Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
24.12.2010 20:49 - Ние очакваме добър урожай от покълналата във вашите същества Божественост. Господ Сурия, 24 декември 2010 г.
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1159 Коментари: 1 Гласове:
4

Последна промяна: 24.12.2010 20:51

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Ние очакваме добър урожай от покълналата във вашите същества Божественост.

Господ Сурия, 24 декември 2010 г.

 

image
























АЗ СЪМ Сурия, дошъл при вас в този ден.

Слънцето на зимното слънцестоене ме съпътства в моментa на моето идване. И точно така слънцето на вашето Божестено АЗ СЪМ Присъствие трябва постоянно да ви съпътства.

Може да има облаци, може да вият виелици, може да гърми гръм или да връхлита ураган, но въпреки всичко вие знаете, че има Слънце и то е винаги с вас.

Точно така е и във вашия живот. Въпреки всички трудности, неприятности и дори беди, вие трябва да знаете, че вашата Божествена част постоянно присъства редом с вас.

И от гледна точка на вашата Божествена част всички ваши многобройни въплъщения и блуджаения из света на илюзията изглеждат като един миг, сякаш малко облаче леко е засенчило слънцето.

Защото в Божествения свят няма нито време, нито пространство. И тези атрибути на вашия свят с времето трябва да изчезнат подобно на буреносни облаци, скрили се зад хоризонта.

Имате за какво да поразмислите. Защото настъпи времето, когато си струва да се замислите за Вечния Живот. Всички ваши увлечения в света на илюзията скоро ще ви доскучеят и ще започне да ви привлича истинската реалност. Кога ще стане това? Ние не можем да ви кажем за конкретни срокове. Защото когато това истински се случи, човечеството ще има друг календар и друга система на летоброене.

Обаче още сега има за какво да размишлявате и над какво да работите. Защото вашият свят събужда чувствата и желанията ви. И дотогава, докато се поддавате на тези уловки на илюзорния свят, вие не можете да се придвижвате към върховете на Божественото съзнание.

Нужно е да се обуздават чувствата. Нужно е да се обуздават мислите. Нужно е постоянно да се контролирате. Представете си файтон без файтонджия. Конете са оставени сами на себе си и правят това, което им скимне: пасат трева, ходят сами на водопой. Такъв файтон не е способен да се движи към целта, защото няма кой да го управлява.

Вашите същества са подобни на този файтон без файтонджия. Вие вървите безцелно по живота, срещате различни съблазни, търсите удоволствия, но не се движите наникъде. Защото се намирате под влиянието на чувствата и желанията на вашата нисша природа. За да започнете да се движите в посока към Божествената реалност, вие следва да се погрижите вашият живот да бъде управляван от водач – вашето Висше АЗ, само то е способно да ви изведе от дебрите на илюзорния свят.

Висше ръководство, запазване на вярното направление – ето какво ви е необходимо.

И разбира се, аз съм наясно, че между момента, когато прочетете тези редове и дори между момента, когато решите да вземете решение да подчините своето същество на висшата природа, и момента, когато това се случи, ще мине немалко време.

Но ако не вземете решение и не се устремявате, вие никога няма да можете да се измъкнете от мрежите на илюзията.

А някои от вас толкова добре са се устроили в илюзията, че самото споменаване за необходимостта нещо да се промени в техния живот, се разглежда буквално като покушение върху основата.

Още веднъж казваме за революция в съзнанието. Сега вашето съзнание е подложено на влиянието на стереотипите, наложили се в обществото. Ще се наложи тези стереотипи да се променят. Вие не може да не правите нищо. Вибрациите на физическия план се повишават. И за да съответствате на новото вибрационно ниво, ще ви се наложи да промените живота си, установявайки в него верните приоритети.

Към казаното е необходимо да се добави, че всички хора се намират на различни стъпала на еволюционното развитие. И много скоро на вас ще ви се наложи да признаете това. Защото на хаоса, в който се намира човешкото съобщество трябва да бъде сложен край.

Ценностната система трябва да бъде променена. И преди всичко, трябва да бъде променена системата от духовни ценности. Уважение трябва да получат хората, които притежават духовни добродетели, а не тези, които говорят за тях. Нивото на духовното развитие на човечеството е способно да промени всички останали сфери на живота за броени години. Истинските духовни ценности са указани в основите на всички световни религии. Затова не е необходимо да се търси нещо ново. Нужно е просто да се изпълнява това, което вече е указано. Тогава обществото ще бъде способно да се очисти от некачествените образци.

Искат се хора, способни да се жертват за утвърждаването на Новия Живот. Искат се хора, готови да посветят своя живот на добродетелите и самоотвержено отстояващи Божествените принципи в живота.

Настъпва ново време. И за човешкото съобщество няма друг път, и няма друг изход от създалата се ситуация, освен да се движи нагоре, към Божественото съзнание.

Всичко, което е по-ниско от Божественото съвършенство трябва да бъде оставено в миналото и забравено.

Време е за движение напред по стъпалата на еволюцията.

И би било глупаво и неразумно от наша страна да изразходваме толкова сили и енергия, за да идваме отново и отново да даваме нашето Учение, ако не бяхме уверени, че нашите усилия ще се оправдаят стократно.

Ние очакваме добър урожай от покълналата във вашите същества Божественост. Ние сяхме зърната на Божествената Мъдрост и сега чакаме урожай.

 

АЗ СЪМ Сурия с надежда в човечеството на Земята.

© Татяна Микушина, 2010

 http://www.sirius1-bg.net/sirius/dict15/suria241210.html

 

 

 





Гласувай:
4



1. yuliya2006 - Рождество /Ваня Костова/ ...
24.12.2010 21:24
Рождество
/Ваня Костова/


Звън дочух - далечен звън,
звън - внезапен и тревожен,
Камбана влезе в моя сън
и ме погали спомен...

Звезда над мене изгоря,
нощта от болка потрепери,
Прошепна хор - във храм аз бях,
дете бях и се молех!

Запалих свещ от друга свещ,
ръка целунах на старица,
и нещо скъса се във мен,
като в ранена птица...

Глас забравен - нощен глас -
дочух камбаната да плаче,
с душа горчива като мен -
с душата на сираче!

Забравих страх,усетих Бог -
и светлината ме прегърна...
И времето за дълго спря -
аз в себе си се върнах...


цитирай
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3418153
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930