Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
18.01.2011 21:37 - Заповед за Шестата раса – СъТворчество със Създателя - Маслов 17.03.2008
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1658 Коментари: 2 Гласове:
3

Последна промяна: 18.01.2011 21:41


1. В последните диктовки Аз непрекъснато ви говоря за необходимостта от усъвършенстване, която е заложена в Програмата за еволюция на човека в Плътния Свят.

2. Това е толкова важно, че Аз не спирам да говоря и постоянно да се връщам към тази тема във всички диктовки, концентрирайки така вашето внимание върху въпроса за целите на въплъщението.

3. Човекът, независимо от неговите желания, винаги преминава изпити във въплъщенията си и усъвършенства своето Съ-Знание на практика безсъзнателно.

4. При това (Аз съм говорил нееднократно и за това) процесът на развитие на Съ-Знанието значително изостава от развитието на разума на човека, вече достигнал нивото на нанотехнологиите.

5. И този дисбаланс на вътрешното "Аз" на човека или дисбаланс между Съ-Знанието и нивото на развитие на разума, заставя Мен и всички Божествени сили да се намесим в процеса на еволюция на човека, за да подсигурим условия, при които Духа и разума на човека да се намират в пълна Хармония.

6. В противен случай, бездуховният разум на човека може да се превърне от творец в разрушител на обкръжаващото го Пространство.

7. Ето затова, Аз така упорито говоря за Духовност, за усъвършенстване на човека, внасяйки в тези думи Моето желание да видя съвършеният човек, притежаващ висок Дух и едновременно висок разум, което в крайна сметка определя и главната цел на въплъщението на човека в Плътния Свят.

8. Но Аз все още не съм ви казал каква е крайната цел на усъвършенстване на човека и за какво Ми е необходим съвършен човек, попил в себе си Знанията, дарени му повторно - веднъж при раждането и сега, когато тези Знания се диктуват за всички наведнъж, и готов да се повдигне на ново стъпало на разума, на Духа!

9. Аз съм длъжен да кажа, че крайната цел на развитие или усъвършенстване на човека е Творчество на Моето Равнище, при това не СъТворчество, което се явява задача на Шестата раса, а именно самостоятелно Творчество в Пространството, когато човекът се превръща в Негова пълноправна част, разтваряйки се в Него!

10. Но това е предстояща задача единствено за Седмата раса, расата на Човеците-Богове, която действително ще изпълни Заветите или задачите, възложени от Мен на човека. Тъй като създавайки вас, Аз съм мислил за Бъдещето, за разпространението на Моето подобие "Там", в далечната постоянно изменяща се Вечност!

11. Затова една от Заповедите за човека на Шестата раса е ТВОРЧЕСТВО в Пространството заедно с Мен, което едновременно е и първа степен на приближаване на човека до равнището на Човека-Бог, сега намиращ се на равнището на човека-съТворец!

12. В това отношение трябва да разберете, че СъТворчеството, а след това и ТВОРЧЕСТВОТО са промисъл на свободния човек, разбиращ степента на своята отговорност и приемащ върху себе си Кръста на тази отговорност.

13. Творчеството предполага съвсем различен честотен спектър на енергии, защото Пространството или Цялото, за което Аз говоря, е Свят на високи вибрации, защото само високата честота (вибрации) няма граници и няма тези ограничения, към които сте привикнали в Плътния Свят!

14. Плътният Свят така е закотвил вашето Съ-Знание, че вие не сте в състояние да се откажете от представите, а по-добре да се каже, от ограниченията на този Свят. Понеже този Свят е прост за разбиране и най-главното Той е ограничен и  краен, подчинявайки се на Канона за близкия (ниския) порядък!

15. Сега си представете, че сте преживели целият си живот в ограничено пространство и неочаквано пред вас се открива врата към огромен, безкраен Свят на Светлина. Помислете какво ще се случи с вашето Съ-Знание, откриващо за себе си съвършено различен Свят, нямащ ограничения и крайни размери!

16. Сега вие се намирате именно в такова преходно положение, затова Аз ви предупреждавам, че след Квантовия преход за вас ще се отвори безкраен Свят от нови за вас честоти на енергии!

17. Вие преминавате в безкрайно Пространство на високи вибрации от далечен (висок) порядък, осигуряващо ви възможност за Творчество, тъй като в Материалния или Плътен Свят вие вече сте изчерпали своя лимит от Знания и по-нататъшното ви пребиваване в условията на Плътния план става пагубно за вас, защото процеса на еволюция или усъвършенстване при тези условия вече на практика е преустановен.

18. Както казах, творчеството е най-главната задача за човека "Там", във Вечността и е необходимо да се разбере, че Творението (само Творението) има смисъл за Цялото, а значи и за човека, засега все още несъвършен, макар и да е част от Великото Цяло!

19. Затова всичко, което ви очаква в близко време, е превеждането ви не само на нова честота на вибрации, но и превеждането ви в Пространство на Творчество - там, където вашите възможности ще бъдат необходими в пълна степен, защото цел на вашето поредно въплъщение ще бъде вече не просто усъвършенстването, а именно Творчеството, тъй като вие преминавате на стъпало на СъТворчество с Мен, когато Творенето ще бъде ваш промисъл за близките хиляда години!

20. Но Творчество в Пространство без граници, както Аз вече ви казах, предполага превеждането ви на по-високи честоти на вибрации, съответстващи на честотите на Тънките Светове, а това означава, че вашата материална обвивка трябва да бъде заменена, защото не е приспособена към честотите на Тънкия план!

21. Аз ви обърнах внимание на това, че вашата материална обвивка ще бъде заменена с ефирно тяло, което за дълго време ще стане пристанище на вашата Душа, понеже ще съответства на нивото на високите честоти и ще бъде вашата нова защитна обвивка в Света на високите енергии.

22. Ето защо не се плашете, а по-добре се пригответе за това, че в Новия Свят за вас просто е наложително да влезете с нов облик, защото това е необходимо условие за съществуването ви в Тънките Светове и защото старата ви обвивка от Плътния Свят не може да издържи енергийното натоварване на Тънкия план.

23.  Аз вече съм ви казвал, че Плътният план е далечна периферия на Цялото и се охранява от Цялото, тъй като вие сте частици разум, завити в материална обвивка, които ще бъдат разпространени в други Светове, в други Галактики на Великото Цяло!

24. Обърнете внимание, как Аз говоря с вас за това, опитвайки се да не нараня вашето Съ-Знание и на вашия език, на езика на Плътния план, обяснявам вашето бъдеще, което при това е нещо съвсем различно за вашето Съ-Знание.

25. Аз не мога да говоря с вас на новия език, с който ще се сблъскате много скоро. Та нали думата "език" в условията на Тънкия план губи смисъл, защото само мислите и мисълобразите ще бъдат категории на общуване помежду хората и между хората и Пространството!

26. Приетата от вас сега форма на общуване с думи е примитивна форма на предаване на информация, тоест енергия на ниски честоти, което не може да служи за основа на предаването на информация в Тънкия план на четиримерното Пространство.

27. Скоро ще се измените, но най-важното, вие ще се преместите в друго (по честота на вибрациите) Пространство, там, където мислите и мисълобразите ще бъдат единствената и достъпна форма на СъТворчество на човека и Създателя!

28. Вие преминавате в Свят, където основната цел за вас ще бъдат вече не условията за съществуване, а Творчеството, защото всичко, което е около вас е ТВОРЕНИЕ, е резултат на промисъла на Божествените сили, засега - без участието на човека.

29. Човекът на Петата раса е допуснат до Творчество само над самия себе си, над своето Съ-Знание, но тези усилия за собствено Творчество остават в миналото, защото пред вас е Светът на високите вибрации, в който Творчеството заедно с Божествените сили е основа за еволюция на Цялото.

30. На първият етап от еволюцията и усъвършенстването на хората на Шестата раса вие ще бъдете допуснати само до условията на СъТворчество, защото е твърде голяма степента на отговорност, поставена пред вас!

Откровения

http://www.otkrovenia.spiralata.net/

17 март 2008 ( 2008)



Гласувай:
3



1. bven - Много сложен материал, навременен и отговорен!
18.01.2011 22:22
Поздрави!:)
цитирай
2. minchomin - 1. bven - Много сложен материал, навременен и отговорен!
18.01.2011 22:58
Не напразно се казва, че Божествената наука е най-сложната наука. За това, според мен, най-много е изкривявана от хората.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3418339
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930