състояние да подвежда самия човек, че само той има тази информация. Това дава отговор на въпроса как, например, фирми от Китай и някои други азиатски държави произвеждат неща, които една са започнали да се рекламират по телевизии от западни фирми, като тяхно изобретение, а китайците вече са ги изкарали на пазара с цена, която също няма аналог по никакви логически икономически познания. 

Всичко в живота на хората е част от Глобалната игра, манипулация и илюзия на самия Бог със себе си, наречен човек. Поради тази причина досега виждаме, че човешките възможности са неограничени във всичко, но те се разкриват илюзорно чрез ежедневно учене в образователната система, запаметяване и тренировки в цялата човешка дейност, за да може измамата да стане по-скрита, че човек изведнъж може да пропее като компютър.

Този момент също най-добре си личи, когато съвсем малки деца стават таланти по музика, танци, спорт и научни способности, които дори техните родители си нямат ясна представа как определени заложби се разкриват в малкото дете. Примери вече по Интернет всякакви и най-разнообразни. Останалото е игра, илюзия и заблуда. 

Самата човешка дейност  с бизнес и финанси е част от Глобалната игра. Поначало несъстоятелността на една фирма и нейния фалит се предизвикват чрез човешки действия и поведения ръководени от Общата Глобална мисъл и памет. Това следва да се запомни добре. Точно сега в България се дава пример с българската банка КТБ и БНБ, за които аз ще споделя някои мои становища. На други места съм казвал, че знаех още март-април месеци 2014 год., че в БНБ ще възникне огромен проблем, който днес, 31.10.2014 год., този проблем се разглежда от Народното събрание, защото мой състудент, приятел и колега е в БНБ и е личен приятел на г-н Иван Искров, но с него никога не сме говорили по тези въпроси, освен един единствен път преди две години в моя офис, че всичко в даден момент, като проблем с икономиката на държавата ще изплува във вид на мазно петно в обществото. Точно тогава при този разговор аз помолих моя приятел да направим среща с г-н Иван Искров, който е Управител на БНБ, за да му кажа някои неща, че нещата ще стигнат до този край, както са днес. Срещата не се проведе, но това също е било част от играта на Глобалната мисъл и памет, за да не се разкриват нещата, така както са били предвидени от Нея да станат с КТБ  и БНБ. В интерес на истината ще кажа, че аз дори си нямах на идея, че някъде по София може да съществува КТБ, която преди няколко години стана първенец по банкова дейност, защото за мен тази банка беше, като всички останали банки и част от стабилната банкова система, но в същото време знаех къде са слабите точки в цялата икономика на държавата, дори по Интернет на няколко пъти правя изказване, че Законът за енергетика е причина да се иска постоянно увеличение цената на тока и то точно от монопола. Този закон противоречи на два основни закона за регулиране на икономиката, като цяло, както са Законът за счетоводство и Закона за печалбата.

Тук ще споделя нещо, което е време да го кажа, а който трябва ще го прочете.

През пролетта на 2012 год. аз направих специална среща с мой друг приятел от град Карлово, без да споделям името му, които е също много близък приятел с г-н Иван Искров, поради това че съпругата на Иван Искров е от град Карлово с уговорка да се видим двамата с г-н Иван Искров, за да му кажа, че служебното въже се затяга. Тази моя покана за среща също не беше случайна. На практика и тя не се състоя, но имаше пълна възможност да се проведе, дори определихме къде и как ще се проведе. 

Още, ще споделя, че преди 5-6  години аз по служебен път съм бил няколко пъти в бащината къща на г-н Искров при неговия зет и сестра с село Душанци, Общ. Пирдоп, но така са завъртяха нещата, че до ден днешен не съм имал възможност да говоря с него по никакъв въпрос и че нещата в Българската банкова система ще стигнат до това състояние, с което днес да се търсят законодателни промени за БНБ и за другите финансови институции.

И така, на практика днес, 31.10.2014 год., слушах по радио Хоризонт доклада в Народното събрание по проблема КТБ.

Искам да кажа следното и приключвам по темата.

Няма нищо случайно в цялата финансова афера с КТБ и БНБ.

Бях три години кредитен експерт от юни 1994 год. до края на ноември 1996 год. в "АгроБизнесБанк" АД, град Пловдив, дори по онова време вложих не голяма сума пари, за да бъда акционер на банката, които изгубих до стотинка. Случаят с тази банка КТБ, според доклада, повтаря по всичко фалита на "АгроБизнесБанк" АД град Пловдив.

Тъй като служебно имах ежедневен достът до баланса на банката, то на десетия ден от назначаването ми на работа в нея, казах пред всички колеги, че банката до две години ще фалира. Там беше и моя приятел състудент и колега, който сега е в БНБ, но по онова време той беше директор на клона, в който работихме. Аз виждах част от банковия портфейл, които беше явен, без да зная тайните ходове на управляващите, но на практика се знаеха не публично. Тоест, всичко тайно в дадена банкова институция се знае от определени служители. Имам достатъчно опит по тези въпроси от друга огромна фирма по времето преди да ида на работа в банката. След това мое изявление по молба на моя пряк шеф и приятел влязохме в моята стая и се скарахме добре с него защо аз разпространявам вредни слухове пред останалия персонал. Казах му така, "нима ти си сляп, за да видиш при какви условия са дадени голямата маса паричен ресурс за кредитите". Така приключихме разговора. След две години, когато банката тръгна към фалит той ми каза, че съм бил прав.

Тези въпроси тепърва ще намират разяснения и ще подлежат на пълно разбиране.

Затова често казвам по Интернет, че човек няма грам и секунда свободна воля, а цялото му движение, действие и поведение е част от играта и манипулацията на Глобалната мисъл и памет, която е самия човек. 

Тоест, всичко е част от голямата човешка илюзия създадена от Глобалната мисъл и памет или Бог.

Това е!




Гласувай:
1



1. stoyan80 - Здравей minchomin,
10.12.2014 15:13
По отношение на т.нар."Аура" бих ти препоръчал проучванията на българския биофизик професор д-р Игнат Игнатов, работещ в Научноизследователския център по медицинска биофизика-София. Игнатов се занимава с фотографирането на Кирлиановия (електричния) спектър на обекти. "Методиката и резултатите на д-р Игнат Игнатов са новост, защото се показват локални енергийни състояния на изследвания обект в зависимост от цветовете в електричното му изображение."
Това е страницата на института:

http://www.medicalbiophysics.dir/bg/kirlian_effect.html


цитирай
2. minchomin - Стоян 80,
10.12.2014 22:58
Вярвам ти, че д-р Игнатов прави фотографии всякакви, но приеми, че аз съм казал, че докторът не разбира как му стават фотографиите с аурата от обектива. Аз твърдя, че фини енергийни тела около физическото тяло са илюзорна измама от фотообектива, която я създава сам Бог. Знай, че всичко около нас е фина енергия, която движи дори въздуха и се получават течения. Намираме се вътре в енергийно поле, което поле винаги може да промени част от себе си и това, което изглежда самостоятелно, както е фото обективът.
Още, приеми, че науката трябва да тръгне от това което не разбира, а това се нарича Бог.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3417311
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930