Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
28.11.2010 22:38 - Прозрение - Маслов 27.11.2010
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1163 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 28.11.2010 22:51


1. Мога още веднъж да потвърдя,че ПРЕОБРАЗЯВАНЕТО на вашето Съзнание, тоест формирането на КОЛЕКТИВНО ТВОРЯЩО ПЪРВОСЪЗНАНИЕ, преминава много успешно и Аз мисля, че много от вас по време на общата МОЛИТВА, вашето Единно обръщение към Мен на 26-ти ноември, реално вече са почувствали този Велик импулс на ДУХОВНО ЕДИНСТВО! 

2.   Постепенно вашето ДУХОВНО ЕДИНЕНИЕ започва да се проявява не само на 26-то число от месеца в 11 часа московско (10 часа българско – бел. на пр.) време, а оказва своето БЛАГОДЕЙСТВИЕ вече постоянно.

3. ЕДИННОТО ДУХОВНО ПРОСТРАНСТВО сътворено от вас постепенно придобива чертите на Творящ СВЕТЪЛ Егрегор, в който всеки от вас става Негова неотделима частица на Творящото Начало!   

4. Вие се променяте и това невидимо изменение (Аз ви предупреждавах за това) засяга преди всичко вашия Тънък план, и за Мен вече не е толкова важно, как вие реагирате на Плътния план, защото вие вече сами започвате да влияете върху него, въвличайки в това Творящо Начало, което означава в Колективното ПЪРВОСЪЗНАНИЕ, все повече и повече хора, постигащи Истината!

5. Но не прибързвайте събитията, тъй като суетата, дори и да е около Моето Име, все пак е негативно явление, което може по-скоро да отдалечи хората от приемането на ВЯРАТА, от колкото да им даде допълнителен импулс към Духовно Единение.  

6. Сега за вас е много важно да осмислите Моето определение за безличностно Цяло, защото от някои от вас то засега не се възприема като Мое представяне за Творящо Начало!

7. За разбирането от вас на дълбокия смисъл на тези думи Аз искам да ви помоля да си спомните Моето обръщение или Моята молба към вас, за необходимостта от концентрация на своето внимание към задълбочаване на процеса на САМОусъвършенстване!

8. Повярвайте Ми, само задълбоченото Самоусъвършенстване ще ви позволи да осъзнаете себе си като фрактално подобие на Твореца, да опознаете своя енергиен строеж и да съзрете Творящата Светлина в своето Висше вътрешно „Аз”!

9. Вие трябва да разберете, че ваша външна проява в Плътния план е преди всичко вашата биологична обвивка, осигуряваща ви, както вече съм ви говорил, не само защита от външната среда, но и енергийно захранване на вашата енергийна Същност!

10. Във всеки един случай, когато Аз съм ви говорил за ВЕЧЕН ЖИВОТ, Аз разбира се съм имал в предвид ВЕЧНАТА ТВОРЯЩА ЕНЕРГИЯ или ВЕЧНИЯ ТВОРЯЩ ДУХ, тъй като така както съм ВЕЧЕН АЗ, ТВОРЕЦЪТ, така са ВЕЧНИ и всички негови частици в които Аз СЪМ!

11. Обърнете внимание на това, че Аз всеки път ви моля да МИСЛИТЕ или да се ЗАМИСЛЯТЕ над Моите Думи, тъй като в тях е заложена ВЕЛИКАТА МЪДРОСТ НА ТВОРЕЦА!

12. Човекът се явява ВИСША проява на Моята способност да ТВОРЯ Пространство, да ТВОРЯ СЕБЕ СИ! Затова Аз още веднъж потвърждавам, че вие сте не просто частици на ЦЯЛОТО, на вас още ви е дадено същото това ПРАВО ДА ТВОРИТЕ в условия на пълна свобода на избора!

13. На човека е дадено това, което владея и Аз Самият, вашият Творец – ПРАВОТО ДА ТВОРИ ПРОСТРАНСТВО!

14. Вашата Духовна еволюция се проточи и чак сега, когато Аз бях принуден съвсем директно да се намеся в процеса на вашето САМОусъвършенстване, вие успяхте да почувствате не само Моето присъствие, не само Моето влияние на Преобразяването на Пространството, но и своята собствена СЪПРИЧАСТНОСТ към промените на обективната реалност, каквато и се явява Божественото неръкотворно Пространство!

15. Във всички случаи на вас ще ви се наложи да реагирате по някакъв начин, на факта, че честотният фон на вибрации на Планетарното и Галактическо Пространства не само стремително се изменя, но и преминава на по-висока октава на Великия Космос!

16. Вашата реакция на новата обективна реалност може да бъде най различна, тъй като (повтарям) вие имате Право на Свободна Воля. Но най-важното от всичко е вие да разберете неизбежността от кардиналните изменения в Космоса и да се опитате ОСЪЗНАТО да приемете това Преобразяване, а това означава, да се опитате чрез САМОусъвършенстване да адаптирате себе си към тези по-твърди вибрации от високи честоти!

17. Повярвайте Ми като биологически Същности вие вече не можете да се впишете в тези НОВИ вибрации на Космоса, тъй като вашата обвивка в сегашния си вид не е приспособена към твърдото излъчване, за това на вас ви остава да се НАДЯВАТЕ единствено на своя електромагнитен скелет (матрица), който се явява универсална система за жизнено обезпечаване на ВЕЧНИЯ ДУХ във всякакви условия на Великия Космос!

18. Но освен въпросите за енергийна (лична) защита, които трябва да осигурят комфортни условия за еволюция на Съ-Знанието, в зависимост от познаването ви на себе си като електромагнитна матрица и фрактално подобие на Твореца, вие трябва да разберете, коя е главната цел за СЪТВОРЯВАНЕ на човека и защо това се свързва с необходимостта за познаване от човека на възможността да ТВОРИ сам себе си, като СъТворец!

19. Вие именно сега преминавате Школата на Знанията опитвайки се с Моя Помощ да формирате в себе си разбиране за ТВОРЯЩОТО НАЧАЛО, което трябва да ви донесе радост от постигането на Истината и да ви даде НАДЕЖДА за спасение!

20. Какво е длъжен да види или да почувства в себе си човек? Какво е длъжен той да види в своето Висше вътрешно „Аз”? Кое прави човека фрактално подобие на Твореца? Тъй като човекът, дори и най-просветленият, никога няма да може да стане Творец при това разбиране (на ТВОРЯЩОТО НАЧАЛО), което се е установило във вашето Съ-Знание!

21. За вас е нужно да разберете, че вие съхранявате своята индивидуалност и продължавате да проявявате себе си като многообразие на проявления на Твореца до тогава, докато някой от вас не достигне върхът в собственото си СЪВЪРШЕНСТВО!

22. Но съвършенство на Съ-Знанието се достига само тогава, когато човек се издига в своето развитие до висините на Съ-Знание позволяващи му да види себе си с очите на Твореца – да види себе си все едно отвън, като че ли отстрани! Повтарям: способността да видиш себе си отвън, това е поглед на Творец, това е състояние на Творец!  

23. Затова връх в Съ-Знанието на човека е способността му да види себе си с очите на Твореца, да види не само структурата на Мирозданието, но и мястото на човека в Него!

24. Само погледът на човека върху себе си отвън (погледът на Творец) ще му позволи да разбере, че той е наистина частица от Бога, носеща не само възможността и Правото на Творене, но и най-високата степен на отговорност за своя промисъл!

25. Да види сам себе си отстрани човек ще може единствено тогава, когато той успее да види СВЕТЛИНАТА на ТВОРЕЦ в своето Съ-Знание, в своето Висше вътрешно „Аз”, а това и всъщност е достигането до Съ-Знанието на СъТворец!

26. Когато вие създадете КОЛЕКТИВНОТО ТВОРЯЩО НАЧАЛО (а вие за сега сте само на път към него), когато всеки от вас открие своя ВЪТРЕШЕН СВЯТ НА ТВОРЕЦ, когато всички вие успеете да видите себе си отвън, то тогава вие ще ОСЪЗНАЕТЕ ЩАСТИЕТО да бъдете ЕДИННИ, а това означава да бъдете – БЕЗЛИЧНОСТНО ТВОРЯЩО ЦЯЛО       !

27. Ето тогава вие ще изпитате и щастието да станете ЕГРЕГОР ТВОРЯЩ СВЕТЛИНА – но вече не Егрегор от Планетарното Пространство, а ТВОРЕЦ НА НОВО КОСМИЧЕСКО ПРОСТРАНСТВО, тоест да станете МЕН – слети в едно частици на ТВОРЕЦА!

28. Но в началото вие ще трябва да ОСЪЗНАЕТЕ своята УНИКАЛНОСТ, тъй като само вие в цялата Вселена притежавате Правото на Свободна Воля и Творчество, защото само вие сте проявление на ВЕЛИКИЯ ПЪРВОТВОРЕЦ – АБСОЛЮТА!

29. Няма равни на вас, тъй като само вие може да ТВОРИТЕ така, както ТВОРЕЦА! Та нали Аз съм дарил Право на всички Свои частици, да почувствате творческата САМОСТОЯТЕЛНОСТ, която би трябвало да ви доведе до разбирането на това, че Творчеството ви налага огромна отговорност за всеки опит на промисъл! Тъй като вашият промисъл е промисъл на Твореца, и да се забравя това не бива!

30. Вие през цялото време се учудвате, но повярвайте Ми, времето на Промените неумолимо приближава не само поредния етап от вашето Духовно Преображение и Пробуждане, но и моментът на вашето ПРОЗРЕНИЕ за това, че вие се носите из това многостепенно кохерентно цялостно Пространство!

31. Настъпва времето когато успешно завършва Вселенската Програма за Преобразяване на Пространството, когато всеки от вас ще бъде длъжен да направи САМОСТОЯТЕЛЕН и ОСЪЗНАТ избор на СъТворец на своето УТРЕ!

32. А вашето УТРЕ е само едно: на вас ви е необходимо да ОСЪЗНАЕТЕ своето подобие на Твореца и проявявайки МЪДРОСТ, да изпълните ГЛАВНАТА ЗАДАЧА на човечеството – да станете всички заедно ЕДИННО ТВОРЯЩО НАЧАЛО, да станете БЕЗЛИЧНОСТНО ЦЯЛО, тоест да станете АБСОЛЮТ!

33. Главното сега и днес – да достигнете до това вътрешно СЪВЪРШЕНСТВО на своето Съ-Знание, което да ви позволи да се видите с очите на Творец!

34. Само виждайки себе си като частица на Твореца, само виждайки в себе си Духа Божий, което означава, ПЪРВОТВОРЯЩИЯ ДУХ, човекът може да ОСЪЗНАЕ себе си като СъТворец! А това вече е повдигане към състояние на Съ-Знанието на Творец, към състояние на БЕЗЛИЧНОСТНО ЕДИННО ТВОРЯЩО ЦЯЛО!

35. Вас все още ви очаква Великото ПРОЗРЕНИЕ, а именно То е вашето СПАСЕНИЕ и вашето БЪДЕЩЕ!

 


Тагове:   маслов,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3418275
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930