Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
18.11.2011 09:57 - Обръщение към читателите на „Сириус” - Татяна Микушина
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2263 Коментари: 0 Гласове:
6

Последна промяна: 18.11.2011 13:52

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Скъпи приятели,

 

imageВладиците казват, че „изменението на съзнанието на поне един процент от човечеството на Земята, е способно напълно да промени хода на еволюцията на планетата”(Господ Майтрейя, 13 септември 2006 година).

Владиците дават своите Послания с надеждата, че ще се намерят необходимото количество душѝ във въплъщение, които могат да възприемат даваното от Тях Учение и да го приложат на практика. В много диктовки се казва, че Русия е тази страна, на която Владиците разчитат преди всичко. Населението на Русия по последни данни е около 140 млн. човека. Това е около 2 процента от населението на земното кълбо. Ето защо, ако се измени съзнанието на хората дори само в една Русия, неминуемо ще се измени и съзнанието на цялото човечество, тъй като ние сме тясно свързани помежду си на финия план.

Един процент от населението на Русия е 1 млн. и 400 хиляди човека.

Числото на хората, които понастоящем имат достъп до Учението давано от Владиците чрез мен е 14 хиляди уникални посетители на сайта „Сириус”. Простата сметка показва, че това представлява само един 1 процент от необходимото количество хора, които трябва да изменят съзнанието си.

Как да се разшири читателската аудитория, имаща достъп до Учението на Владиците? Спецификата на подаването на Учението чрез Послания не позволява да се използват радиото и телевизията. Остава издаването на книги и тяхното разпространение.

През лятото аз лично и чрез моите помощници, се обърнах към 14 издателства разположени на територията на Русия, с молба да помогнат за разпространението на Учението. Резултатът е, че никой не се съгласи, освен малкото издателство „Златното сечение” в град Пенза, което напечата по 1000 екз. от книгите „Пътят на Посвещенията” и „Изкачване”. Повечето издателства не реагираха изобщо, а останалите ни отговориха, че пазарът е наситен с такъв род литература и тя не се търси от читателите.

Много неща изясни срещата с представител на едно от най-крупните издателства в Русия. Когато аз случайно споменах за необходимостта да се разпространява Учението, последва мълниеносна реакция: „Ние не разпространяваме Учение, ние правим бизнес”.

Тази фраза ми обясни всичко. Те не могат да носят Словото на Бога в света, защото мотивът им по начало не е такъв. И дори ако някое издателство пристъпи към разпространение на книгите на Владиците с такъв мотив, резултатът ще бъде точно обратен на този, на който разчитат Владиците.

Как да се излезе от този затворен кръг? Как хората, на които е определено, могат да се запознаят с Учението? Как ще се сбъднат пророчествата за Русия?

Аз много мислих на тази тема и разбрах, че единствената възможност е да се обърна към вас, скъпи читатели на сайта „Сириус”. Много от вас писаха писма и питаха как могат да помогнат и какво трябва да правят. Ето сега настъпи времето, когато можете да помогнете и можете да действате.

Ние издадохме книгата „Духовната мисия на Русия” и сме готови за ново издание на книгата „Благословена Русия”. Тези книги са предназначени за широк кръг читатели. Книгите се печатат с благотворителни средства, изпратени от хората. И вие можете да участвате в тяхното разпространение, а също и в разпространението на другите книги на Владиците.

Но е нужно винаги да помните, че нашата задача не е да разпространяваме книги и да правим бизнес. Нашата задача е да разпространяваме Учението, да изменяме съзнанието. Дори да намерите само един човек сред вашите познати на когото да подарите или да продадете книга, нека това да бъде именно човек от Божествената верига. И вие можете да му дадете книга на Владиците от ръка в ръка заедно с любовта на сърцето си. Ще можете да напълните чашата на жадния с чистата енергия на Живота.

В заключение искам да предпазя онези, които твърде ревностно ще се захванат за работа и ще започнат да раздават книги на всички подред. Трябва да намерите именно тези, които са готови. Защото един човек, принадлежащ към Божествената верига, ще замени един милион хора, които още не са готови. Може би ще ви помогне съветът на възлюбеният Кутхуми:

 

Всичко, върху което искам да ви обърна внимание, се отнася до неоспоримия факт, че всички вие сте на различни стъпала на своето еволюционно развитие. И затова разликата във вашето съзнание често е толкова голяма, че понякога като че ли говорите на различни езици, толкова се различават и сферите на вашите интереси и нивото на вашето съзнание. Затова, когато у вас за пореден път възникне желание да започнете да давате учение или да пропагандирате своите възгледи сред онези, които по ваше мнение имат нужда от проповед, спомнете си моята диктовка и словата на Иисус: „ Не хвърляйте бисерите на свинете”.[1]

Всичко, което се дава, трябва да бъде според нивото на съзнание. Много неща, които изглеждат за вас толкова очевидни, че вече сте престанали да им обръщате внимание, могат да хвърлят в шок хората, които са далече от вашите възгледи. Още по-лошо, това може да предизвика у тях цяла гама отрицателни чувства и дори действия. И как мислите, върху кого ще падне в този случай кармата от тези негативни прояви? Ако все още не сте се досетили, аз ще ви подскажа: кармата ще падне върху вас. Защото този, който се намира на по-високо стъпало на еволюционното развитие, носи цялата кармична отговорност не само за своите действия, но и за действията на хората, които е провокирал към неправилни постъпки.

Това не означава, че хората съвсем се освобождават от карма за своите неправилни действия. Аз исках само да кажа, че по-голямата част от кармата ляга върху вас, защото вие сте ги провокирали към неправилни действия. Затова преди да проповядвате и давате на когото и да е съвети как да постъпва в живота си, много пъти премислете струва ли си да правите това.

Вашата отговорност е правопропорционална на стъпалото на еволюционната стълба, на което се намирате.

Това не означава, че трябва да се затворите в себе си и да спрете да общувате с хората и да говорите с тях на духовни теми. Просто трябва постоянно да анализирате последствията от своите действия и да не се опитвате да учите там, където могат да смесят вашето учение с калта.(Възлюбеният Кутхуми, 26 декември 2006 г)

 

Онези от вас, които не живеят в Русия, също могат да помогнат, като разпространяват Учението в своите страни. Владиците казват, че не е важно в коя страна на света хората ще се събудят за Новия Ден, не е важно в коя страна на света ще покълне Учението на Владиците и ще се въплъти в сърцата, умовете и делата на хората.

 

Благодаря предварително на всички, които ще усетят в себе си желание да помогнат и ще започнат да действат.

Татяна Микушина

Светлина и Любов!


[1] Не давайте светинята на псетата, и не хвърляйте бисера си пред свините, за да го не стъпчат с краката си и, като се обърнат, да ви разкъсат.(Матей 7:6) 

 

http://sirius-ru.net/

Редактор на изданието Татяна Мартиненко

Мир, Светлина и Любов!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

http://r.sirius-ru.net/2011/2011-11-04.htm

http://www.sirius1-bg.net/sirius/buletini/2011/tm/br4_1111.html

 


 




Гласувай:
6



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3418379
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930