Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
07.12.2011 15:58 - Исторически избор на човека - Маслов 06.12.11
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1058 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 09.12.2011 14:46

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
1. Обърнете внимание как ври и кипи светът, как ври и кипи Русия и всичко е свързано с това, че Съ-Знанието на хората, което не е свързано със зависимостта от тяхното отношение към Бога, започва да проявява нотки на недоволство чрез поведението на собствения си Разум, опитващо се всичките свои съмнения да ги постави на съдът на везната на направения от него избор!  

2.  Да но времето за избор вече е отминало окончателно и сега Съ-Знанието на човека изисква от своя Разум конкретни действия (промисъл), насочени към проява на ВОЛЯТА на своя собствен вътрешен „Аз”, а в същност – това е и проява на ВОЛЯТА на Твореца тъй като, както Аз ви казвах, вътрешният „АЗ” на човека е частица, фрактално подобна на Твореца!

3. Борбата вътре в човека единствено се изостря и отсъствието на прецизност на приетите решения води до това, че вместо обещаната Мъдрост, човекът започва да проявява НЕВЕРИЕ и банална плашливост, забравяйки за това че човек като проявена частица на Твореца, от нищо и от никой не бива да се плаши в този Плътен план, освен от собственото си „Аз” и от Самия Творец!

4.  Аз говорих на хората за това, че човек е длъжен да слуша другия човек при формирането на КОЛЕКТИВНОТО ПЪРВОСЪЗНАНИЕ, но това може да става само тогава, когато човекът успее да чуе самия себе си, а това означава, да опознае самия себе си като истинна частица на Твореца! От този собствен, но повярвайте Ми, Исторически избор на човека, тоест на неговото вътрешно Духовно пречистване, зависи бъдещето на човечеството.

5. Ако някой от хората тръгне да ви убеждава, че ВЯРАТА е вторична, то вие не бива да слушате този лъжец или по-точно – представител на Тъмните сили!

6.  Повярвайте Ми, единствено ВЯРАТА е най-правилната крачка към Бога и не чрез всеобщия молебен или църковните догми, а само през собственото ви сърце, изпълнено с ПЪРВОЛЮБОВ към Създателя, тоест към всички частици на Твореца, готови ЕДИНОДУШНО (независимо от безкрайното многообразие от форми на своите проявления) да формира ЕДИННО ПОСЛАНИЕ на ЛЮБОВТА!

7. Хората трябва да разбират, че вашият Астрален план, който определено много скоро ще се прояви и за проявлението на който хората са длъжни да се подготвят, така както и Физическия план, представлява също така многостепенно Пространството на ПЪРВОЛЮБОВТА!

8. Хората ще изградят в Астрала, в зависимост от собствената си Духовна подготовка (нивото си на Съ-Знание), своеобразна пирамида, но все едно, това ще бъде пирамида на ЛЮБОВТА, подобна по своята структура не само на Плътния план, но и на цялото Космическо Пространство.

9. Засега обаче цялата борба е съсредоточена около границата на времената и засега – на нивото на отиващия си Плътен план, но в който, в зависимост от Съ-Знанието на човека се формира СВЕТОВНОТО тяло, а това означава и новите перспективи на човека СъТворец!

10. Освен тази вътрешна борбамежду Съ-Знанието и Разума на човека, хората започват реално да ги обкръжават изкривени представи за Пространството и мястото на човека в Него, предлагано от Тъмните сили. Та нали Тъмнината не само че не дреме, но и действа все по-активно, поднасяйки на хората в огромни количества своите лъжепророци и лъжеучения, внасящи разногласия, много често принципни, дори и в редовете на хората на СВЕТЛИНАТА.

11. Аз многократно предупреждавах хората за това, че пътят към себе си, към своето вътрешно „Аз”, а след това и към Бога – е много труден път не само през скверността на лъжеученията, но и през потока от Духовна лъжа, и за съжаление не всички хора ще могат да издържат този натиск на Тъмнината.    

12.Хората не издържат на този натиск на Тъмните сили и поддавайки се на провокациите на Тъмнината, преминават на противоположната на Мен страна, заставайки на релсите на Духовната инволюция.

13. Затова, защитавайки и предпазвайки хората, Аз съм длъжен още веднъж да напомня, че не може да има никакви пророци освен тези или този, с които говоря АЗ САМИЯТ!

14. Повярвайте Ми, всичко което се предлага от властите или от отделните личности, идва или от изкривеното Съ-Знание на човека, или от Тъмните сили, внасящи ХАОС в главите, и по-точно в Съ-Знанието на хората, търсещи Бога!

15. Аз предупреждавах хората за това, че не бива напразно да се споменава Бога и независимо от това, че хората в Русия (бившия Съюз) се намират вече в канала за СЪНАСТРОЙКА, самият процес на СЪНАСТРОЙКА е доста сложен и не допуска обръщане напразно към Бога!

16. Повярвайте Ми, преди дни човекът извърши не просто историческа крачка над пропастта на Ада, но и направи своя избор за своето собствено бъдеще!

17. Изборът на хората в Русия, който те направиха на 4 декември, единствено и само потвърди, че страната все още само се събужда и времето за всеобщо ПРОЗРЕНИЕ все още не е настъпило! Но Аз ви предупреждавах многократно, че времето за размисъл, а още повече и за пустословие, вече е в миналото и сега единствено активния ПРОМИСЪЛ представлява за хората НАДЕЖДА за спасение!

18. Обърнете внимание на това, че Аз престанах да се обръщам към хората на НЕВЕРИЕТО, защото тяхното време е вече в миналото и техните разсъждения за бъдещето на страната и още по-малко техния промисъл, за Мен вече са безинтересни!

19. Аз знам, че освен напразно говорене и излишно губене на време, тези хора никога няма да могат да реализират Духовния потенциал на своето вътрешно „Аз”! 

20. Независимо от тези печални за Мен загуби, Аз не мога да спра и ако Аз съм взел властта на Земята в СВОИ РЪЦЕ, то тази Власт на Бога на Земята сега вече ще трябва и да я употребя!

21. Повтарям: времето за размисъл отдавна вече е преминало безвъзвратно и сега за Мен съществуват единствено хората на ВЯРАТА или хората на БОГОТЪРСЕНЕТО, и така както показаха изборите, за съжаление, твърде по-малко от 75 процента от електората на бившия Съюз ще могат да съставят основата на Шестата раса!

22. Трябва да ви кажа, че хората (повтарям: бившия Съюз) все пак прескочиха, пък макар и с малко този минимум от 2 процента, който за Мен беше необходим, за да бъде изпълнена Вселенската Програма за Преображение на Пространството.

23. Тези хора, които все пак преминаха Изпита за своя Исторически избор, Аз бих искал да ги помоля да бъдат безкрайно внимателни не само към външните проявления на ВОЛЯТА на Твореца, но и към тези вътрешни преображения на техните биологически обвивки, които наред с промяната на Съ-Знанието на човека ще се случват в съответствие с процесите на трансмутация на човека.

24. Процесът на трансмутация, в това число и процесът на отваряне на Третото око, ще става с всеки изминал ден все по забележим, защото много скоро хората ще трябва да прогледнат за да видят Проявения план на Твореца или ЧУДОТО НА БОГОПРОЯВЛЕНИЕТО!

25. Шестата раса вече се формира и при това доста активно, затова за хората на ВЯРАТА вече се подготвят условията за прехода им през границите на Плътния и Астралния план и възможността да приеме тяхното Съ-Знание многомерността на Пространството.

26. Аз знам, че Русия твърде ”дълго впряга” и разбирам, че това е проява на национална особеност на този Народ! Но вече е дошло друго време – време на Велики промени, когато и Духовната и Физическата ленивост стават съвършено недопустим „разкош”, водещ до съществени загуби на Велик генофонд – генофонда на Великите Арийци!

27. На хората от Народа на Русия никой не им е давал ПРАВО толкова бездарно да губи Духовния потенциал на човечеството, заложен в Древните Арийци и ако съвременният човек от Русия не си направи от това правилните изводи, то за Мен остава единствено да съжалявам за напразно изгубените частици на СОБСТВЕНОТО СИ ТВОРЕНИЕ!

28. Не бива сега живеещите потомци на Древните Арийци толкова безсмислено да губят това, което е било натрупвано в продължение на хилядолетия от техните Велики предци, които по трошички са Формирали Святая Рус, разпространила впоследствие своя ареал на Древните Арийци по всички континенти на Планетата Земя!

Откровения

http://www.otkrovenia-bg.info/

06 декември 2011 ( 2011)Гласувай:
3
0Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2930605
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3632
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Октомври, 2018  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031