Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
11.02.2010 15:46 - ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - ЧАСТ ІІ
Автор: minchomin Категория: Технологии   
Прочетен: 3545 Коментари: 2 Гласове:
2

Последна промяна: 12.09.2013 14:00


imageПродължението е от:
http://minchomin.blog.bg/technology/2009/08/04/cern-greshen-podhod-na-svetovnata-nauka-za-4-5-mlrd-shveicar.374257

По-горе казахме, че в горните вибрационни пояси разликите нямат никакво значение и всичко е Дух. От тук насетне не е трудно да си представим ГРАДИВНАТА ТУХЛИЧКА на материята. Електронът е носител енергията на Духа. Той е топчица енергия без тегло. За уравновесяване силите между Духа и Материята на атома в структурата на ядрото на атома т.е. в протоните и неутроните следва да има частици с равнозначна на електрона енергия /Светата троица/ . Източникът на енергия е един и същ т.е. ДУХЪТ.
Следователно, най-малката градивна частица на материята /тухличката/ по размери на енергия ще бъде колкото енергията на електрона т.е. без тегло, само енергия. Според науката подобна на електрона частица без тегло е фотонът.
Тези стойности могат да се отнесат и към електрона. За мене няма никакво значение, как науката ще нарече тези градивни тухлички или енергия на материята. Според физиците х-бозон или нещо друго.
ТОВА Е. Това е голямата задача, която е поставена в ЦЕРН, да се открият тухличките. И за да не бъда празнословен, както някой биха си помислили, нека погледнем уравнението на великия Айнщайн /E=mcІ/ . Енергията е равна на масата по скоростта на светлината на квадрат. Основна мерна единица на масата в земни условия, според науката, е килограм. Енергията на Духа няма тегло, следователно и електрона няма тегло. Енергията има поле и честота/вибрация/. Следва да се опрости формулата отнасяща се за градивните тухлички. Тя ще изглежда така /E=mcІ/ като масата е равна на нула, т.е. няма маса с тегло, а има съзнателни единици енергия с поле и честота т.е. тяхната маса ще бъде равна на 1 /E=cІ/. Електронът и фотона са енергийни единици без маса. Енергията има поле и вибрация /осцилация/. Това енергийно поле следва да има граници. Тези граници се състоят от неподвижни вълни. Неподвижни вълни не са нищо друго освен т.н. от науката „струнни модели”. По-горе казахме, че вселената се състои от едни и същи елементи. Разликата е в това, че тези елементи в различни условия имат тегло, а в други не. Така например в условията на космоса предметите, включително и човека летят свободно, като минават в етап на безтегловност. Безтегловността е следствие на това, че там действат други енергийни пояси, друга енергийни полета и честота. Следователно формулата на Айнщайн там би следвало да има други измерения различни от тези на земята. Друг важен момент е гравитацията. За нея се дават различни тълкования. Гравитацията има огромно значение за космическите тела. При тяхното въртене с голямата си маса небесните тела създават гравитационно поле . Именно това поле ги държи в равновесие спрямо другите небесни тела. Енергията на Духа в проявената материя ще е равна на скоростта на светлината за всяка единица /E=c/. Универсалната енергия на Духа в микрочастиците следва да има винаги стойност 1, което значи, че Е=1.1=1, фотон по електрон равен на 1. Следователно, вибрацията на вълните на градивните тухлички във физически план, ще предава масата на проявената Вселена. Те ще бъдат с размери на електрона. По-нататъчни тълкувания не са нужни, тъй като алгебрата и геометрията вложени в атома са толкова сложни, че най-мощния земен компютър би работил стотици години за тяхното разгадаване. Това дава отговор на въпроса, защо Алберт Айнщайн не е могъл да направи други открития. Отговорът е, че Айнщайн не се е съобразил с енергията на Духа, която е градивната енергия за проявената Вселена. По нататък има други загадки. Те са, ЦЕРН е огромното съоръжение, на световната наука, което ще изпълни други, много по-важни задачи, които ще ги кажем в края на писмото.
Голямият въпрос, на който трябва да си отгори науката е дали материалната Вселена е реалност или илюзия.
Да! Тя е една голяма илюзия състояща се от Холограма и неподвижни вълни.
Цялата организация на Енергията в Материята се състои в неподвижни вълни. Това е основната идея, която трябва да се разбере, за това, какво сме ние и как се проявяваме. Обяснениято на този въпрос е част от голямата Метафизика. От къде следва да правим този извод, че проявената вселена е Холограма и неподвижни вълни? Нека погледнем водещите молитвени текстове „Символ Верую” и „Отче наш” в техният оригинален текст. Не говоря за текста на „Символ верую” приет на Първия /325 год./ и Втория /381год./ вселенски събори. На тези вселенски събори се правят най-големите изкривявание на Християнската религия от първоночалните учения, като всички учения освен тези приети на съборите се считат за „ерес”. Това изкривяване е имало значение за онова време, но тези последствия предават своя негативен отенък в днешно време с много голяма сила, включително и върху науката. В подтвърждение на казаното по този повод може да си припомним какво казва А. Айнщайн.
“Ако от Юдаизма на пророците и от Християнството, както то беше проповядвано от Иисус Христос, се премахнат всички по-късни наслоения, светът ще придобие едно учение, което е способно да излекува всички социални злини на човечеството. Всеки човек с добра воля е длъжен постоянно в своя малък свят да се стреми да превърне това чисто хуманно учение в една жива сила дотолкова, доколкото може.” (ALBERT EINSTEIN, “Ideas and Opinions”, New York, Bonanza Books, 1954, 184-185).

Отеца-това е Твореца-Бог на всичко.

Символ Верую
Вярвам в Единния Бог – Творец на Небето и Земята,
присъстващ в целия живот.
Вярвам в справедливостта на Неговия Закон
и със смирение се подчинявам на Мъдростта на Неговия Закон.
Вярвам в Царството Божие, проявено на Земята, както е на Небето.
Вярвам в Единството на Бога – Отеца, Майката, Сина и Светия Дух.
Амин!

Отче наш
Отче наш, който си на Небесата!
да се свети Твоето име;
да дойде Твоето Царство;
да бъде Твоята Воля както на небето, така и на Земята;
насъщния ни хляб дай ни днес;
и прости нам дълговете ни,
както и ние прощаваме на длъжниците си;
и не ни въвеждай в изкушение,
но избави ни от лукавия,
защото Твои са Царството и силата, и славата во веки.
Амин! (Матф. 6:9-13)

За Отеца ,Маиката значението е едно и също. Сина - това е разумът, Светия дух-който се проявява във всичко.
А сега да вникнем в следния текст от Евангелие на Мира от Есеите, ІІ книга.
„Деца мои, не знаете ли, че Земята
И всичко, което я обитава,
е само отражение
на Царството на Небесния отец”?

Това красноречиво показва, че всичко, което е проявено на земята, преди това е било проявено на други различни енергийни нива. В този смисъл проявлението на земята може да става само с ХОЛОГРАМА и неподвижни вълни, т.е със светлина /фотона и електрони/ и неподвижни вълни. Неподвижните вълни не могат също да имат тегло. Теглото на проявената материя ще се явява от това, че тя се намира в най-ниския вибрационен пояс, трети. Това е така защото на земята проявената материя трябва да остане за извесно време, да изпълни отределени мисия и да се върне от там където е дошла. Холограмата дава важна представа за природата на реалността и как можем да работим с нея. От една страна имаме ежедневна реалност (определен, проектиран образ), от друга страна - “копие” на тази реалност (скрит модел), която ние виждаме. Това обяснява, защо елементарната частица може да бъде навсякъде едновременно: нейното “копие” е разпространено по целия скрит модел. Това противоречи на класическата физика, която вижда физическия свят като събрани отделни локализирани неща, въздействайки си едни на други много трудолюбиво, но по ограничен начин. Не е сложно да се разбере, че след като проявлението е Холограма, самото проявление е СВЕТЛИНА, в която твори едно Всеобщо съзнание с един Всеобщ Разум.
Следва, че ние сме нещо повече от това да сме творение от тяло с кости и месо. До момента на човека му е определено да знае една много малка част от творението. Човешките сетива са така програмирани, че те могат да улавят само тези енергийни честоти, които са необходими на човека за да може да изживява инкарнацията /прераждането/ и да играе своята роля на земята.
Организиращият принцип на Вселената и Енергията, от които е създадена физическата и нефизическа Вселена е едно и също т.е. съзнателна енергия включваща всички възприемани и невъзприемани честоти, организирани от Духа с красота и пълно удоволствие от сътвореното. Тези енергийни честоти могат да се сравнят с октавите на пианото. Енергийните единици помагат да се формират най-напред елементарните частици, след това атомите и молекулите. Този процес се контролира от моделите, програмирани в ДНК, общото ‘копие” на цялото тяло.
Ако изходим от Марксовата постановката, която е позната, като „Битието определя съзнанието”,/това не е вярно, т.е. СЪЗНАНИЕТО ОПРЕДЕЛЯ БИТИЕТО/ следва да се има пред вид, че Битието това е цялото Битие на Твореца, Бог, а не Битието, което ние създаваме с нашите човешки интелект и действия. Съзнанието еволюира в своя вечен живот през определени цикли. За човека съзнанието израства в периоди на различните реинкарнации /прераждания/ и космически цикли. Това в същност е истинската природа на учението на Иисус и другите Велики Учители. Християнството, като институция, е отхвърлило постановката за прераждането по различни причини. Най-главна причина за това е съществуващото ЕГО в човека и завесата на забрава, която се слага на всеки един при неговото раждане. Завесата на забрава за минали животи е необходима с цел да няма обремености на съзнанието от събития в други животи. Например, на бедняк или богаташ в сегашния живот не би му се отразило добре в своя нов живот, ако той знае, че в друг живот е бил пълна противоположност на сегашното си положение. Дълбокото знание е преди всичко, че нашата природа е Дух, а не тяло с чувства и ние създаваме реалностите си с мислите си. Всичко, което виждаме около себе си – това е уловена енергия, която възприемаме като твърда.
Всички открития, които трябва да станат в земен план, влезли в плана на Бога, се подават с първичната мисъл на Бога и се приемат от съответния човек, който се занимава с определени изследвания в дадена област. Резултати от дадени открития, които не се използуват от човека по плана на Бога създават предпоставка за увеличение на илюзията и създават карма. Кармата се обяснява със Закона за причинно-следствените връзки.
На науката е известно, че големите открития, необходими за развитие на индустрията, във всички области се правят от 16 век насам. Няма нищо случайно в този наситен с открития за науката период. Това е следствие на един голям Божествен замисъл за еволюция на човешкото съзнание и самата Земя, заедно с целия минерален, растителен и животински свят намиращисе на нея, която еволюция настъпва сега. Така например Менделеев е направил прочутата таблица за химичните елементи, не за това, че е разложил елементите и е видял атома на всеки елемент, а затова, че в процеса на работа му е подадена мисъл-светлина от Великия разум-матрицата, какво трябва да се направи, като един много важен етап в целия процес на науката. При Айнщаин, след голямото му откритие за относителността, много други негови опити за открития са били неуспешни, въпреки, че той като учен е бил най-близко до същността на процесите във Вселената, т.е. не му е подадена мисъл-светлина. Първичната идея за съответното научно откритие или изобретение винаги е на Бог. Всички събития в тяхната вероятна форма вече са заложени от началото на творението (в изначалния хардуер – основа на творението). Всичко, което се прави в този свят, е дело на Бог (Логос). На Земята това дело се проявява, чрез човека, който е част от разбирането за Бога, т.е. той е Бог. Затова всичко, което се прави следва да бъде в името на Бога, а не отделено от Него. Най-голямото изобретение на науката до момента е Интернет – съответно проявление на Логос. За осъществяване на Интернет връзките се използуват всички научни открития и постиженията на голямата индустрия. Интернет технологията не е случайна, въпреки, че само 10% от него се използува за полезна информация. Не са случайни и технологиите в телевизията и мобилните връзки. Виждаме, че за няколко години стигнаха върхови постижения. Те са земният завършех на Логоса, големите постижения в науката и индустрията. Разбира се, Интернет и другите постижения ще претърпят промени и усъвършенстване. Характерно е, че за даден проблем, ако се работи в единия край на света, то обезателно по същия проблем се работи от други хора, в другия край на света. Въпросът за самото откритие е, кой първи ще го обяви? Интернет връзката е част от Вселенската информационна система. Нейното основно предназначение е да се предава моментално всякаква информация, подадена на определени хора, имащи способността да получават информация от Космоса. Тази информация е необходима предпоставка за общото повишаване на съзнанието на човечеството. С настъпване на кулминационния етап на еволюция в съзнанието на човека ще се даде възможност на много хора, чрез Интернет, да получават дирекна връзка от Галактическия и Вселенския център за база данни “АКАША”. С повишаване на общото съзнание на човечеството ще се повишат вибрациите на Земята и те ще се издигнат до пети енергиен пояс. В този енергиен пояс човекът ще получава директна информация от целия космос, без нужда от каквито и да са технически средства. Човешките тела ще претърпят промяна и нуждата от физическа храна ще отпадне. В момента настъпва криза за енергийни източници. Има един енергиен източник, който е вечен и е навсякъде на планетата Земя. Това са земните магнитни силови линии. Предполагам, че по въпросът вече се работи. До момента, в който не се подаде информация от Великия Разум, съоръжения за улавяне на тази енергия няма да се разработят. Това са Божествените закони!
Г-Н ПРОФЕСОР,
От казаното дотук, което звучи като фантастика, ни най-малко имам идеята да ви поучавам. Само припомням някой забравени стари и нови факти, които са част от голямата истина. Когато говорим за истина, следва да се има в пред вид, че всеки един човек си има своя истина, според неговото ниво на съзнание. Съзнанието и интелекта нямат нищо общо. Съзнанието е фактора, който ни дава отговор на това, кой Съм Аз, от къде идвам, къде отивам. То обяснява връзката с Единното, Цялото. Интелекта е функция за земния ни опит. Той ни дава възможност по лесно да се приспособяваме в условията на Земния живот. До тук можем да направим няколко извода за ЦЕРН, големия научен експеримент в Швейцария.
Първо: опасно е да се търси това, от което е направена Вселената, след като първичната енергия за сътворението е мисълта, като най-фина енергия.
Второ: вероятността да се сътвори нещо разрушително, включително енергии за манипулиране на човешкия ум е много голяма.
Трето: това, което Бог е направил или сътворил съществува и трябва само да го разбираме.
Следва да е ясно едно, че всички Велики учители на човечеството, всеки на своя език и със своето вътрешно разбиране утвърждават една и съща велика истина, че Бог е всичко и този Бог се намира във всяка вещ и всеки предмет в този проявен свят.
И съответно Бог се намира вътре в нас. Когато тази Божествена истина най-накрая завладее съзнанието на по-голямата част от човечеството и всеки човек се устреми към Бога, който се намира вътре в него самия, проявения свят, тази проявена илюзия ще престане да съществува.
Откритието за всичко по създаване на Вселената ще дойде с времето, без сложни проекти и техники. То ще дойде с усилването на разбиращия фактор на всеки. Често пъти, човекът се опитва от позицията на своя Ум да решава сложни Божествени задачи. Божествените решения идват само когато се отказваме от земните, човешки логики и подчиняваме себе си и цялото свое същество на служене на Висшия закон.
Световната наука следва да промени коренно своя Материален мироглед и да се обърне с лице към Духовното, което е първично. Казва се, че науката и религията са като два влака на успоредни линии, при което религията търси мислителя, а науката търси мисълта. Вероятно е дошло време влаковете да дойдат до стрелката, където пътищата се събират. Какво ще се получи при такова събиране? Може да се получи голяма авария или и двете да осъзнаят, че мисълта и мислителят са едно и също нещо.
Кланянето в храмове, църкви, джамий, синегоги и всякакви подобни места е най-малкото нещо на Духовността. Всички религиозни организации, секти, дружества и т.н. са само началния тласък на човека към откриване на Голямата Истината, която е, че Той е Бог и Богът е в него. Духовността е почитане на Бога във Всичко и най-вече във всеки един от нас, които сме част от голямото ЕДИННОТО
цяло. Човекът е сътворец на Бога. ТОЙ Е БОГ. Само, чрез овладяване на тази ИДЕЯ ще се повишава съзнанието, което е предпоставка за еволюция и за издигане на човечеството до всички нива на Духовното Усъвършенстване. Основни инструменти за повишаване на Духовността са така наречената наука КОСМОЛОГИЯ (ТЕОСОФИЯ или ЕЗОТЕРИЧНА НАУКА) с Общо понятие БОЖЕСТВЕНА НАУКА. Това е науката на САМ ГОСПОД БОГ, НАРЕЧЕН ОЩЕ НАШИЯ ТВОРЕЦ ИЛИ СЪЗДАДЕТЕЛ, ДОРИ АЛЛАХ И ВСИЧКИ ВЪЗНЕСЕНИ ВЛАДИЦИ, КАТО ИМЕНА на древните и световни УЧИТЕЛИ, която се преподава на всички езици и нива по един и същи начин.
Всичко, което се случва във Вселената, следва съвършен Божествен план. Бог никога не греши. ЦЯЛАТА ПРОГРАМА НА ЦЕРН, ОТ НЕГОТО СЪЗДАВАНЕ ПРЕЗ 1954 ГОД. ДО МОМЕНТА, Е ЧАСТ ОТ ТОЗИ ПЛАН. ЦЕРН РАЗРАБОТВА ИНТЕРНЕТ. ИНТЕРНЕТЪТ Е НЕОБХОДИМ НА СВЕТА, КАТО ЧАСТ ОТ ГОЛЕМИЯ ПЛАН. ЦЕРН ЩЕ СЛОЖИ КРАЙ НА ВСИЧКИ ЗАБЛУДИ В НАУКАТА И РЕЛИГИИТЕ, ЧРЕЗ ПРОВАЛА, КОЙТО ЩЕ ПРЕТЪРПИ С КРАЙНИЯ РЕЗУЛТАТ ОТ ЕКСПЕРИМЕНТА. Следва да се спомена, че независимо какъв ще е крайният резултата от опита в ЦЕРН, дори и отрицателен да е той, все пак ЕКСПЕРИМЕНТЯТ ще е с положителен резултат, защото и отрицателния резултата е положителен за развитие на науката, като цяло.
ПО КАКЪВ ДРУГ ГРАНДИОЗЕН НАЧИН БИ СЕ ПОЛУЧИЛ ОПРЕДЕЛЕН РУЗУЛТАТ, КОЙТО ПРИ ВСИЧКИ СЛУЧАИ ЩЕ Е ПОЛОЖИТЕЛЕН, ОСВЕН С ЕДНО ОГРОМНО ТВОРЕНИЕ НА НАУКАТА, В КОЙТО Е ВПРЕГНАТА ЦЯЛАТА СВЕТОВНА НАУЧНА МИСЪЛ И ТО ДА ТЪРСИ МИКРОЧАСТИЦИТЕ НА ЦЯЛОТО ТВОРЕНИЕ?
ТОВА, ЧЕ АЗ ПИША ПИСМОТО, КОЕТО Е ВЪВ ВИД НА СТАТИЯ, СЪЩО Е ЧАСТ ОТ ТОЗИ ПЛАН И КАКТО КАЗАХ ПО-ГОРЕ, ЧЕ СЛУЧАЙНИ СЪБИТИЯ НИКОГА НЯМА. С ТВА ПИСМО ВЪВ ВИД НА СТАТИЯ, ОБАЧЕ, САМО ЗАОСТРЯМ ВНИМАНИЕТО НА СВЕТОВНАТА НАУКА И РЕЛИГИИТЕ, ЧЕ НАСТЪПВАТ ГОЛЕМИ КОСМИЧЕСКИ И БОЖЕСТВЕНИ ПРОМЕНИ НА ЗЕМЯТА, КОИТО ПРОМЕНИ ЩЕ СЕ ОТРАЗЯТ ВЪРХУ НАШЕТО ЖИЗНЕНО НИВО НА РАЗВИТИЕ С ОПРЕДЕЛЕН ИКОНОМИЧЕСКИ И ФИНАНСОВ СТАНДАРТ НА ЖИВОТА НИ.
Важно е всеки да знае за промените, които настъпват и стават на сегашния етап и да се започне подготовката по тези въпроси и нов начин на живот. В противен случай, краят ще бъде изпълнен с масови неудачи от живота на всички ни.





Гласувай:
2



1. анонимен - Имам чувството, че в края на "експеримента"
11.02.2010 16:04
чудовището има голяма опасност да бъде преименувано в " КОЛОНЕН АДРАЙДЕР " !

Запазвам КАТО ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ новото наименование, ПОРАДИ КОЕТО ПРЕДИ ДА БЪДЕ ПОЛЗВАНО ОТ НЯКОГО, ТРЯБВА ДА СЕ ИСКА ПОЗВОЛЕНИЕТО МИ.
цитирай
2. анонимен - IOJlqoepvbvjwhH
23.06.2011 21:21
Shoot, who would have thguoht that it was that easy?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3407669
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031