Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
11.02.2012 10:15 - Мисията на Русия - спасението на хората от Петата раса - Маслов 29.06.2008
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1452 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 11.02.2012 11:01

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

1. Най-актуалното за хората днес са Знанията, идващи от Създателя, защото Знанията са основа за изменение на Съ-Знанието, приемащо Божественото Пространство и Създателя като реалност!

2. Провървяло ви е двойно: първо в това, че Създателят е избрал вас, въпреки всички ваши догми и заблуди, да бъдете основа на Шестата раса. И второ, провървяло ви е в това, че Самият Създател и цялата Йерархия на Светлината ви подготвят за Квантовия преход или прехода на нова честота (Монада) на вибрациите!

3. Знанията, които получавате, са основа за възприемане на Пространството (Аз имам предвид структурата на Плътния и Тънкия план) и са  подготвени за вас в такава форма, че Моето Обръщение към вас може да не приеме единствено наистина ленивия или просто агресивен материалист.

4. Погледнете само, колко е сложно за много от вас да четете, а най-главното, да разберете информацията за строежа на Световете, давана ви в множество книги по езотерични въпроси, започвайки с известните ви контактьори - Блаватска, Андреев, Рьорих!

5. Аз дори не говоря за съвременните контактьори, предаващи информация, Знания - всеки на своето ниво на канал за връзка с Йерархията на Светлината!

6. Във всеки случай възможността за възприемане на даваната информация или Знания се ограничава от нивото на подготвеност на Съ-Знанието на човека и неговото желание или нежелание да напрегне своето Съ-Знание, своето вътрешно "Аз".

7. Затова само настоящата форма на представяне на Знанията (текстовете на Откровенията) се оказва приемлива за по-голямата част от вас, понеже те са опростени, достъпни и отговарят на задачите, които са поставени от Мен пред хората на Петата раса и съответно пред Канала за връзка между човека и Създателя!

8. Задачата на дадения Канал е само една и по-важно от това няма - да се даде единственият път за спасение на всички и всеки от вас, който желае да се спаси в момента на Квантовия преход!

9. Всичко, което Аз казвам е Истина, защото за Мен няма смисъл без Надежда за успех, без Надежда за вашето спасение толкова продължително и по капка да давам Знания, надявайки се, че тези капки ще дадат възможност на Съ-Знанието да прорасне до това високо равнище, което ще отвори пътя на Възвисяването ви, тоест ще подготви еволюционното изменение на Съ-Знанието на човека!

10. На Мен не са ми нужни никакви насилствени действия, тъй като, както Аз съм казвал, скалпелът не е инструмент на Създателя!

11. На Мен сега ми е необходимо само едно - вашето искрено обръщане към Мен, Създателя и приемане от вас на Божественото Пространство като реалност на Плътния план!

12. Сложността на вашето Преображение, друга дума не би могла да бъде, защото усъвършенстването на Съ-Знанието на човека е Преображение на човека на нивото на Плътния и Тънките планове, се изразява в това, че инертността и догматизма на вашето мислене няма да приеме свободата на помислите, а още повече свободния промисъл!

13. На вас ви е много трудно да се освободите от представите за Дуалния Свят (Плътния план), от обособяваните от вас прости форми на битието, делящи Пространството на Бяло и Черно, защото така ви е по-лесно да определяте своя път на развитие в Света на плътната енергия.

14. Всичко, което притежавате в качеството му на база за формиране на вашето Съ-Знание, ви е давано много векове във вид на граници, разделящи Праведността от Неправедността, без дори да се предполага наличието на различни отенъци в приемането на решенията!

15. Но Пространството, в което вие се оказвате по Моя Воля, е много по-сложно и многостранно. Затова се изисква напрежение на волята, за да се осъзнае това многообразно Единство и Цялостност!

16. Многообразието на проявление на енергиите в Пространството е също такава реалност, каквито са и вашите опростени представи за Слънчевата система, която (според вашите представи) е основа за строежа на Света и на Космоса!

17. Пространството е толкова сложно, че думите, казани от Мен за многостранността и едновременно за цялостността на Пространството, са само предтеча на тази сложна картина на Света, която ще ви се наложи да опознаете в недалечно бъдеще!

18. Аз възнамерявам да ви открия само още една страна на Пространството – нали Времето като координата на Плътния план остава в миналото!

19. Заради вас самите, заради запазването на вашето Съ-Знание не могат да ви бъдат открити всички координати на Пространството наведнъж. Защото за всяко ниво на Тънкия план е необходимо да имате адекватно Съ-Знание или вътрешно "Аз", готово да реагира правилно на необичайния (за вашето Съ-Знание) вид на Пространството.

20. Аз ви подготвям постепенно да възприемете макар и немного от това, което ще ви се наложи да опознаете в Ерата на Водолея, тъй като следващото ви Духовно възвисяване ще съответства на равнището на "Човек-Бог", тъй като Човекът-Бог е съвършената Същност на Божествения плат.

21. Но, за да станете такава Божествена Същност, на вас няма да ви е достатъчен периода на Квантовия преход. Поради това вашето Възвисяване или вашето Преобразяване е продължителен период на усъвършенстване на вашето Съ-Знание до висотите на Създателя!

22. Ако задачата на вашата Пета раса е преход от стадий "човек-животно" до стадий Човек-Бог, то задачата на Шестата раса е постоянно усъвършенстване на Съ-Знанието до нивото на Твореца!

23. Ето защо всичко това, което Аз ви давам сега, е инструмент за изменение на Съ-Знанието за всеки един от вас, който осъзнава опасността от възможното унищожение на човешкия род и затова желае да опознае Истината, тоест Създателя заради своето бъдеще и заради усъвършенстването на Пространството.

24. Аз няма да спра да ви повтарям простата Истина, че вие сте създадени за усъвършенстване на Пространството чрез вас самите, чрез вашето Съ-Знание, защото вие сте част на Цялото и равнището на вашето Съ-Знание дава отражение на равнището на развитие на Божественото Пространство!

25. Невъзможно е да бъдете отделени или изолирани от Мен, Създателя, вие сте органична (и подобна) част на Цялото и в това отношение вашето усъвършенстване е усъвършенстване на Цялото!

26. Погледнете себе си, вгледайте се в Душата си! Вие трябва да осъзнаете степента на своята отговорност за обкръжаващото ви Божествено Пространство, защото злобата и ненавистта, които се изливат от вас, само разрушават защитния слой на Божествения план от близък до вас порядък, предоставяйки възможност на отрицателните енергии да се развиват, а това означава, засилване на ниските вибрации.

27. Аз съм ви говорил за това, че Всичко е енергия, но енергия с различни вибрации, включително и ниски вибрации с отрицателен знак. И вашата задача - с чисти мисли и праведни действия да повишите честотата на вибрациите на Пространството (от близък до вас порядък), което означава да повишите честотата на вибрациите и на Цялото!

28. Аз отново повтарям и ви моля да разберете, че само високите вибрации са приближаване към Създателя, те са движение към Божествената Светлина и са усъвършенстване на Съ-Знанието!

29. Затова днес вашата задача е проста и сложна едновременно, защото вие трябва да отхвърлите догмите на своето Съ-Знание и да приемете Мен като реалност на Плътния план, което ще бъде и вашата първа стъпка към бъдещето!

30. Второто, което е необходимо да направите, е да очистите вашето Съ-Знание, а това означава, да очистите мислите, да приемете всеопрощение, защото, както Аз съм ви казвал, човекът има право на живот, но няма право да отхвърля живота!

31. Под думата "отхвърляне" Аз имам предвид не толкова прекратяване на биологичното съществуване (човека) в Плътния свят, колкото избирането на път от човека, който не съответства на неговото предназначение!

32. Както вие знаете, предназначението на човека е усъвършенстване на Съ-Знанието или усъвършенстване на Пространството (Цялото) чрез Възвисяване на своя Дух, и разпространение на Сферата на Разума в други планетарни системи.

33. Затова, въпреки привидната несъвместимост между народите на Планетата, всички вие сте Единна цивилизация, формирана хилядолетия наред!

34. Дори прост анализ на външните данни на различните народи ви дава храна за размисъл, защото генетично сами по себе си вие представлявате цялото междупланетно Пространство.

35. Вие от разнопланови галактически цивилизации сте образували единен етнос на човечеството на Планетата Земя, който трябва да премине като един отбор в новите условия на съществуване, а най-добре да се каже, в новите условия на усъвършенстване!

36. Но вашият преход на нови честоти на вибрациите ще се състои само в този случай, ако всички вие, въпреки вашите генетични различия и вашите различия в представата за Цялото, успеете да се обедините заради самите себе си и, разбира се, заради Създателя!

37. Необходимо е да разберете, че настъпва "време за събиране на камъни" и първи този сложен нравствен изпит трябва да премине избраният народ, народ-Богоносец, териториално разположен на огромно Пространство между два океана!

38. Този народ трябва да прояви Мъдрост и да се обедини около Единният Създател (Цялото), показвайки пътя за спасение на хората от Петата раса, въпреки всички остарели догми и неверни представи за Създателя и за това, което обкръжава хората в Плътния и Тънките планове!

39. Днес и сега отговорността за преображението на Земята трябва да приеме върху себе си Русия и от вашето решение, от чистотата на вашите мисли зависи спасението на хората от Петата раса!

Откровения

http://www.otkrovenia.spiralata.net/

29 юни 2008 ( 2008)



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3418150
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930