Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
07.10.2010 18:03 - Познанието за Истината – единствената възможност за спасение - Маслов 02.09.2006
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 809 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 07.10.2010 18:04


1.  Аз вече казах, че в това сложно и напрегнато време на Квантов преход (засега очакван) трябва да се улесни търсенето на собствения, правилен път към Истината, към Бога, към спасението чрез пътя към себе си!

2.  Аз вече ви описах основните условия на надигащото се историческо събитие, но за да не бъде изборът на човека под „тояга”, а да бъде осъзнат, човекът ще трябва да се довери на Мен, Създателя, и да се обърне от Материята към Духовността, към опознаване на себе си!

3.  Ще е нужно много, а за някои хора и не толкова много време, за да могат хората (човека) да осъзнаят Моето могъщество и справедливостта на Моето отношение към човека.

4.  Доказателство за Моята Любов към човека може да бъде само Правдата и Истината, която Аз съм започнал и постепенно продължавам да откривам на хората, разкривайки пластовете на вашата история от изминалите хилядолетия.

5.  Аз вече говорих за Христос и малко за Новия Завет. Говорих ви наистина малко, подготвяйки ви за приемането на Правдата и Истината, но така, че да няма отхвърляне или нарушаване на връзките в обществото и като следствие от това, „загуба на задръжките” при някои неуравновесени хора, поведението на които, след узнаване на Правдата, би се превърнало в проблем за мирното съществуване на мнозинството.

6.  Различните трактовки при четенето, както вече ви казах, на Божествените текстове и отсъствието на адекватен превод е резултат от нееднократното преписване на молитвите на различни езици.

7.  Същината на проблема се състои в това, че писарите и преводачите до голяма степен са тълкували словата (превеждайки ги на своя език), изхождайки от представите или потребностите на своята собствена религия и волно или неволно (по-често волно) са преписвали съвършено друго, внасяйки изменение в словата (текста) и дори в смисъла на самата религия.

8.  Затова и всички религии съществуват като самостоятелни течения, Каноните на които се отличават толкова значително едни от други, че за човека става изключително неразбираемо, защо съществува такова различие в представянето на Светите Истини и Създателя!

9.  Особено, в това отношение, грешат християните и никак не могат да се разберат помежду си относно единството на религията. Погледнете колко различни тълкувания на християнството съществуват и всяко от тези направления счита себе си за защитник на Вярата, при това на Истинната Вяра!

 

10. Но това не е така и всичко това е твърде далеч от Правдата, която би могла да помири и да събере всички християни на една маса! Обединение може да стане само разнищвайки Правдата за Христос и разнищвайки разбирането за мястото на Христос в историята на човечеството.

11. Само чрез разбирането не на църковните догми, а на Вечните Знания, които Аз започвам да ви откривам, е възможно да бъдат обединени всички християни и не само християните, а и хората от всички други религии пред опасността от надигащия се Квантов преход!

12. Съзнанието на хората вече е настроено точно така.

13. Затова и книги като „Шифърът на Леонардо (Кодът да Винчи)” са популярни и заслугата на Дан Браун пред Йерархията на Светлината е голяма и се свежда до това, че дава импулс, отначало много внимателен под формата на безобидна литература, а в последствие и по-сериозен, приоткривайки завесата на историята, за да може, в края на краищата, да се създаде настроение или желание в хората да преразгледат религиозните представи за Старите времена (най-често църковните догми), вече нямащи нищо общо с Моите представяния.

14. Преди всичко трябва да кажа, че Христос това не е име, а позиция в Йерархиите на Светлината! Аз съм говорил за това, че в момент на знакови исторически събития винаги се е избирал Човек, съответстващ на Плановете на Йерархиите на Светлината и освен Знанията, които той е получавал, едновременно с това, някой от Учителите на Йерархията на Светлината се въплъщавал в тялото на този (избран) човек за успешната реализация на Божествения План на ненасилствено усъвършенстване на хората.

15. Затова във времената на Новия Завет Учителят Христос (планетарна длъжност) се е въплътил в тялото на Иисус и му е помогнал да формира Учението за Любовта към всичко обкръжаващо в Света и към себе си като към Божествено създание.

16. Аз ви казах, че само сега, в момент на епохални исторически преобразования на човека, на промяната на неговите отношения с Природата, с Материалния Свят, Аз, Създателя, е необходимо да се въплътя в тялото на човека, на който е доверено да Ме представлява на Земята и да носи Светлината на Знанията на хората от всички националности и религии.

17. Към сегашния момент всичко вече е готово за Моето въплъщение, защото има човек, проверен, две години служейки на Бога (на Мен, Създателя), образованието и социалното положение на който потвърждават, че появата на този човек в качеството му на Пророк (въплътения Създател) няма да предизвика отхвърляне или недоверие!

18. Аз зная, че излизането на този човек пред пресата с думите „Аз дойдох” ще предизвика шок или негативна реакция под предлог - „появата на поредния лъжепророк”!

19. Но това ще бъде съдбоносна грешка и заблуда на хората, защото появата на този човек е проява на Моята Велика Любов към всички Мои Деца!

20. Днес Аз искам да кажа, че няма и никога не е имало хора-Богове на Земята в полето на ниските вибрации, според вашето разбиране и според разбирането на Църквата. Не може и не би могъл човекът да носи Знания без Бога или Йерархиите на Светлината. Истинните Знания са само при нас, затова всички Пророци са били и са хора, надарени със Знания от Божествените сили, на които е поверено да носят тези Знания на хората.

21. Аз вече съм говорил не един и два пъти, че Иисус е бил велик Човек, велик Пророк и Неговата задача е била една – да донесе на хората Моите Знания, приемайки върху себе си тежестта на отговорността, да донесе тези Знания като Истина, като Вяра, като пророчество за великото преобразяване. Съдбата на Мария Магдалена – да бъде винаги до него, да бъде приятел, жена, да бъде втората половина и да бъде Хармонията в Тънките Светове.

22. Затова Аз казах и пак ви казвам, че обединението на двете половини на човека до достигане нивото на Висшата Хармония и тяхното сливане на Духовно ниво в Тънките Светове е един от пътищата за усъвършенстване на човека до равнището на подобие на Бога - човека на Вечността!




Тагове:   спасение,   маслов,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3417809
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930