Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
20.03.2011 22:52 - Преображението на Пространството започва с Преображение на Съ-Знанието на човека - Маслов 19.03.2011
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1429 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 21.03.2011 17:38


1. Хората Ме изненадват постоянно! Колко земетресения, цунами и събудили се вулкани са нужни за да могат хората най-накрая да разберат, че изминалият живот за тях вече няма да го има, а в много близко бъдеще тях ги очаква преход в Новия Свят на високите МОНАДИ на Твореца!

2. Но за този Нов Свят, в това число и за Света на новите възможности за човека трябва да се подготвяте – и не просто да се подготвяте, а е необходимо по най-прецизен начин да формирате своето – сега вече НОВО – Съ-Знание, готово да приеме четиримерната картина на Мирозданието!

3. Аз днес не преставам да повтарям думата „НОВО”, тъй като във вашите представи засега не е имало нищо подобно на това, което ви предстои да видите в Природата – обновеното Пространство на високите вибрации! Вие ще бъдете принудени да живеете в условията на Новите енергии – та нали вие сте оставени (разбира се, далеч не всички), за да продължите еволюционното издигане на следващото ниво на Съ-Знание на тази Божествена Същност, която и е ‘АЗ СЪМ’ частица на Твореца – човекът!

4. Аз много пъти говорих за това, че вие сте СЪВЪРШЕНИ, защото сте СЪТВОРЕНИ от СЪВЪРШЕНСТВОТО и друг резулт не би могло да има при Твореца! Но това Божествено (вътрешно) СЪВЪРШЕНСТВО е скрито под вашата биологична обвивка, която надеждно ви защитава от Материалния Свят, но, за съжаление, също така и надеждно ви закрива от Тънкия план, в който се формират вашите мисли и се усъвършенства вашето Съ-Знание.

5. Вие сте заложници на защитната си обвивка, ако считате нея (а вашата наука упорито се старае да доказва това) не просто за една от своите части в Проявения план, а за най-главната и основна своя Същност, способна да твори Пространство по своя преценка.

6. Но точно в това и се състои вашата най-дълбока заблуда, отделила на хилядолетия Творението от Твореца! Институциите на религиозната власт са били длъжни правдиво да обяснят не само смисъла на краткото проявление (поредната инкарнация) в Света на ниските вибрации, но и Великият смисъл на СЪТВОРЕНИЕТО на човека като частица на Твореца, тъй като те (по замисъл на Твореца) е трябвало да станат съхранители на Великата ТАЙНА на сътворението на Мирозданието!

7. Но световните религии, така както и цялото човечество, включително и неговата фундаментална наука, са попаднали в мрежите на Материалния Свят, и по точно – в мрежите на прищевките и пороците на своята биологична обвивка, и самите те са станали задържащ фактор за еволюцията на Съ-Знанието на човека!

8. Безпомощността на религиозната власт, и още по-лошо, неграмотността и религиозната лъжа многократно са ставали причини за междурелигиозни конфликти, а днес това става главна причина, подтикваща човечеството към пропастта на трета световна война!

9. Пространството се променя стремително и сега вече и Планетите от Слънчевата система се построяват и започват да демонстрират приближаването на парада на Планетите, показвайки на хората на ВЯРАТА, че ВРЕМЕТО на ВЕЛИКИЯ (КВАНТОВ) преход на НОВИЯ РИТЪМ на ТВОРЕЦА, и въобще не края на СВЕТА, вече настъпва!

10. Ако човечеството (а това за съжаление е основната маса на съмняващите се хора) продължи своя път на Духовен регрес, то в резултат ще се спасят (в резонанс с Твореца) само необходимият Ми и известен на вас минимум, който и ще осигури приемствеността на цивилизацията!

11. Вие все пак знаете, че предвиждайки вашето НЕВЕРИЕ и упоритост, Аз предварително започнах да подготвям НОВО ПОКОЛЕНИЕ хора, които хората наричат деца-Индиго заради небесносиния цвят на тяхната аура!

12. Вашите деца са не само подготвени за новите вибрации на Космоса, но те са готови и да бъдат ваши СПАСИТЕЛИ, защото техните високи Съ-Знания вече носят ПЪРВОЛЮБОВТА НА ТВОРЕЦА, която поради вашето упорство и НЕВЕРИЕ, основано на лъжливите представи за Мирозданието, вие така и засега не сте могли да достигнете!

13. Аз постоянно наблюдавам за промяната на вашето Съ-Знание и мога да ви кажа, че то наистина СВЕТЛЕЕ, но, за съжаление, не толкова активно и не толкова бързо, колкото на Мен това би Ми се искало и така, както го изискват обстоятелствата, защото Пространството без влиянието върху него на човешкия ЕГРЕГОР се преобразява за вас катастрофално бързо!

14. Вие през цялото време забравяте, че човечеството не е еднородна маса от хора, пък дори и да се различават по цвят на кожата! Човечеството преди всичко представлява множество от народи (спомнете, Аз вече ви говорих: представители на различни цивилизации), а това означава множество от национални Егрегори, носещи своя Клъстер енергия, още и своя натрупан кармичен опит, в това число и негативен! Затова всеки народ е длъжен да отработва своята карма!

15. Никой освен самия народ не може да промени Божествения сценарий на преображение на Съ-Знанието на хората на този народ, затова и тази ужасяваща картина на света, която вие виждате днес – въобще не е случайност, а закономерност, произтичаща от многовековния опит и която в условията на Квантов преход (смяна на Ритмите на Пространството) се проявява под формата на природни и социални изпитания!

16. Болен е човекът – Божествената Същност, приемайки своите болести като поредното изпитание на Духа – болен е и народът, носещ в себе си отрицателна енергия (на инкарнациите) от предишните поколения, но най-важното – болно е човечеството, изпълнено с греховете и пороците на Материалния Свят и неверните представи за структурата на Мирозданието, и ЛЕКАРСТВОТО за всички тези недъзи е заложено в Съ-Знанието на всеки човек, а то се нарича ПЪРВОЛЮБОВ!

17. Разберете: нищо случайно няма в този Свят, тъй като Светът е ОТРАЖЕНИЕ, или по-добре да кажем, МАТЕРИАЛИЗАЦИЯ в Плътния план на всички тези мисли, които хората, народите, човечеството отделят в Пространството на Тънкия план, които и създават този негативен фон, този негативен КРЪСТ на съдбата, който няма на кого да се предаде и за който, все едно, ще се наложи да отговаря всеки човек.

18. Времето „Х” за всички народи на Планетата вече настъпи! То е настъпило за всички народи на бившия Съветски Съюз и, разбира се, за народите на Русия! Събитията от последните дни би трябвало да ви послужат за сигнал, че светът изтъкан от противоречия и негативни човешки мисли ще се открие за хората като най-истински Содом и Гомор!

19. Не търсете обяснения за този ужас в природните катаклизми – Земята просто се освобождава от вашия негатив! Най-добре търсете причините за тези социални и природни катастрофи в себе си, в своите мисли и в своето Съ-Знание!

20. Погледнете какво става в страните на Изтока, изповядващи ислям! Погледнете какво се случва в технически развитата Япония! И сега си представете бъдещият сценарий на развитие на събитията в тази и особено в следващата година! Погледнете и своята страна, преценете нейния социален, промишлен, Духовен потенциал и помислете, какво ще стане с вас, когато вълната от природни катастрофи, пък дори и не с такава мощност, достигне и до вашите простори?

21. Послушайте и попрочетете, какво съобщават вашите средства за масова информация, погледнете вашите институции на властта, погледнете себе си от страни и отговорете сами на себе си на въпроса: какво вас най-вече ви вълнува днес и какво трябва да предприема Аз, за да може вие първи да преминете в Света на високите МОНАДИ на Твореца?

22. Ако вие бъдете честни сами пред себе си, то ще разберете, че ако вие СПЕШНО не промените своето Съ-Знание и ако вие не въведете в своя ЕЖЕДНЕВЕН лексикон думата „ПЪРВОЛЮБОВ”, с други думи, ако вие не започнете ПОСТОЯННО да пречиствате (или поне да се стремите към това) мислите си от негатива, то Аз на практика няма за какво да оставям никого, освен вашите деца-Индиго!

23. Цялото Пространство около вас просто се тресе, демонстрирайки ви картина съвсем не на природен колапс, а на отсъствие на прогрес (еволюция) на човешкото Съ-Знание, защото тъмните мисли спомагат за това, че Тъмните сили вече пристъпват към разрушение на човешкото Съ-Знание, опитвайки се да възпрепятстват осъществяването на Вселенската Програма за Преобразяване на Пространството!

24. Нещо повече, пожарите от миналото лято останаха от вас незабелязани, а това беше Моето ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ към вашето бездействие и вие упорито се опитвахте да отнесете това (а и двете разклонения на властта ви убеждаваха в това) към макар и непредвидимите, но все пак природни катастрофи.

25. Повтарям още веднъж, че нищо случайно не може да има в този Плътен план! Нито един косъм не може да падне от главата на човек, ако за това няма Моята ВОЛЯ! Но ако човекът носи хаос и НЕВЕРИЕ в главите на други хора, то Аз ще бъда принуден да отделя тази глава заедно с косата!

26. Повярвайте Ми, време за размисъл вече просто няма и вашият път, независимо от вашата упоритост и всеобщо НЕВЕРИЕ, е ЕДИНСТВЕНИЯТ път на ПОКАЯНИЕ, ПРЕЧИСТВАНЕ и ПРЕОБРАЖЕНИЕ! Вие просто сте длъжни заради своето бъдеще, заради своето собствено СПАСЕНИЕ и заради спасението на човечеството да погледнете на себе си с очите на Твореца и да видите в себе си СВЕТЛИНАТА НА ЛЮБОВТА НА СЪТВОРЕЦ, дарена ви още при СЪТВОРЕНИЕТО!

27. Аз вече ви говорих, че вие, вашият Народ, сте просто длъжни да се САМОусъвършенствате при това не от случай на случай, а ПОСТОЯННО! Това не е Моя прищявка, а този ЕДИНСТВЕН път, който е достоен за равнището на Съ-Знание на СЪТВОРЕЦА и който при КОЛЕКТИВНО ДУХОВНО ЕДИНЕНИЕ ще сътвори БЕЗЛИЧНОСТНО ПЪРВОСЪЗНАНИЕ!

28. Аз ви обяснявах вече много пъти, че вашата цел е не многократното проявление (инкарнация) в Плътния план, а еволюцията (усъвършенстването) на Съ-Знанието от нивото на частицата на Абсолюта до висините на ТВОРЕЦА!

29. Никакви други задачи на вас не са ви давани и за вас не може да има никакви други цели освен УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ; осъзнаването от вас на вашите Божествени корени би трябвало да ви подтикне към САМОусъвършенстването, което започва с баналното пречистване на собствените ви мисли!

30. Това Мое подсказване би трябвало да се разглежда от вас почти като Инструкция „Как да погледна на този съвършен Свят с очите на Твореца”, и при възхищението ви от Хармонията на този СЪВЪРШЕН СВЯТ във вас просто трябва да се събуди ВСЕОПРОЩАВАЩАТА ПЪРВОЛЮБОВ на СЪТВОРЕЦ!

31. Всичко ще престане да се разрушава в този Свят на зло и насилие, ако само един Народ (а Аз говоря за вас) прескочи своя страх и НЕВЕРИЕ и демонстрира на цялото човечество, че Светът трябва да се управлява от ПЪРВОЛЮБОВТА на откритите сърца, та нали ПЪРВОЛЮБОВТА е ‘АЗ СЪМ’ ТВОРЕЦЪТ!

Откровения

http://www.otkrovenia-bg.info/

19 март 2011 ( 2011)



Гласувай:
2



1. анонимен - Първо-готова съм и главата си да ...
20.03.2011 23:12
Първо-готова съм и главата си да загубя-от любовта си няма да се откажа.Тя и човекът когото обичам -това е всичко което имам.Какво като имам глава-тя не ме прави страхлива.А и достатъчно е ясно че мога да живея и да си защитя труда ,дори и влюбена.Да не съм прокажена?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3418176
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930