Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
30.09.2011 06:55 - В навечерието на Великия Празник - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ 29.09.2011
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1867 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 09.10.2011 21:46


1. Спомняте си ли израза „договарянето трябва да става на брега”? Та именно, всичко което става сега на Планетата и повярвайте Ми не само в Русия, е точно това, което се нарича с една дума – ИЗБОР от хората преди да седнат в „лодката”, която ще пренесе достойните на другия бряг!

2.  Отделянето на зърното от плявата сред хората става ежесекундно и тези постъпки, в това число и прякото предателство, което толкова много тревожи хората са предтеча на Великото Преображение и Аз се старая да им покажа „кой, кой е”, все още до този момент преди да настъпи това историческо и неповторимо събитие – еволюционният преход на Планетата и на всичко Съществуващо на новите честоти на вибрации, на новата вече реликтова честота!

3.  Когато Аз говорих на хората, че те са щастливи хора, то Аз разбира се имах в предвид не само Преображението на Пространството и прехода Му на Новите МОНАДИ, но и прозрението на хората!

4.  Осъзнаването на това, какво ще видят хората в Пространството ще бъде за тях Моят подарък, това е – откриването на неповторимото СЪВЪРШЕНСТВО на Новия за хората Свят и неочакваните възможности за творене!

5. Но човекът не може да премине в това състояние на Божествен полет, не може да се издигне на Новото ниво на РИТЪМ, без да се пречисти от мръсотията и лъжата на Плътния нискочестотен план, защото пречистването е адаптация към новите условия на съществуване на човека-СъТворец!

6. Вие излишно гледате НЕБЕТО с тревога, защото НЕБЕТО носи в себе си не само природни катаклизми, разрушения, но то носи в себе си и Велика ПЪРВОЛЮБОВ и ВЪЗКРЕСЕНИЕ, тъй като НЕБЕТО е ВЕЧНО НАПОМНЯНЕ на хората за това, че ВСИЧКО се решава ТАМ, в Просторите на Вечното движение!

 7. Тази сложност и многостепенност на Пространството, Неговата матрична пирамидална структура, която съвсем малко бе пооткрита за хората, не трябва да предизвиква у тях чувство на страх и униване, та нали Аз се постарах да ви покажа дълбочинната ХАРМОНИЯ на това Единно Пространство, в което човек се явява неотменима част.

8.  Човекът е поместен в Пространството на Висшия Разум като частица на Твореца, способна не само да се усъвършенства (да еволюира) постоянно, но и самостоятелно да ТВОРИ обкръжаващото го Пространство!

 9.  Нали Аз не случайно, неотдавна напомних на хората, че техните мисли са така ВЕЧНИ, както са ВЕЧНИ и самите хора – част от Вечното Пространство! Много скоро, достигайки ниво на Съ-Знание на СъТворец, хората сами ще разберат, че МИСЪЛТВОРЧЕСТВОТО – въобще не е някаква си празна фантазия или човешки мечти, а съвсем истински инструмент за реализация (материализация) на човешките помисли.

10. Ето защо Аз подготвям хората използвайки понятието КОЛЕКТИВНО ПЪРВОСЪЗНАНИЕ, за самостоятелно творчество, тъй като обединени в ЕДИННО ПОСЛАНИЕ хората са в състояние (така както е било преди хиляди години) да материализират най-фантастичните си проекти, такива като например добре известните на хората Велики пирамиди!

11. Трябва да се отбележи, че оставените на хората като напомняне за миналите някога съществуващи възможности за СЪТВОРЧЕСТВО Велики пирамиди, независимо от това, сами по себе си все пак не представляват венец или доказателство за творческите възможности на човечеството!

12.Човечеството (Петата раса), отдалечила се от Бога, съвсем е загубила потенциала си на СЪТВОРЕЦ, тъй като e станала подмяна на истинните понятия поради разнообразните религиозни представи за Бога, която се е оказала и решаваща при изгубването на канала за връзка «Творец-СъТворец»!

13. Променяйки ДАРЕНОТО му от Твореца Право на Свободно творчество с мнимата свобода в гоненето на МАМОНА на Плътния план и творене на Пространството по свое усмотрение, човекът е престанал да разглежда себе си като Творяща Божествена Същност.

14. Какво се е получило от това – на хората сега вече им е много добре известно, а тези научни знания, които е натрупало човечеството, не без Моята Помощ и подсказки под формата на озарения, единствено съвсем незначително позволяват да се надникне в наносвета като копие на първопричината за Творящото Начало на Началата!

15. Осъзнаването на безпътицата в развитието или еволюцията на цивилизацията (без Участието на Твореца) сега я виждат не само учените, но и обикновените хора, защото техническата революция, която по мнение на мнозинството от учени, представлява пробив на човечеството в Космическия свят на високите вибрации, при проверка се е обърнала в трагедия за неподготвеното човечество, избрало път на развитието, несъгласуван с Дара на Твореца!

16. Та нали Аз не само съм дарил на хората ПРАВОТО на Свободна ВОЛЯ или възможността да се управлява Пространството на Плътния план, но съм и дал подсказване за това, кой път за еволюция на Съ-Знанието ще доведе хората към Светлината на Истината, тоест – към бъдещето!

17. Аз съвсем съзнателно съм поставил хората в Пространство на Дуалност, за да им покажа прекия път към Истината, тъй като техният избор между силите на Творенето и силите на Задържането е и точно този път на САМОусъвършенстване, който би трябвало да доведе човека-СъТворец до Бога.

18. Хората са получили от Мен всички мислими и немислими Дарове за СЪТВОРЧЕСТВО и само собствената им СВОБОДНА ВОЛЯ е трябвало да им открие Великия СМИСЪЛ НА СЪТВОРЯВАНЕТО на самия човек!

19. За всеки човек, какъвто и да е той, дори и независимо от струващото му се отсъствие на връзка с Твореца, трябва да бъде очевидно, че смисълът на живота (на проявлението на човека в Плътния план) представлява усъвършенстването или еволюцията на Съ-Знанието!

20. Подмяната на истинните понятия със съблазните на Мамона са именно и проявата на тази активна позиция на Тъмните сили, които упорито защитават своето Пространство от хората на СВЕТЛИНАТА, създавайки за хората непреодолими препятствия, което става особено забележимо точно сега – в момента на определяне от човека на своята собствена позиция!

21. Всеки опит на Духовно Единение и особено опит за достигане на КОЛЕКТИВНО ПЪРВОСЪЗНАНИЕ се възприема от силите на Задържането, като отнемане на отвоюваното от тях от хората Пространство на СВЕТЛИНАТА.

22. Затова и колкото по-високо в своето усъвършенстване се издига човек, толкова по-активно и по-жестоко ще бъде въздействието върху него на Тъмните сили в техния стремеж да си върнат загубеното Пространство от Тъмнина!

23. Хората независимо от всичко, вървят към СВЕТЛИНАТА и това Духовно движение е не само Божествен промисъл, но и най-прекият път към Истината, към Твореца, затова най-добрият „подарък” от страна на Тъмните сили ще бъде откритата дискредитация не само на Думите на Твореца, но и на този който ги предава!

24. Трябва да ви кажа, че Изпитите за собственото Преображение се усложняват за хората с всяка минута, а условията за избор ще стават все по-трудни и по-трудни, и в тези сложни условия на ТРАНСМУТАЦИЯ на човека в Света на високите вибрации е много важна истинната ВЯРА в Твореца и безкористната ЛЮБОВ към всичко, което е СЪТВОРЕНО от Него на Планетата! Но човекът е длъжен да ОБИЧА и себе си като фрактално подобие на Твореца!

25. За хората няма друг изход, особено сега, когато Планетарното и Галактическо Пространство преминава КАРДИНАЛНО Преображение! На тях, все едно, ще им се наложи да направят свой собствен избор и основа за този избор ще бъде истинната ВЯРА, базираща се на приемането от човека на структурата на Мирозданието, на Любовта и възхищението от СЪВЪРШЕНСТВОТО на ТВОРЕЦА и на НЕГОВИТЕ ТВОРЕНИЯ!

26. ВЯРАТА и ЛЮБОВТА задължително ще спасят хората в Историческия момент на ПРЕОБРАЖЕНИЕТО, а точно това е и тази НАДЕЖДА, която им е дарена и подкрепена от Любовта на Твореца към хората, избрали пътя към СВЕТЛИНАТА, защото СВЕТЛИНАТА е МЪДРОСТТА НА ТВОРЕЦА, и това което хората ще празнуват Утре е Божественото ЗНАМЕНИЕ на Новото човечество на Шестата раса!

27. Шестата раса не може да съществува без ВЯРАТА и ПЪРВОЛЮБОВТА, тъй като това са основни условия за успешното преминаване на Изпита на Квантовия преход, а за Народа на Русия, както вече казах, е ЗНАМЕНИЕ за неговия път към Света на Новите Божествени Монади! 

28. Затова СКОРО, когато Аз започна да освобождавам хората от техните грехове, грешки и заблуди, Аз ще им покажа „кой, кой е”, преди още хората да са седнали в „лодката”, отправяща ги на другия бряг, и най-добрата не демонстрация, а потвърждение за чистотата на Духа ще бъдат ЕДИНОДУШНИТЕ ПОСЛАНИЯ на хората и тяхното Движение към Бога!

29. В това Движение на вашите Души и вашите сърца много добре се вижда, кой е от СВЕТЛИТЕ и кой е от ТЪМНИТЕ сили, но особено добре се вижда – кой е от Сивите, които активно се захранват с енергията на СВЕТЛИНАТА, нямайки възможност самостоятелно да творят Ново Пространство!

30. В навечерието на Великия Празник на Духовното Единение хората трябва задължително да изпратят в Пространството своята Любов, тъй като само истинният СъТворец може да отвори своето СЪРЦЕ НА ЛЮБОВТА в този момент, когато ще стане КАРДИНАЛНОТО ПРЕОБРАЖЕНИЕ НА ПРОСТРАНСТВОТО и когато СПАСЕНИЕТО на хората ще зависи от техните ПОМИСЛИ и СВОБОДНАТА ИМ ВОЛЯ!

Откровения

http://www.otkrovenia.spiralata.net/

29 септември 2011 ( 2011)
   



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3418489
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930