Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
10.12.2010 22:47 - ЗА ТОВА КАК ДА СЕ ДЪРЖИТЕ В ТОВА СЛОЖНО ВРЕМЕ - ВЛАДИЧИЦА НАДА 3 декември 2010 г.
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1325 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 15.12.2010 11:01




imageВЛАДИЧИЦА НАДА
3 декември 2010 г.

Скъпи мои приятели. Ето, че имам възможност пак да се докасна до вашите сърца, да стопля вашите души в това тъмно време на вашата планета Земя. Започват Светлите празници при вас, започва суетата и базкрайните препускания от магазин в магазин, от банкет, на банкет, от това как повече да се купуват куп ненужни неща. А всъщност както го казва вашата църква е пост. Поста скъпи мой не се състои само във въздържание от местна храна. Поста е ограничение, ограничение от всичко ,което не съответства на Божествения Закон. А именно Хигиена на мисли, чувства, постъпки, слова , действия.И не само от храна, но и от некачествени състояния на вашето съзнание, като критика, осъждане, злословене, обиждане, жалост към себе си, стремеж към охолен живот, незачитане на друго вероизповедание, унизително отношение към бедните и различните, живот на чужд гръб, лъжа, грубост, демонстрация на имане , да мислиш че си над закона, недоверие към хората , Бог , Учителите и преданните, наличието на раздразнителен тон, невнимание още доста неща.А би трябвало да ги замените със тези 10 качества;
1. смирение

1. смирение
2. доброта , любов
3. съчувствие
4. скромност,
5 . доверие към хората
6. честност
7.чест,дхарма,
8. Дух на сътрудничество
9. Прослава на Бог като Творец на всичко съществуващо.
10.Любов към Духовния Учител.
Скъпи мои приятели , ако преди години нещата, които ние изисквахме можеха да се заобиколят, да не се вслушвате в тях беше допустимо, сега времената се измениха, и ако ние правим това даваме насоки и препоръки, чрез различни наши посланици, сътрудници, то ние го правим с толкова много любов за вас, щото да не се задъхвате от недостиг на Божествена Енергия, която вие така щедро отдавате на телевизия, реклами, рок музика, на вестници, на най-различни списания,сайтове, магазини, Търговски центрове и какво ли още не. Вие трябва да се отделите от масовото съзнание час по скоро и да започнете вашето осъзнато служене.Служенето за добруването на планетата Земя, служене за Благото на цялото човечество.Сега, защото след време ще бъде късно.Започнете от днес, от дребните, ежедневни неща. АЗ ще ви подскажа какво да направите , АЗ ще ви дам препоръка ,как изпитвайки любов, а не досада можете да вършите вашите задължения, защото много ви обичам и искам да се чувствате добре. Желая да ви помогна да преминете това преходно време с възможно по малко катаклизми, болести, неудача, мъки.
Вие можете вършейки ежедневната си работа да изпитвате най-възвишени чувства, т. е да благославяте всичко, което правите, да го правите в " Името на,Отца, Майката , Сина и Светия Дух." Вие можете да изчиствате пространството с вашите светли мисли и да съграждате светло бъдеще за вашия дом, семейство, град, държава.

Вие можете да помолите ангелите да ви помагат. Вие не сте сами. Вие имате стотици,хилади невидими помощници. И това е положителната енергия, която вие по право можете да призовавате, а не да търсите разни врачки, баячки, шамани, и " вещи в занаята",които да ви помогнат.
Ето един призив ,който можете да използвате преди всяка работа;" Господи, благослови днешния ми ден и тази моя работа...,*************************************************
която извършвам във тази физическа октава,съгласно Твоята Свята Воля. Да бъде Твоята Воля. Амин.
Благодаря Ти Отче Небесний !
*********************************************************
Така благославяйки всичко , вие ще пречиствате пространството във вас и около вас.
Много химикали, много некачествени храни заливат вашите магазини, на опаковките не се пише истинското съдържание, за това благославяйте храната , за да я пречиствате.Вие не можете да се преборите с цялата хранителна, фармацехтична , финансова , политическа мафия, но придържайки се към Нашето Учение и Сънастройвайки се към Нашия Свят, вие ще бъдете под нашите грижи и опека и нищо лошо не може да ви сполети.
Разберете мили хора, ние ви обичаме, ние ви мислим само доброто, ние желаем този преходен период да го преминете заедно с Нас , за да го преминете с минимални загуби, болести и тегоби.
Разберете, вибрациите на Земята се повишават постоянно, и ако вие не спрете с " любимите си привички " като; наркотици, алкохол, никотин , рок музика , безразборен секс, аборти и куп други некачествени състояния на съзнанието като, злоба, яд , агресия клюки, интриги,и др. подобни, то вие ще боледувате, ще страдате . И ако преди вашите не толкова добри постъпки се проявяваха в следващ живот, то вие още сега ще усетите колко лошо мирише

това, което сте сътворили с вашето неразумно отношение, към вас самите и към околните хора. Защото само един голям егоист няма да го е грижа за това какво става около него и с неговите близки, роднини, приятели. За това защото всеки от вас носи Божествената частица , за това защото всеки от вас е дошъл за да свърши своята мисия на Земята , за това ,че всеки от вас е дошъл за да свидетелства за Истината, Светлината и Любовта, за Това ви е необхоима промяна още сега.
Защо не опитате. Та вие дори не си правите труда да ни помолите за помощ. Толкова сте се сраснали с материалното, толкова сте потънали в илюзията, толкова сте се покрили с Майя, че дори не можете да изречете. " Господи, ела и ми помогни сега!".
Знаете ли колко е страшно ,когато душата умира? Знаетели ,колко безполезно е когато преследвате властта, парите, престижа, коли, вили, яхти, високи постове, а Душата ви е мъртва?
Има още време , има още възможност, спомнете се какво ви е необходимо за да се чувствате щастливи, не е това, което мислите. На вас ви е нужен покой, на не покой от външна изолация, а покой вътре във вас, вътре във вашето сърце и душа, покой,будхически покой, който ви отделя от физическия свят.Само тогава ,когато сред най-голямата тълпа вие си спомните за Нашия Свят в своето сърце, само тогава вие сте победили своето его, само тогава ,когато постоянно през целия ден държите в съзнанието си образа на нашия свят и казвате призиви на всеки час ,само тогава вие сте истински защитени и не само вие, но и вашето семейство,близки домове, градове ,държави . За това има места където четейки и приемайки нашите послания стават много по-малко или изобщо няма природни катаклизми и бедствия, и обратно там където не се четат посланията ни и липсват наши преданни сътрудници вие сами сте свидетели на безумието , което човечеството е сътворило за милиони години и ,чистенето на чиято карма тече сега с пълен ход .
Много е важно да се вслушвате в нашите препоръки. Разберете ни .Ние не го правим за нас. Ние го правим за- ради вас и поколенията след вас.Вие не живеете в подобаващи условия.Вашият свет вече прилича на обор.Искат се нови условия,в които да живеят вашите деца и внуци.Искат се нови условия за развитие на идващите деца от Новата Раса " АЗ СЪМ "!
Помислете скъпи мои приятели ,сътрудници, имате все още време да се събудите от сладкия сън на илюзията и да разберете, че всичко, което е около вас като блага на цивилизацията е само начин да разпилявате вашата Божествена Енергия.
Вижте ,помислете колко предавания има за духовното ви развитие и усъвършенстване, вижте колко телевизии предават за истинските, стойностни неща в живота. Безкрайни сериали, никому не нужни щоу програми с меркантилна насоченост ,заливат денонощно вашето съзнание, а най-важното , че планетата Земя се задъхва под вашата технократска ,бездуховна цивилизация никой не алармира. А Земята отдавна предава сигнала SOS!
Моля ви помислете си добре. Моля ви търсете енергиите на Хармонията и Красотата Светлината и Любовта във вашият свят. Възпитавайте децата си в търсене н на Покой и Хармония!


АЗ СЪМ Вадичица НАДА. Предала това послание с много Любов към вашите сърца.

     Посланието е прието от Мария Дрънгова


Тагове:   как,   нада,


Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3418049
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930