Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.04.2018 11:14 - Срещу ислямския и еврейски екстремизъм за защита децата и на Християнската цивилизация
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 741 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image Срещу ислямския и еврейски екстремизъм за защита децата и на Християнската цивилизация Публикувано на 16.03.2018  в Свят https://bultimes.com/%D0%A1%D1%80%D0%B5%D1%89%D1%83-%D0%B8%D1%81%D0%BB%D1%8F%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0%B8%D1%8F-%D0%B8-%D0%B5%D0%B2%D1%80%D0%B5%D0%B9%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%B5%D0%BA%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%B8%D0%B7/
 Исландия забранява сюнета-осакатяване на деца и обрязването по религиозни причини. На исландците не им пука от обвинения за антисемитизъм, антиислямизъм или религиозна нетолерантност.

Нека си спомним, как “толерантно” държавните италиански училища свалиха разпятията от стените в класните стаи, тъй като те “притеснявали мюсюлмачета и еврейчета.”Как в реклама на “Лидл” махнаха кръстовете от църквите да не обиждали чуждоверците и натрапниците.
Това безумно и антихристиянско решение за Италия беше взето от Европейския съд за правата на човека в Страсбург, който естествено трябва да бъде закрит, а за съдиите му, не е зле да се възстанови Светата Инквизиция.
Призовавам всички български партии, организации и православната общност да подкрепим и приложим прекрасната инициатива на исландците.
А, и от друга страна ще запушим устите на джендърите и привържениците на Истанбулската конвенция, че сме били нетолерантни и ще приложим в действие защитата на децата от садистични процедури.
Мюсюлманските и еврейски общности скочиха първи срещу законопроекта, като изразиха съмнение в хуманните мотиви, заложени в него.
Исландците казали: “Ами много им здраве на евреите и мюсюлманите”.

Разделителната линия между християнството и мюсюлманите минава през Източна Европа и православните народи. Балканите са една от разломните зони на цивилизациите, затова трябва да приветстваме и подкрепяме всяка добра инициатива срещу съкрушителното чуждо религиозно нахлуване.

Законопроектът има своята солидна поддръжка в Исландия, включително 400 лекари и над 1000 акушерки.
Посредством социалните медии исландският народ каза тежката си дума, а тя е, че трябва веднъж завинаги да се сложи край на подобни садистични процедури, прилагани върху деца, които нито имат правото на глас, нито могат да се противопоставят.

Преди години Германски съд постанови, че обрязването на новородени деца по религиозни причини се равнява на нанасяне на тежка телесна повреда. За разлика от много политици, съдът не си позволи да бъде сплашен от обвинения за антисемитизъм или религиозна нетолерантност.”„Фундаменталните права на детето да притежава телесна цялост са по-важни от фундаменталните права на родителите,” се казва в решението на регионалния съд в Кьолн. Не съм сигурен, че решението на съда се спазва.
Съдът в Кьолн обяви обрязването на момчетата по религиозни причини за криминално престъпление. Това е първото решение в немската съдебна система, което осъжда религиозен обред. Според съда нито родителското право, нито гарантираната от конституцията свобода на вероизповеданието са оправдания за подобни жестокости над децата.

 

Едно от становищата на съда е, че мюсюлманите, които живеят в Германия, са граждани на тази държава и са длъжни да спазват нейните закони. При решението са взети предвид три члена на конституцията: за правата на родителите, за свободата на религиозните практики и за правото на детето на телесна недосегаемост.

Отхвърля се тезата на защитата, че обрязването е хигиенична мярка в много култури – една от основните причини, поради които то е позволено да се извършва в страни като САЩ, Великобритания и Германия. След продължително обмисляне съдът заключи, че обрязването “дори да е извършено правилно от лекар и с разрешението на родителите, трябва да се смята за телесна повреда, когато се извършва върху момче, неспособно да даде съгласието си”. Освен това тялото на детето би било “постоянно и необратимо променено” и тази корекция е “против интересите на детето само да решава към коя религия иска да принадлежи”.

Решението бе взето след като местен доктор бе обвинен в нанасяне на тежка телесна повреда след обрязването на мюсюлманско момче, което получило тежък кръвоизлив четири дни след операцията. Регионалният съд оневини обвиняемия, но остро критикува правото на родителите да подлагат децата си на подобни операции.
„Тялото на детето е перманентно наранено заради обрязването. Това противоречи на правото на детето само да определи религиозните си вярвания по-късно в живота,” добави съда.
Според Холм Пуцке, експерт по наказателното прави от университета в Пасау, съдебното решение е „изключително важно за докторите защото за пръв път те са осигурени от закона. За разлика от много политици, съдът не си позволи да бъде сплашен от обвинения за антисемитизъм или религиозна нетолерантност.”

Мюсюлмански и еврейски организации в Германия веднага скочиха против забраната на религиозното обрязване. Те го възприемали, като ограничаване на свободата на вероизповедание.
Да си ходят в ислямските сатрапии!

Йордан Халачев, ПРЕГЛЕД

Любопитен ФАКТ!: Знаете ли, че до 70-те години на миналия век в Исландия е можело законно да се убиват турци 

 




Гласувай:
4



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39741972
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031