Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
19.01.2010 20:58 - Две мисии на Светлината
Автор: minchomin Категория: Технологии   
Прочетен: 620 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 19.01.2010 21:22


Две мисии на Светлината

АЗ СЪМ госпожа Теософия.

Навярно за вас ще бъде по-добре, ако се представя с моето най-известно въплъщение. И така АЗ СЪМ ЕПБ, Елена Петровна Блаватска. И много се радвам на този случай, на тази възможност, предоставена ми за предаване на послание на сегашното човечество на Земята.

Аз зная, че и досега моето име предизвиква нееднозначна реакция от страна на много хора. Обаче феноменът на моите способности все пак имаше нужното въздействие и човечеството поне печата книгите, написани от мен и някои особено упорити хора дори се опитват да ги четат.

Много се радвам на този факт, защото това беше феноменална мисия на Светлината, в която аз служех само като проводник, а зад кулисите, без пряк контакт с множеството хора, можеха спокойно да изпълнят своята мисия известните ви сега Владици Мория, Кутхуми, Джуал Кхул.

Феноменът на моята плодовитост в писането на книги и досега не може да бъде обяснен от гледна точка на обикновената човешка логика.  И нещо повече, написаното в тези книги и досега се възприема от мнозина като най-голяма мистификация.

Е, ние разчитахме, че примерно след сто години написаните от мен книги с помощта на Владиците, ще бъдат достъпни за разбиране от човечеството на Земята. Ние се излъгахме. И досега безценната информация, съдържаща се в тези книги не е изучена и не е разбрана. За най-голям срам на човечеството. И дори мнозина смятат, че тази информация вече е остаряла и сега всички закони за развитие на човечеството са сменени.

Работа на всеки е да вярва в това, в което иска да вярва. Обаче аз се гордея с добре свършената работа. Вие не знаете кой в действителност е авторът на написаните от мен книги. За вас ще кажа – това са Владиците Мория, Кутхуми, Джуал Кхул, Маха Чохан. В онова време това беше грандиозна мисия на Светлината. И много високи духове успяха да дойдат във въплъщение, за да изпълнят тази мисия. И досега не е дадено нещо, което би могло да се постави на един рафт с книгите, написани по време на моето въплъщение като Блаватска.

Разбира се, информацията е зашифрована. Много неща не можеха да се дадат открито. И досега е рано за много неща да бъдат дадени. Обаче за онези искрени търсачи на Истината, които не се боят от трудностите, които отвориха своите сърца за познаването на Истината, могат да бъдат разкрити онези ключове, които ще дадат разбиране за много неща. Ще кажа повече. Вие можете, проектирайки в настоящия момент описанието за миналото на Земята и човечеството, да получите пълна представа за това, което ще се случи.

Печално е, че умовете на най-добрите представители на човечеството сега се отвличат с маса ненужни дейности. Има твърде много различни дейности, които увличат и отвличат много искрени души от мисията, заради която са дошли във въплъщение. И аз мога да назова няколко десетки хора, които се намират във въплъщение и които трябваше да работят за донасянето до човечеството на зашифрованите положения в „Тайната Доктрина”. Обаче те всички се увлякоха по неща, които не ги украсяват много. Представям си тяхната реакция, когато извършат прехода и видят колко безцелно са изживяли живота си.

Увличането по илюзорни проблеми и цели е главна беда на съвременните хора. Освен това има още една трудност. Съвременните комуникации доведоха до това, че съзнанието на хората изгуби способността си за съсредоточаване и концентрация, необходими за познанието на Истината, за намирането на тази Истина между редовете, особено тогава, когато тя е преднамерено разхвърляна не само на различни страници, но и в различни томове.

Този посланик получи възможността да работи благодарение на това, че изпълни условието, което поставиха пред нея Владиците. И това условие беше, да се разкрие една малка неточност в човешкото възприятие, а именно, касаеща Луцифер и падналите ангели. На Владиците им беше нужна една година усилена работа със съзнанието на този посланик, за да започне тази Истина по малко да се възприема от нейното съзнание. Работата е там, че има малка разлика между работата, която изпълнявах аз и работата на този посланик. И тази разлика се състои в това, че аз транслирах информацията от въплътените Владици, която идваше до мен от физическия план. Затова аз можех да записвам неща, които липсваха в моето съзнание.

Този посланик записва неща, които идват от по-фините планове, по-точно от ефирния план. Затова нейното съзнание не може да вмести твърде много неща. Аз служех като транслатор на физическия план. Този посланик служи като транслатор за по-финия план. И онова, което съзнанието на посланика не приема или отхвърля, не може да бъде предадено. Освен всичко останало, за Владиците е важен естествения ход на еволюция на съзнанието на този индивид.

Опирайки се на моя опит и сравнявайки моята работа с работата, която изпълнява този посланик, мога да кажа, че както и преди, всички достижения стават за сметка на голямото натоварване, което изпитват както физическото, така и по-фините тела на посланика. И това натоварване не може да бъде сравнено с нито една от дейностите, които съществуват в света.

Колкото повече енергия се провежда, толкова по-голямо натоварване ляга върху телата на посланика. И ако към енергийната съставяща се добави още и принципно новата информация, тогава натоварването изобщо не би могло да се издържи.

Моята мисия подсигуряваха няколко въплътени по онова време Владици. Всички онези, които трябваше да бъдат редом с този посланик, избраха своите илюзорни цели и изчезнаха в света.

Затова остава задачата за провеждане на Светлина във физическия свят. И в този случай съвременните комуникации, най-накрая, оправдават съществуването си. Защото цялата енергия,  съдържаща се в посланията, има възможност в същия ден да бъде получена от много хиляди хора, намиращи се на различни краища по Земята. И дори ако не се вземат под внимание онези, които четат тези послания просто защото това е модно, въпреки това остават достатъчно количество светлоносци, които се запалват в момента на четенето на посланието и ние имаме възможност ден след ден да обхващаме с постоянни импулси Светлина по време на цикъла от послания, практически цялото земно кълбо.

Какво да се прави, след като човечеството е отвикнало и не иска да работи с информацията, дадена още по време на моето въплъщение преди около 150 години и изисква систематични усилия за да бъде усвоена, тогава ние ще подходим по друг начин – ще насищаме човешкото съобщество със Светлина и енергия.

Като за първо запознанство с вас, скъпи приятели, аз казах достатъчно.

Не мога да се въздържа да не отбележа още един важен факт. По мое време аз не бих могла да работя в Русия така, както това е възможно по ваше време. И това е един много голям плюс. Не само за Русия, но и за цялото световно съобщество.

АЗ СЪМ госпожа Теософия.

 

© Татяна Микушина, 2010 г.

 






Тагове:   мисия,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3413976
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930