Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
07.04.2010 21:13 - Есента – начало на промени; Време е да се събират камъни; Време е да се събират камъни; Време за събиране на реколтата; Време за събиране на реколтата; Диктовка
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1194 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 07.04.2010 21:16


  01.09.2005 Есента – начало на промени   1. Дойде есента, днес е нейният първи календарен ден, днес е първият ден за началото на изпълнение на желанията, за началото на пренастройката на манталитета на хората и най-важното, старт на началото на Новата епоха! 2. Започват исторически времена, започват събития, които хората чакат в последните векове и от които зависи бъдещето на човечеството. 3. Всичко, в крайна сметка ще бъде хубаво и ще завършат позитивно тези исторически събития на изменение на съзнанието, манталитета на хората, строителството на новите обществени отношения и разбира се, на приемането на Единна Вяра, Единен Бог! 4. Но очакваните събития започват не започват чак толкова благоприятно, колкото на Мен Ми се искаше и те ще заприличат на стара, ръждясала талига: движение няма, а скърцане много! 5. Човечеството все още не е готово да приеме Моите условия за неговото съхранение (на човечеството) на Земята, все още не е готово да (смели” информацията за това, че Аз от Духовния свят започвам да управлявам Материалния Свят, чрез избран от Мен Човек, който в нажежаването на тези исторически събития, или по-добре да се каже, преобразявания, се явява като Месия или Пророк! 6. Неговата първа задача – да предаде на хората „Хляба насъщен на знанията” и да представи на Света Моите Знания Вечни и да изведе хората към Вярата, към Истината, към Мен! 7. Този исторически, неповторим процес на преобразяване на човека е настъпил много скоро, но сега вече, тази есен, той придобива конкретни очертания и ще бъде усетен от хиляди, даже милиони хора. 8. Историята не може да се върне назад и дори „силните на деня” не могат да си позволят да противодействат на тези Велики преобразувания и да не участват в този Мой спектакъл! 9. Есента, великата есен на възраждането настъпи и есенният старт за активни действия Аз вече съм го дал, и процесът на преобразяването на човека няма да бъде спрян от никого вече. 10. Сега е необходима стъпка към разширяване на количеството хора, които получават Моите Вечни Знания, представени в Откровенията. 11. Всеки човек, докоснал се до страниците на Откровенията, получава не само цялата необходима информация за Света и за Вечността, но и Моята Благословия за усъвършенстване на Личността му и задълбочаването му в Душата, за живота му сега, на Земята и във Вечността! 12. Много е важно как и кога и въз основа на какво човека получава (започва да получава) своя багаж от Знанията Велики и Вечни! 13. Бъдещето на човека започва да се формира от сегашната есен и е много важно какво „семе” Ние ще заложим в „земята” за пролетта! 14. Гответе се! Историческите събития наближават и светът ще изтръпне от информацията която той (Светът) много скоро ще получи от Мен, и хората ще разберат, че е настанал техният час и това е часът на Божия Съд и Възраждането! 15. Всеки от хората ще трябва да направи своя собствен и неповторим избор в полза на Доброто или злото, в полза на Хармонията и безпорядъка!  

04.09.2005

Време е да се събират камъни

 

1.  Идва „време да се събират камъни”. Започва пътят към Истината – към Мен, към Единния Бог, към Всевишния, към Създателя на Всичко и Всички тук, на Земята и във Вечността!

2.  Много важен етап: начало на предаване на Моите Вечни Знания на широк кръг хора, началото на предаване на „хляба насъщен от Знания” от „камъка” хвърлен от Мен в морето от хора.

3.  Човешкият поток, придобива ясна посока и тези хора, измъчени от незнание на съдбата си, ще придобият истинска представа за целта на своя живот на Земята и във Вечността.

4.  Яснотата в главите, в съзнанието ще открие пътя към Истината, към Бога и ще даде ориентирите на живота, на усъвършенстването на личността, на Душата на човека до нивото на Човек-творец!

5.  Тези ориентири ще са разбираеми за хората, а религията, Вярата в Бога, ще придобият толкова дългоочакваното положение в живота на човека, в качеството им на компас във Вечния живот.

6.  Историята ще се разкрие на човека като вечна книга на постъпателното усъвършенстване на личността, и отдавна преминали събития ще засветят отново с цветове на бъдещето.

7.  И най-накрая ще разбере човекът, че животът е вечен, и няма време в движението на Вечността, а събитията в миналото и в бъдещето ще се срещнат и ще се открие светът на великите събития!

8.  Всичко, през което е преминало човечеството в търсенията си, в пробите и грешките за хилядолетната си история, ще се окаже, че не е напразно, а единствено изпълнение на своята роля в Моя Вечен спектакъл!

9.  Всичко ще бъде преразгледано, всичко материално и битово, ще отиде на втори план, и златото ще престане да бъде критерий, мерило за живота в Материалния свят!

10. Злато ще стане нивото на усъвършенстване на личността, Душата на човека, ще станат тези Знания, или „хляба насъщен от Знания”, който Аз ще предам на хората.

11. Човекът като Божествено Създание ще се научи да управлява Света, без да нарушава Великата Хармония , а със своите действия само допълнително ще укрепи крехката граница на Хармонията на силите между Доброто и злото!

12. Човекът осъзнава своята Велика роля в управлението на Природата и в Хармония с нея ще създаде условия за Нейното развитие до нивото на Райска градина на Земята!

13. Великата Хармония в Света ще определя живота и съществуването на Материалния Свят на Земята, а всеки живеещ на Нея ще осъзнае, че той е част от Великата мозайка на Хармонията, Любовта и Вярата!

14. Вярата ще управлява Света. Вярата е ключът към познанието за Света, към познаването на Вечността и ролята на човека в Нея!

 

  04.09.2005 Време е да се събират камъни   1. Идва „време да се събират камъни”. Започва пътят към Истината – към Мен, към Единния Бог, към Всевишния, към Създателя на Всичко и Всички тук, на Земята и във Вечността! 2. Много важен етап: начало на предаване на Моите Вечни Знания на широк кръг хора, началото на предаване на „хляба насъщен от Знания” от „камъка” хвърлен от Мен в морето от хора. 3. Човешкият поток, придобива ясна посока и тези хора, измъчени от незнание на съдбата си, ще придобият истинска представа за целта на своя живот на Земята и във Вечността. 4. Яснотата в главите, в съзнанието ще открие пътя към Истината, към Бога и ще даде ориентирите на живота, на усъвършенстването на личността, на Душата на човека до нивото на Човек-творец! 5. Тези ориентири ще са разбираеми за хората, а религията, Вярата в Бога, ще придобият толкова дългоочакваното положение в живота на човека, в качеството им на компас във Вечния живот. 6. Историята ще се разкрие на човека като вечна книга на постъпателното усъвършенстване на личността, и отдавна преминали събития ще засветят отново с цветове на бъдещето. 7. И най-накрая ще разбере човекът, че животът е вечен, и няма време в движението на Вечността, а събитията в миналото и в бъдещето ще се срещнат и ще се открие светът на великите събития! 8. Всичко, през което е преминало човечеството в търсенията си, в пробите и грешките за хилядолетната си история, ще се окаже, че не е напразно, а единствено изпълнение на своята роля в Моя Вечен спектакъл! 9. Всичко ще бъде преразгледано, всичко материално и битово, ще отиде на втори план, и златото ще престане да бъде критерий, мерило за живота в Материалния свят! 10. Злато ще стане нивото на усъвършенстване на личността, Душата на човека, ще станат тези Знания, или „хляба насъщен от Знания”, който Аз ще предам на хората. 11. Човекът като Божествено Създание ще се научи да управлява Света, без да нарушава Великата Хармония , а със своите действия само допълнително ще укрепи крехката граница на Хармонията на силите между Доброто и злото! 12. Човекът осъзнава своята Велика роля в управлението на Природата и в Хармония с нея ще създаде условия за Нейното развитие до нивото на Райска градина на Земята! 13. Великата Хармония в Света ще определя живота и съществуването на Материалния Свят на Земята, а всеки живеещ на Нея ще осъзнае, че той е част от Великата мозайка на Хармонията, Любовта и Вярата! 14. Вярата ще управлява Света. Вярата е ключът към познанието за Света, към познаването на Вечността и ролята на човека в Нея!     05.09.2005 Време за събиране на реколтата   1. Всичко се променя: дошло е време за събиране на реколтата – първата, все още непълната, но все пак реколта. 2. Реколтата – това са Душите на хората, сплотени под Моите Знания, по Моята Религия, под Вярата в Мен, като във висш справедлив Съд. 3. Така е, Аз водя Съда, но Аз раздавам и Своята Благодат, Своята Любов на тези хора, които се стремят към Истината, към Мен и със своя живот доказват праведността си и Духовните си приоритети над материалните. 4. Изключително важно е Моите Знания да се предават на младежта – на новото подрастващо поколение, правещо първите си крачки в Материалния Свят. 5. На тях днес, на младите хора, на младите сърца им се пада да развиват и да продължат да изграждат Новото общество, Новите обществени взаимоотношения на базата на Божественото начало, на база на Религията на Единния Бог на Земята. 6. Затова е много важно, как възприемат и ще възприемат Моето Учение тези подрастващи хора, това ново поколение на все още безидейни хора. 7. Сега е необходимо да се вмени на тези млади хора Вярата в Бога и Любовта към всичко, което Аз съм направил на Земята и във Вечността, в това число и към живота, който им е Дарен от Мен! 8. Тези млади хора – Новото поколение, влизащи в живота хора – следва да се обедини под лозунга за висша справедливост от Бога, под лозунга на усъвършенстването на личността, на Душата на човека, без да се забравя при това и лозунга за здраво тяло. 9. Затова обединението на Новото поколения хора трябва да стане на Духовна основа, която да определи висшите ценности на живота на човека на Земята, усъвършенстване на Душата на човека и подготовката му за Вечен живот. 10. Главният лозунг за обединението на младежта трябва да стане стремежа към Духовно и материално съвършенство на човека! 11. Младият човек, съвършен Духовно и материално, стои на прага на Вярата, праведността и Вечността!     08.09.2005 Време за събиране на реколтата   1. Прегрешенията съпровождат живота на човека на Земята, но силния и праведен човек се отличава със сдържаността в постъпките си и целенасочеността при изпълнение на целта в живота, избрана от самия човек на пътя към праведността. 2. Главното е - човекът да разбира своето предназначение и да минимизира своето грехопадение, и да не допуска пороци, заплашващи да го превърнат от човек в животно. 3. Да се осъзнават и да се поправят своите грехове трябва своевременно, без да се натрупват и да се разлагате морално, да не започвате да приличате на човекоподобно същество, за което похотта и животинската страст са целта на живота. 4. Човекът с голяма буква трябва да подтиска своите светски потребности и да се издигне над греховете, пороците, достигайки до висотите на Духовно състояние – да бъде в Духовността! 5. Аз ви казвах многократно, че Моите Знания не са циркови номера с фокуси за любопитни, а Знанията Ми са Велико Философско Учения за Вселената, за Нейното устройство, за Създателя и за Ролята на човека в тази Система на Висш порядък и Висша Хармония. 6. Любовта – това е Хармонията в Моето разбиране, това е съчетание на две взаимно допълващи се съставящи, създаващи при обединението си Хармония. 7. Любовта, това е проява на Хармония, в това число и Хармония на чувствата! 8. Ако говорим за човека, то хармоничната двойка винаги е Любов и винаги е Моя Благодат! 9. Цялото Ми Учение е насочено за достигане на Земята на Хармонията и Любовта! 10. Когато Аз говоря за Любов и наричам това висше чувство на човека, Аз предвиждам и създавам условия за Хармония на човека, Хармония в чувствата и в действията му, когато Материалните и Духовните сили се намират в равновесие, т. е. в Хармония. 11. Хармонията не позволява на греха и порока да се проявят, това не може да се случи, когато всичко е в равновесие и съгласие! 12. Хората трябва да се стремят към това във всичко: в семейството, в рода, в страната и само достигането до това равновесие, съгласие или Хармония ще спасят човека от греховете о паденията! 13. Не може да има падение, когато всичко около човека е в съгласия, в равновесие, в Хармония! 14. Обърнатата буза (страна) е първата стъпка към Хармонията!!! 15. Само Лукавия разгаря враждата между хората, залюлявайки тежестите на историята към страната на злото, ненавистта, алчността и порока. 16. Аз продължително говоря и ще говоря за Хармонията в Света, защото настъпващата епоха на Водолея е и ще бъде епоха на Хармонията, на Любовта и щастието. 17. Настъпва великото хилядолетие на Хармонията на Човека и Природата, разкриваща невероятните способности на Човека, на Човека-творец на Хармония. 18. Бъдещето принадлежи на хармоничния Човек, първата стъпка на който към висшата Хармония е първа стъпка към Мен, е първа стъпка към приемане на Моята Религия, на Моя Миропорядък, на Моята висша Хармония на Световете. 19. Първата крачка на хората към Хармонията ще стане обединението им под Единния Бог, под Единната Религия, изключваща различните тълкувания за Божественото Начало.   20. В Хармонията на Световете не може да има множество религии, диктуващи своите правила на поведение на човека, на неговите Духовни и Материални ценности. 21. Ако Светът се подчинява на ЕДИННИЯ създател, то няма как да има на Земята множество религии, множество на собствени възгледи за този Свят, защото Светът е ЕДИН и този Свят е устроен по Единна структура, тъй като всичко е балансирано във Вечността въз основа на Единния механизъм за управление. 22. Хората трябва да приемат тази Система на Световете, да приемат Единната Религия и Единния Миропорядък, осигуряващи баланса на силите и висша Хармония. 23. В този и само в този случай, ще дойде това, към което човечеството се е стремило от хилядолетия, опитвайки се в своите търсения да намери елексира на щастието. 24. Но щастие без Любов, без Хармония все още не е имало, тъй като само в баланса на силите, в баланса на чувствата се достига до състоянието на Душевен комфорт, на Духовно блаженство! 25. Човекът стъпил на пътя на постигане на Истината, на достигането му до Мен, на приемането на Вярата още с първите си стъпки за почва да усеща Любовта, Хармонията и щастието! 26. Хармонията е баланс на силите, баланс на възможностите и е висша проява на Любов на Земята и във Вечността. 27. Аз ти говорих, че ти откривам невероятни сили и Знания ти давам Велики, за да водиш хората, за да помагаш на хората и да излекуваш хората от материалната болест на Духовно ниво. 28. Ако си спомняш, бях казал, че Духът определя съзнанието, защото Материята е подвластна на Духа, и всички болести на Човека стават от нарушение на баланса на силите, на Хармонията на Духа и Материята! 29. Човекът разболял се в Материалния свят, преди всичко боледува в Духовния свят от нарушаване на Хармонията, а проявата на такава Духовна немощ, на отсъствие на Хармония, се отразява в Материалния свят като болести, не излечими за човека.     09.09.2005 Диктовка   1. Процесът на преобразуване на манталитета на хората и съответно, на изменението на обществото набира обороти. 2. Моите Думи хвърлени на благодатна почва дават наченки за разбиране на Моите Знания и приемането им от хората, стремящи се към истината. 3. Разбирането или по добре да кажем, опита да се разбере Истината и да се разбере, какво е това Истина, неизбежно ви води до Бога, а ако е до Бога, то тогава ви води и до приемането на Моя Миропорядък, до Вярата и като резултат, до праведния живот и до Вечността. 4. Това е Моята главна задача – да направя от вас всичките, свои последователи, Мои ученици и Моя опора за Управление във Вечността. 5. Земята не е целият Свят, Земята – това е една част, при това една много малка част от Вечността, в която вие сте се оказали по воля на съдбата, по Моя Воля, само заради това, да се създадат и изпитат на практика, хора с имунитет към пороците и греховете, надеждни помощници във Великите Дела на управлението на Вечността. 6. Вие ще кажете, че не беше ли по-просто да се създадат направо идеалните хора и да не се измъчват хората със съблазни и да не се губи време за този сложен процес на преобразяване на човека, на неговия манталитет. 7. Но ако се върви по този път – пътя на създаване веднага на идеалния човек, то тогава в резултат Аз получавам био-робот поставен на работа във Вечността 8. Да обаче, робота си е робот, и творчество от него не чакай, а механичното изпълнение на командите ще Ме принуди примитивно да ръководя всяко движение, което ще доведе вече до дисбаланс на Моите Сили и Енергии. 9. Този път – не е за системата на Вселената. За управлението И са нужни творчески помощници. Затова Аз през цялото време ви говоря: На Мен Ми е нужен Човек-творец, надежден помощник, преминал всичко, в това число и през вратата на Рая и през вратата на Ада! 10. Необходими са Ми хора вземащи решения и управляващи Великата Хармония на Света, не позволяващи да се получават пресичания, дисбаланс на силите и разбиращи, максимално добре разбиращи точната граница на Хармонията, нарушаването на която може да предизвика катастрофа. 11. Ето така, постепенно Аз ще ви преоткривам задачите на човека, преминал през изпитанията на Земята, и ще ви подготвям да бъдете редом с Мен във Вечността! 12. Задачите, Велики и отговорни, изискват мъдри управляващи, знаещи цената на Доброто и злото не от слухове, а от собствения си опит, а от там и надеждни кормчии на Великата Хармония на Вечността. 13. Затова не ви трябва да се застоявате на Земята задълго. Дълго – само за тези, които не преминат изпитанията, и тогава те се превръщат за него в тесен кръг за бягане на място. 14. Но това не е пътя на праведния човек, а на човека-животно, който не може да се отскубне и ще отвори вратата на Ада завинаги. 15. Човекът, който Мие нужен, трябва да премине през всичко, да разбере всичко, да приеме всичко и да застане до Мен за движението му нагоре по спиралата на Вечността. 16. Затова понятията, от които се ръководи човека на Земята за проверка на неговите способности да премине през вратите на Рая и Ада, са най-елементарни и разбираеми – даже за неподготвения човек да приеме Моя Миропорядък на Вечността. 17. Аз говоря за Вярата, за Любовта, за Надеждата – тези обикновени Думи-Заповеди определят пътя на човека на Земята и подготвят този човек за приемане на Вечните Знания за Моя Миропорядък, където ключовите думи вече носят друг оттенък: Хармония, Миропорядък, Вечност! Това са – думи-синоними на предните, но смисълът им е в друго: в определянето на предназначението на Човека, притежаващ велика Мъдрост и управляващ системи от Светове във Вечността. С Други думи, вашият живот „Тук” е подготовката ви за Вечността, за управлението И, за мъдрото, т. е. за опитното управление и ако е необходимо, за приемане на решение въз основа на Божествените Начала на великата Хармония на Световете!   Откровения http://www.otkrovenia.spiralata.net/


Тагове:   камъни,   начало,   диктовка,


Гласувай:
2



1. universalnite000 - Наистина е време ...
07.04.2010 22:27
Наистина е време ...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3416995
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930