Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
21.09.2011 14:54 - Крион: Квантовият фактор - Физика с отношение! - 12.09.2011, Лий Каръл
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3105 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 21.09.2011 17:40

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Това е ченълинг на живо от 10 април 2011 г. в Едмънтън, Албърт, Канада
[За да се помогне на читателя, този ченълинг е преработен от [Лий Карол и Крион] за по-добро разбиране. Това често се случва, щото енергиите, присъстващи в живия ченълинг и предоставящи специален вид комуникация, след това да не попаднат в отпечатаната страница. Така че ще се радвате на това допълнително послание от 10 април 2011 г. в Едмънтън, Албърта, Канада]


Здравейте, скъпи, аз съм Крион от Магнитната служба. Посланието тази вечер е същото, както е било дадено в навечерието, и е свързано с това, че партньорът ми би определил като следващата си работа  аудио транскрипцията му- защото аз му го дадох за първи път миналата нощ по такъв начин, че той го знаеше предварително, и днес не би било изненада за него. И  затова, онова, което искаме да представим тази вечер ще е ново за някои, и ще се проведе с по-добро разбиране и по-голяма мъдрост.
Сега ние говорим за предпоставка, за която много подробно не сме говорили преди това, така че може би ще ви изглежда малко невероятно. Това е предпоставка за онова което се случва с физиката, както и за всичко, което се случва с вас. Това е предпоставка за това какво се случва с енергията, в която вие сега пребивавате.
Преди няколко минути, когато ние открехнахме вратата, ние попитахме, "Човекът в този стол преструва ли се?" [Става дума за ченълинга на Lee]. Попитахме го така, и ако вие умеехте да разпознавате, тогава бихте знаели истината, защото това послание ще достигне до основите на реалността. Представяме съобщение, което ще се стори на някои невероятно по своята природа, а също ще ви представим и практическо обучение. Ние  малко ще попълним с него вашата наука в нейния триизмерен аспект, то ще помогне за консолидиране на понятия, които може да изглеждат малко невероятни. Представяме ви това, което все някога вашите учени ще видят, но някои от тях започват да виждат и днес. Те не разбират напълно какво може да означава това или как работи то, или кое наистина е основния му смисъл. Но не бива да се отрича, че това съществува. И, за да се направи правилно, ние ще го представим на малки части.

  Обзор

Ето предпоставката: когато отваряте вратата към разбирането на това какво е квантовото във вашата наука, вие се готвите да откриете нов вид физика, която винаги има добра воля [benevolent -благожелателен – ​​благотворен, доброжелателен – ​​бел. на пр.] в своите атрибути. Това означава, че се каните да отворите вратата и да погледнете на нещо, което не е линейно и което има предразположеност – предразположеност към благожелателното. Възможно ли е, щото във физиката да има реална енергия предразположена благожелателно? Това наистина няма смисъл защото се предполага, че физиката - е система от закони, съотношения, а не система с някакъв вид съзнание.

 

Така че пред вас са много парчета от пъзела. И първият от тях - трябва да допуснете, че квантовият свят може да има допълнителен атрибут, който излиза от рамките на обикновения "набор от правила." Как може "система" да бъде предразположена? Това звучи като наука, но това не е все пак онази наука, която очаквате. Искаме да ти дадем тази информация, защото тя е свързана с творческа енергия, която ти сега изпитваш, скъпо Човешко Същество.

Определяне на Квантността
Трудно е да се разбере, откъде да започна и как да го обясня, така че наистина да разбирате. Нека да започнем ето с какво. Вашата наука в момента смята, че квантовата физика трябва да се занимава с това, по кой начин най-малките елементарни частици взаимодействат една с друга. Тези частици са толкова малки, че те са дори частици на светлината, и ДНК молекули и други обекти на теорията на елементарните частици. Те са толкова малки, че те могат да се видят само под електронен микроскоп. Това е онова, което вие наричате квантовата механика, която се проявява само в много малкото.

Това отново е един пъзел . Знаете ли вие, че светлината и другата материя регулярно се променят от вълни към частици? Знаете ли, че светлината проявява свойствата на частици, когато се наблюдава от човешко същество? И сега, как математическа система може да "чувства", че е наблюдавана? Вие вече знаете, че квантовата енергия може да бъде много различна от всичко, което са мислили за нея. Но какво, ако това съвсем не е физика? Е, какво, ако квантовата енергия е "пръстовите отпечатъци на Създателя"? Това би била физика, при това имаща съзнание. Но тогава би било, вероятно, това би било твърде странно?

 


Голямата Квантова Енергия на Галактиката


Аз съм с намерение да ви дам информация за размисъл. Квантовата енергия, която вие наблюдавате в много малкото се проявява също и в много голямото. Фактически, ние дори ще отидем толкова далеко, че да ви кажем, че физиката всъщност се различава в различните части на Вселената, в зависимост от това, което се намира в центъра на всяка галактика. Нека да започнем с тази предпоставка - физиката не е стандартен набор от универсални правила. Тя зависи от квантовата щампа на създателя на всека от тях. Някои от тях са много подобни, но все пак те се различават. И ако можете да намерите на тези различия, вие бихте се запитали, защо, и тогава аз бих ви обяснил - разликата е в това, което се намира в средата.


Доколкото вашата физика е най-вече 3D (триизмерна), имате затруднения с разбирането как всичко в действителност работи. И квантовата физика е единствения ключ към мулти-версията и възможността да се разбере, че някои закони на гравитацията и масата се определят от това, което се случва в средата на всяка галактика. Енергията на създаване е по средата. Онази биполярна енергия, онова привличане/отблъскване, което ние наричаме "Близнаци", се намира в средата на вашата галактика. Вие я виждате в 3D като сингулярност - което, между другото, е съвършено невъзможно, доколкото това е само двойнствено събитие. Науката тепърва ще го открие. Ние ви даваме тази информация, защото, когато това го открият, вие ще може да кажете, че сте чули за него оттук. Това ще позволи с по-голямо доверие да се отнесат и по отношение на всичко онова, което имам още да кажа. Между другото, всичко във вашата физика се проявява по двойки, дори съществуващите ви закони на физиката, така че как можете да поставите сингулярността в средата на галактиката? Дали някой вярва, че може да има друга двойка?


Нека започнем с астронома и да питатме: "Уважаеми Астроном, вие вярвате ли в Бога?" Астрономът може да се замисли за момент и след това да каже: "Аз не съм този, който определя божествеността Това не е моята наука. Аз може да вярвам в Бог, но това не са изследванията ми, защото се доверявам на научния метод." Е, може да попитаме и по друг начин, "Добре, това е правилно, и кое вие виждате от онова, което ви е интересно от научна гледна точка в нашата галактика?" На това астронома може би малко развълнуван да каже: "Добре, аз ще ви кажа какво ни е интересно на всички нас. Открихме нещо, което ние не разбираме. Съществуват физически принципи за крупни обекти, които не се вместват в рамките на орбиталната механика, известни като Нютонова физика и Евклидова геометрия. Изглежда странно, че галактиката се движи като единна плоскост, сякаш звездите са залепени за нея като камъчета. И всичко това се върти заедно. Трябва да има някакъв вид енергия, която поддържа тази форма. От гледна точка на известната ни орбитална механика, основаваща се на гравитацията и масата, обектите въртящи се по орбита около една централна точка, като нашето Слънце, което и създава всички орбити, различни за всичките обекти. Всички обекти около гравитационния център на заемат орбити, въз основа на масата и скоростта си. Ето защо всички планети имат различни орбити . Това е физиката, която ние очакваме. Това е то, което се случва в нашата слънчева система. Но не и в галактиката. Има нещо в средата на галактиката, което трябва да се основава на гравитацията и всички обекти да се движат около центъра като едно цяло. Налице е някакъв вид гравитационното привличане или съединяващо притегляне. И ние не го разбираме. "

  Необичаен дизайн - въпреки всички вероятности


И това не е всичко. Нататък ще стане дума за нещо, в което е невъзможно да се повярва. Ще стане дума за това, което вие наричате щастлива случайност. Затова ние възнамеряваме да наречем този ченълинг "Квантов Фактор". Има нещо, което вие не очаквате, и което организира събитията във всичко, което ви заобикаля. Във вашата триизмерна реалност всичко, което се случва на земята, изглежда случайно. Т.е. реалността отговоря във вид на графика на очакваните вероятности - камбанообразна крива /кривата на Бел/. Общо разпространените неща да се случват по-често, отколкото редките. Вероятността приема формата на очаквана случайност. Ако хвърлите заровете повече от хиляда пъти, ще видите една случайна последователност, която наричате, така работят нещата. Ето на какво сте свикнали. Тук няма предразположение.


Да се върнем към астронома - астрономът казва: "Всичко, което наблюдаваме, изпитва, може да се каже," енергията на творене на Вселената ", това е невероятно от математическа гледна точка. Това изглежда така, сякаш че се хвърлят заровете, и се падат шестици , и отново шестици, и отново шестици, хиляди пъти подред. Това е извън пределите на случайната последователност. Това демонстрира присъствие на интелигентното проектиране ". Сега аз не говоря за метафизика. Аз говоря за астрономите. Навсякъде при наблюденията си, те откриват, въпреки всички вероятности, наличие в Универса на вселената дизайн на добрата воля по отношение на живота. Те въведоха термина "интелектуален дизайн» ["Intelligent Design " - в руските текстове е разпространен превод Разумен Проект или Разумен Замисъл  - бел. на преводача]. Аз използвам термина "дизайн на добра воля» [
benevolent design "доброжелателен дизайн" - бел.на преводача]. И аз ще ви кажа, че енергията, която държи заедно всички ваши слънчеви системи от вашата галактика, повече от 100 милиарда звезди – тава е гигантска квантова ръка, на която лежат всички галактики на вашата Вселена, като на ръката на Бог. Това е квантовата ръка на добрата воля.


Как е възможно това? Това е първият от многото примери, които ние ще приведем, за проявяването на самия квантов фактор, пръстовия отпечатък на Създателя на Вселената. Той е предразположен към любов, предразположен към живота, предразположен към добра воля. Ти си тук, на земята, която във всеки случай не би трябвало да съществува, и единственото нещо, което й позволява да съществува, е интелектуалния дизайн.


Колко време ще и трябва на науката да разбере това? За тях това е един пъзел, а не проява на божественост. Това излиза извън рамките на статистическата вероятност, и изглежда, че това е само по силите само на дизайна на добрата воля - и това е енергията на Твореца на Вселената. Помислете за това. Какво означава това за вас? Ако навсякъде в сътворяването на Вселената присъства добрата воля, поддържаща развитието на живота, поддържаща съществуването на тази земя, това означава, че има и други земи. Животът е навсякъде! Много пъти сме ви разказвали за това. Въпреки това, ние се намираме на особена Земя - на планета, която е планетата на свободния избор, единствена от всички. Във всяка вселена има само една такава, и преди нея е имало други планети на свободния избор. Има даже планети-випускници на свободния избор, даващи семената на живот за други планети, които ще станат нови планети на божествения свободен избор.


И ето вие сте тук, творческата енергия във вас съдържа мъдростта на вековете. Това е мъдростта на вековете на вашата галактика, и не на земята ви. Други, преди вас в продължение на милиарди години съществуване в тази галактика са участвали в други отработени съзнания. Те излязоха до нови нива на добра воля, предавайки ги към следващата планета. Това е дългосрочно събитие, и вие, в крайна сметка, ще направите същото. И тогава ще запълните галактиката със собствените си семена и семена от тези, които бяха преди вас - семената на божественото.


И така, както преминете това ниво на добра воля в действителност ще се формира следващата Вселена, и такъв ще бъде нейния интелектуален дизайн. Много време бе необходимо за достигане на тази точка, където физиката може да бъде проявена като изразяваща отношение. И то благожелателно отношение. Това е една голяма картина. Хайде да се придвижим към средата й .

 


Единствената устойчива квантова енергия на планетата


Позволете ми да Ви поканим да експериментират на повече от десет години. В него са били привлечени да участват двама души в Шотландия - физик и доктор по медицина. Докторът по медицина беше Тод Овокайтис, колега на моя партньор. Какво съвпадение, че тези двама мъже на науката се срещнаха в живота [усмивка на Крион]. Физик и доктор първи пресъздадоха устойчиво, координирано, управляемо, възпроизводимо, квантово събитие. С други думи, те направиха едно изобретение, което създава квантовата енергия, която може да се съхранява, възпроизвежда и прилага. Те постигнаха това чрез насочване на противофазна лазерна енергия през онова, което ние наричаме квантов холограмен обектив. При това фактически се извършва изместване на времето, и възникналата кохерентна квантовата супа, макар и много малка, може да бъде контролирана и повторно възпроизводима, управлявана и доставена до мястото, където искате да я изпратите.


В действителност, те не са първите хора на планетата, създали квантова енергия. Но те – са първите, който я създават планирано и повторяема. Първият човек, който е създал квантова енергия е Никола Тесла. Той не можеше да я контролира, но той знаеше, че нея я има, и я получаваше отново и отново в своите магнетични експерименти.


Какво физикът и лекарят направиха през следващото десетилетие, след като продемонстрираха квантовия фактор - те след това използваха тази управляема квантовата супа, приложиха я в биологията. Всеки път, когато те насочеха тази енергия в експеримент или биологичен тест, те получаваха изцеление! Помислете за това. Каква е вероятността, щото вие да използвате какъвто и да е вид енергия на планетата, и, където и вие да я насочвате, тя би лекувала? Какви са шансовете за това? Това е като попаднала се шестица, и отново шестица, и отново шестица. Вие започвате да виждате един модел?


Когато тази квантова енергия ще може да бъде възпроизведена в други лаборатории, ще са намерят онези (и винаги ги има), които ще се опитат да я използват за неблагоприятни цели. Трябва да знаете едно нещо: това ще бъде първата енергия някога открита, която няма да го позволи. Тя не може да се използва за неблагоприятни цели, защото тя е доброжелателна. Представете си, квантова енергия, вероятно, тя е само физика, но физика, която има отношение! За какво ви говори това? Това трябва да ви покаже, че има нещо, което се случва във високата физика, което е нещо повече от математиката и атрибутите на материята.


В дойде време и квантовият фактор ще бъде открит на тази планета. Когато това се случи, то ще предизвика много дебати и ще доведе до главоломно издигане по отношение на логиката и 3D, и разбиране онова, как работят нещата чрез научния метод. Растежът на всичко това е много сложен. Стари души, които са пред мен, се регистрират да работят в тази нова енергия, и те пътешестват през живота, за да дочакат това. Какво бихте направили като учен, ако с експериментите си сте открили "своя собствен разум"? Какво бихте си помислили ако магнетизмът, гравитацията и светлината могат да бъдат обединени само по определен начин, създаващ изцеление, но никога с разрушителна цел? Всичко това ще доведе до преразглеждане на някои базови сили във Вселената. Първи е само интелектуалният дизайн, а дори и днес много от астрономите и физиците все още го смятат за една аномалия.
Това ще доведе до следващото голямо откритие на планетата. Засега това се случва далеч от вас, тъй като изисква по-висока вибрация на съзнанието, за да създаде и разбере това. Когато някоя планета открива квантовата енергия и възможността за нейното прилагане,  може да дойдете на тази планета и знайте, че ще намерите тук високо съзнателни същества. Това не ви е било дадено преди, тъй като квантовия фактор съдържа тайната на междупланетните пътешествия, като се използват големи, сплетени състояния [понятия от квантовата физика – бел.на пр.]. Съществуват способи да се правят неща, за които никога не сте си мислили, че това може да се случи. Може да изхвърлите вашите космически кораби. Вие вече сте на прага на това.

 


ДНК - Квантова сила

Сега ми позволете да се обърна към много малкото. Преди повече от десет години, Владимир Попонин, руски учен, използва светлина в експеримент с молекулата на ДНК. [бел.на пр. - Можете да видите повече информация за експеримента на Попонин http://gittefalkenberg.wordpress.com /2010/03/09/spirituality-science-dna-experiments/] Благодарение на този експеримент той открива многомерни полета около ДНК. При въвеждане на ДНК фотоните на светлината се подреждали по математическа зависимост [по синусоидата]. Той открива наличие у ДНК на квантово поле. И не само това - квантовото поле по някакъв начин е запълнено с информация. Как иначе полето ще бъде в състояние да подреди светлината по синусоидата? Сега това идва при вас от квантовата биология, а не от Крион. Въпреки това, много ще се усъмнят, че този експеримент има смисъл, тъй като в него се проявява онова, което никой не очаква. Има хора, които просто не искат да видят този факт, че реален  квантов биолог проведе реален експеримент! Те предпочитат да предадат цялата тази информация на New Age, но не и да я признаят научно. Това винаги е било интересно, какво правят хората с науката, не е ли така? Ако нещо не се вписва в техните 3D-модели на реалността, те просто отказват да му дадат съществуване.


Кога човешкият ген е бил разшифрован напълно, и всеки химичен компонент от него е бил намерен. Много бяха шокирани: как в молекула, която е толкова малка, че не може да се види без електронен микроскоп, може да съдържа повече от 3 милиарда химични компонента! [бел.на пр. - Смята се, че дължината на ДНК съставлява 3 милиарда двойки нуклеиди] Двойната спирала е много по-сложна, отколкото си представяте. Тази молекула е достатъчно малка, че да е квалифицирана, като намираща се в квантово състояние, а Владимир Попонин наистина показва наличие на поле около нея, дори около една единствена молекула ДНК.


Създателите на Проекта за разшифроване на човешкия геном искаха да узнаят как 3 млрд. химични компоненти на ДНК създават с повече от 26 000 гени човешкия организъм. Между другото, гените са повече от посочените, но аз използвам числото, изведено от вашите учени, а не моето. Те бяха много заинтересовани от разшифроването. Те не виждат, че ДНК – е в квантово състояние. Те не се и опитват да търсят, макар и самата наука за ДНК и логиката да крещи, че тя трябва да бъде квантова. Те не се опитват да търсят. Вместо това, те пресмятаха химически съставки и търсеха кодове, и намериха много странната им организация.


Те откриха, че от 3 милиарда химични компоненти на двойната спирала, всички гени се създават в кодиращи протеин части на ДНК. Три и половина процента на ДНК са заети в създаване на всички гени. И повече от 90% от химическите компоненти в структурата на ДНК, изглежда са случайни. Те не правят абсолютно нищо от онова, което може да се види или разбере. Дори до ден днешен науката не вижда очевидното: 90% е квантовата, и 3,5% - линейна.


Днес в най-популярната теория на многомерната физика, теорията за супер струните, квантовите физици изчисляват десет измерения + времето (11 измервания). Ако ги попиташ за това как изглеждат, те ще да произнесат думата "хаос" и "случайна последователност". Защото по този начин работят квантовите полета. Те се състоят от потенциали, а не реализации, и те зависят от много фактори, ... включително и съзнанието на Човека. Някой ден ще разберат, има голяма вероятност за това, че ДНК, въпреки че биологична молекула е в квантово състояние. Това ще наруши правилата за "размера" на квантовото състояние. В действителност, тя е "много квантовата", дотолкова, че дори да засегне спина [ полето на въртене – бел. но пр.] на атомите, които изграждат полето й. И тогава идва следващия очевиден въпрос: "Що за информация се съдържа в деветдесетте процента ДНК, която е квантова?"


И ето, стигнахме до главната истина, нали? Е, какво пък, ще ви я кажа. Деветдесетте процента -квантова ДНК се запълват от информация, която е езотерична и извън времето. Това е квантовия план на всичко, което сте, и всичко, което се е случвало с вас след като първоначално пристигате на планетата. ДНК съдържа набор инструкции за живота ви, всичко: от вашия пълен Запис в Акаша – всяка временна линия на живота, който сте имали – след добрата воля в пръстовия отпечатък на създателя, вграден в семето на собственото творение. Всеки талант, който някога сте имали, дори ако днес вие да нямате никакъв... и записан там. Всяка предразположеност, недостатъци и силни моменти - са там. И биологичната информация, всяка инструкция за всяка стволова клетка - е там.


Някога интересували ли сте се, откъде стволовите клетки вземат "информация" за изграждането на човешкото същество? Именно в  90-те % на вашата ДНК и всичко това – е квантово. Защо някои квантови ДНК съдържат инструкции за създаване на слаби тела? Защо има предразположеност към определени заболявания? Аз ви давам тази информация сега, и вие ще разберете нещо и от онова, което ще бъде дадено още ... може би най-важните от някога представяните биологични атрибути.

 


ДНК - това е динамична, а не статична молекула


Човечеството е заседнало в 3-измерената част на биологичното си мислене. Във вашия 3-измерен живот вие просто приемате химията, която ви се дава. Вие действате така, сякаш три процента генно продуциране е - не малка част, а всичко. Вие смятате, че този - химически протокол е неизменен във времето, и просто - е "Вие". Вие не виждате предназначението на това. То е динамично и винаги е била динамично. То не е предварително зададено, но ще продължи по-старому просто да повтаря онова, което прави, докато няма друго квантово влияние върху него.


Така че живеете с 3-те процента, сякаш това е всичко, което имате, като че ли това просто е "дошло с тялото ви", и изглежда, че то управлява всичко, и вие никога не говорите с него. Много от вас са дошли с предразположения, причинени от кармата, която вие сте наследили от минали животи. Вие не правите очистване [без кармични енергии]. Вместо това, вие пребивавате с предразположенията си, страховете и фобиите. Някои от тях са позитивни. Може би, като децата-чудо, продължаващи последния си живот ... като 8-годишното дете, което може да рисува картини като майстор, с характерна техника, за която са необходими  30 години, за да се постигне. Това ви подсказва нещо за онова, което трябва да бъде в ДНК?


Може би ти идваш като композитор, пианист, вундеркинд, цигулар, просто очакващ момента, когато ръцете ти уверено ще се положат върху клавиатурата, или, кога ще се протегнеш и да прелистиш нотите. Може би идваш вече знаещ как да свириш на пиано и само очакваш момента, когато ръцете ти ще пораснат достатъчно, за да си в състояние да направиш онова, което си умеел някога ... без никакви уроци. Как си го обясняваш това, мили мой? Отговорът - всичко това се съдържа в динамичния квантов набор от инструкция в ДНК-то ти ... ти никога не говориш с тази нейна част.

  Деленето на клетките - статичен процес?


Позволете ми да Ви поканя на процеса на клетъчното делене. Преди вече говорихме за това, но трябва отново да чуете, за да разберете как работи. Клетката е готова да се дели. Човешкото тяло е проектирано да се подмлади ... с всички свои тъкани. Вие бихте казали, че някои тъкани не се подмладяват, но не е така. То цялото се подмладява, с различна скорост, по различно време и по различни начини. То се подмладява. Така че сега вие знаете, че човешкото тяло е проектирано за много дълъг живот. За съжаление, енергиите, които вие сте създали на тази планета, и чрез които вие сте преминали, са нарушили това. Вие живеете малко над 80 години. Това не е планирано така.


Библейските герои, понякога пророци, понякога избрани, понякога участници в онези събития ... живели стотици години. Дали те са живели толкова дълго? Или може би това е просто метафора? Може би това е в Библията, защото е грешка на превода? Аз ще ви кажа истината. Тя е много точна. Преди хиляди години, вие сте живели много дълго време, Лемурийци. Ако знаехте своята продължителност на живот, вие бихте въздъхнали. Но нищо повече. С течение на годините, инструкциите за ДНК са били променени, буквално, енергиите на планетата ... енергии, които сте създали в съзнанието ви.


Клетката се дели. Точно преди разделението, тя се нуждае от план,как да се клонира. И този план е в стволовите клетки. Стволовите клетки получават тази информация от квантовата част на ДНК, която никога не се е променила след раждането ви. Тя остава статична, защото нищо никога не я е изменяло ... и отчете факта, че вие не вярвате, че тя е изменяема, и считате, че тя може само да старее. И с това нищо не може да се направи със съзнателно усилие - то просто е там, както е било винаги.


Делящата се клетка, "говори" със стволовата клетка, и тя пита: " Да правя същото, което винаги съм правила? Или да променя нищо" И стволовата клетка говори с делящата се клетка, в отговор: "Направи отново това същото нещо." След това вие се подмладявате точно така, както и предния път,възпроизвежда се всичко , което сте получили от раждането си.


Но на планетата присъства и друга квантова енергия, тя има квантов фактор ... . Голямата Промяна.Това е добрата воля, която вие сте създали, и то е - новото. Вие вече сте в революционна промяна, а някои от вас я съзнават и чувстват. Това е промяна в човешкото съзнание, промяна в квантовия фактор, така че да станете много квантови в съзнанието си ... и то да стане съзнание на добрата воля. Именно затова забелязвате, че Земята реагира на това по този начин.


Вие започвате да виждате онези, които не приемат старата система. Вече няма да има диктатори. Гражданите на Земята искат да управляват живота си. Те не искат война. Те искат техните семейства да са в безопасност! Те искат мир и изобилие. Те искат да видят внуците си с надежда за един по-добър живот, отколкото е бил за тях. Вие започвате да го виждате отново и отново в онези места, които в продължение на години са били управлявани от диктатори.


Възникна въпросът: "Кога Африка ще се включи в този процес? Ще има ли революция в посока на добрата воля?" И аз отново ви казвам за следващото поколение. Познайте, кой ще бъде там, за да се увери, че това се случва? Човекът седящ в стола пред вас! [Говори за Ли] Това е негов избор и той е готов за това. Той ще бъде чернокож, както беше и преди, и той се насочва точно там, където трябва да бъде.


Преди седемдесет и пет години, той беше готов да отиде там, и той не смяташе да бъде ченелънг. Това е невъзможно да се докаже, нали? Той не може да знае кой ще бъде, но ... той ще знае само, че  е възнамерявал да го направи. Това е просто записано в неговата ДНК, както при детето-чудо, и той сам е направил този запис! Той няма да бъде самотен, защото там са онези, които, както той знае, че също ще бъдат там. Може би дори, доктора? (става дума за д-р Тод Овокайтис ). Тъй като кармично вие често пътувате заедно, освен, че моят партньор е изчерпал своята карма! И така, какво ще се случи тогава? Отговорът е свободен избор и ваше управление, това което ще станете. Той ще пристигне "готов да изиграе своята роля в благожелателна, обединена Африка."


Към онова време това ще бъде излекуваната Африка, зряла и готова да развива един от най-изобилните и богати ресурси на континента, които тази планета някога е виждала ... без историите за съществуването на всякакъв вид е демокрации. Те не трябва да се изучават! Те ще могат да започнат от нулата. Те ще могат да приемат най-добрата от всички системи, които те някога са виждали, и да я построят. Африка ще стане един от най-богатите континенти в света. И, между другото, те ще имат единна валута. [Крион се усмихва]


Някои ще кажат: "А как за сметка на Китай? Той е много голям. Вижте какво вече са направили." И аз казвам отново, да бъдем наясно, че те трябва да се преквалифицират. Те трябва да пренапишат хилядолетната си култура, за да се променят. В Африка има само една история, която виждаме днес. Глад, болести, диктатори ... и оцеляване. Там не е създадено нищо, което трябва да се запомни или да пренапише. Тя ще бъде оригинална ... и благожелателна! Това е благожелателната енергия на планетата, работеща  синхронично за вас. Вие някога интересували ли сте се как енергията може да се развива така? Защото тя ви обича, и има отношение!

 


Голямата Промяна

   

Какво трябва да знаете: в рамките на тази промяна на човешкото съзнание, вие започвате да получите квантовия фактор "добра воля" в съзнанието на Човека. Това означава, че човешката природа ще става все повече и повече благожелателна. Това означава също, че сега вие можете да си взаимодействате с други квантови полета ... с окръжаващите ви полета наричани Меркаба, които са полетата на вашата ДНК. Това ще доведе до създаване на "поток от сливане на квантовостите взаимодействащи помежду си." Аз не знам дали вие знаете какво означава това във физиката, но аз ще ви кажа. Какво, как мислите, вие ​​създавате.


Така че, какво искаш да създадеш първо, Човеко? А може да презапишеш своите ДНК-потенциали ...квантовите части, които разговорят със стволовите клетки, а това ще ти позволи да живееш по-дълъг живот? Как ти се иска да живееш още стотици години? Всеки път, когато задавам на хората този въпрос, те ми дават отговор, въз основа на стандартите на старата енергия на 3-D ... и аз току що го чух тук. "Не! Не искам дори да помисля за такава възможност. Това е лошо, без значение как ще го погледнете. Ще бъда стар и немощен. Освен това, на земята просто няма да го подкрепят. Населението ще се увеличи прекалено. Да мислите така е безотговорно. Ние не сме в състояние да изхраним толкова много хора. "

 


О, какво смятате, че е 3-D-измерно! Виждате ли си пристрастията?


Всеки, който вижда само черно и бяло, през целия си живот има страх от цветовете. Какво да правим с всички тези? Това ще бъде объркващо. Това ще ни отблъсне. Ние дори не знам какво да правим с това! Ние дори може да се само-разрушим.


А какво, ако ... само току що, ако ... вие вече сте станали по-мъдри? Че, ако вие сте започнали да контролирате вашата популация, и сте намерили най-добрите начини за използване ресурсите на земята. Че, ако сте спрели да харчите ресурсите на земята, и вместо това сте започнали да използвате  енергията на океана, и ние сме ви разказали как бихте могли да го направите? Че, ако сте решили да направите един сондаж и да получавате пара от топлината под краката си [геотермални станции, които използват топлината от мантията на Земята – бел. на пр.] вместо това, да строите ядрени реактори? Че, ако най-накрая осъзнавате, че ядрените реактори – са най-скъпия и най-опасен начин в света, да се получи пара! Има много възможности за генериране на пара, които няма да навредят на нито едно животно, или една молекула на въздуха, и то просто е там и чака, готово за вашето откритие. Че, ако вие сте станали благожелателни и отговорни, и Гея поддържа баланса на вашата численост? Каква перспектива!
И какво ще поискате да промените като второ? Може би да се създаде световен мир? Вярвате или не, но това вече се прилага за повече от 50 години!

 


Промените, настъпили в ДНК

Стволовите клетки - това е единственото, което може да промени вашето ДНК. А как за сметка на вашите емоционални енграми ... енергиите, които управляват съзнанието? В тази зала са онези, които имат нужда да го чуят. На кого не можете да простите? Кой мислите, че отравя живота ви, кое не можете да забравите никога, с което се събуждате всеки ден? Аз знам кое се намира тук. Помнете, ... , когато клетката се дели, нека я наречем мозъчната клетка, тя пита, "Тази същата или друга?" Говорили ли сте с вашите клетки за това? Вие искате това завинаги в живота си? "Тази същата или другата?" Вашата ДНК може да стане много доброжелателна, ако пожелаете. Много мирна, ако пожелаете. Дори събитие, което проправя привичното русло на ужаса, отравящо мозъка ви, което си мислите, че никога няма да забравите, може да бъде презаписано и балансирано! Вие разбирате ли за какво ви говорим? Вие сте в състояние да контролирате! Забелязали ли сте? Всичко може да се презапише. Това е в силата на човека в тази нова енергия.

  В Старата Душа има Опит


В тази нова енергия старите души ще възкръснат първи. Възможно е ти да си - стара душа ... мъдрец на планетата, и да започнеш да се променяш. Другите около теб ще го забележат ... може дори да забележат промяна в природа на Човека, и те ще кажат: "Как постигна това? Аз също искам." Какво ще им кажеш?


На теб даже не трябва да ти се налага да им дадеш книга на Крион! Ти никога не трябва да казваш и една дума за своята система от убеждения. Вместо това, те ще трябва да наблюдават как работиш с други човешки същества, те да виждат, колко обичаш другите, онези, които привидно не могат да бъдат обичани. Те ще виждат, че те е грижа за хората, за които преди никога не би се погрижил.


Човешката природа става все по-доброжелателна? Може да започнете да я виждате в онези области, в които никога не сте мислили да я видите. Ще започне да се променя политиката. Ще се промени начина, по който правим бизнес. Ще станат по-миролюбиви и по-малко агресивни отношенията ви един с друг. Ох, скъпи, винаги ще ги има онези, които все още са небалансирани. Винаги ще има нещо, което не ще можете да контролирате. Винаги ще съществува свободния избор  на Човека ... и в затвора. Там ще бъдат онези, които са пристигнали на планетата за първи път, при които го няма ключът към разбирането на това, как всичко работи, и засега те ще правят всичко  погрешно, тъй както, вероятно, и вие сте го правили някога. Говоря за бавната промяна в съзнанието на мнозинството, но старите души ще видят и ще направят този преход първи.


В тази стая е събран семейния клан. Обединен не само от много животи, но и от мъдростта, която вие доведохте в този стол. Мъдри са и въпросите, които вие задавате за цивилизацията и за земята. "Кога ще си научим уроците?" - казвате Вие. То вече е започнало, и вие трябва да виждате резултатите, за да задавате такъв въпрос, нали? Мъдростта на седящите тук в стаята наистина е огромна. Чувствате ри го?


Скъпо Човешко същество, имаш възможност да започнеш връщане към енергията, която си смятал, че е изгубена, където на човешките същества е разрешено да живеят по-дълго и където няма рушене на околната среда. Това няма да бъде трудно, защото  ще можете да контролирате това чрез мисленето, вместо със закони ... и мъдрост.


Ще дойде време и вие ще се срещнете със звездните семена, с вашите Плеядеански братя и сестри. Те вече са тук сега, доколкото те са квантови. Имате и Плеядеански предци, които живеят много, много дълго време, в състояние на випускници на планета, която е преминала през същите изпитания, каквито и вашата. И това е създал квантовия фактор. Те имат добрата воля и имат квантова енергия. Благодарение на това те попадат тук мигновено и веднага се връщат, и те никога няма да нарушават свободата ви на избор. Ето защо те не долитат на Земята и не ви приветстват. Вместо това те седят отстрани и радостно ви поздравяват за това, което най-накрая ще направите. Те очакват да отпразнуват с вас декемврийското слънцестоене през 2012 г. ... точката на половината път на 36-годишната промяна, в която се намирате.

 
Преди да завършим, скъпи, ние отново ще ви кажем, че това е бавен процес. Виждали сме го и преди. Това се случва през поколенията, чрез децата и децата на техните деца. Това не се случва, като при опит с мигновен изблик. Някои моменти може в дадено време да отстъпят назад предвид това да се движат напред. Но ако ги виждате всички заедно, те ще изглеждат като бавен кораб, чиито мъдър Кормчия води към следващите дни, когато омразата ще бъде неприемлива и няма да може да прикрива своята личинка под покрова на културата или религията. И това е - благодарение  добрата воля на квантовата енергия, и човечеството вече започва да го разбира.


И това е - истината на този ден. Това е - енергията на този ден. Това са - онези възможности, които виждам за този ден, и затова ние ви даваме това послание в този ден. Тръгнете си оттук различни, а такива, каквито дойдохте, знаещи повече за това кои сте, какво сте направили, и какво още ви предстои.


Аз съм- Крион, влюбен в човечеството.
И това е така.
Крион

  Откровения

http://www.otkrovenia-bg.info/

Крион-Квантов фактор ( Статии)  



Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3407650
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031