Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
26.02.2012 13:28 - Да слушате – все още не значи, че чувате* - Маслов 24.02.12
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1205 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 27.02.2012 10:31

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

1. Аз ви предупреждавах, че колкото по-близо идва датата на Квантовия преход, а за Русия времето за последната и Голгота, толкова по-остро хората ще усещат натиска на Тъмните сили и все повече съмнение, а понякога и неприемане ще изпитват те към Моите ДУМИ!

2.  При това то ще се чувства не просто в Народа, а именно сред тези, които първоначално са приели Моите ДУМИ и им се е струвало, че са формирали своята „твърда” позиция, причислявайки себе си към воините на Светлината и хората на Вярата!

3. Съ-Знанието на човека е най-променливата част от Пространството, тъй като сътворявайки хората, Аз съм им дал право САМОСТОЯТЕЛНО да определят своя път във Вечността, надявайки се на това, че преминавайки през всичките си лични и нелични голготи, хората ще придобият тази МЪДРОСТ, която да стане за тях не просто спасение в момента на преход на Планетата на други вибрации на Космоса, а по същество преход на Ново ниво на Божествения план!

4.  Човек, определил се веднъж, без сам да осъзнава това, дава СЪГЛАСИЕ на нивото на Тънкия план да бъде не просто СЪУЧАСТНИК в прехода на Планетата на Новото ниво на енергия, но той дава СЪГЛАСИЕ за СЪТВОРЧЕСТВО с Твореца, което означава, че за този човек просто не може да има обратен път!

5. Замислете се: в Божественото Пространство всичко е изключително строго подредено, до последния миг, и промяна на мненията или отстъпничество е просто невъзможно, и ако на някого от хората така, както обикновено се случва понякога в живота, му се е сторило, че така както му изнася може да променя по рано приетата си позиция или просто да се измести встрани, то такова духовно разтакаване или блудство за хората е просто недопустимо!

6. Нека да поговорим сериозно (времето за такъв сериозен разговор е дошло) за това, че всяко Духовно размотаване на човека, неговото постоянно изменящо се мнение или позиция по отношение на Бога, тоест и към тези Канони, по които еволюира Висшия Космически Разум, е просто невъзможно и това Духовно блудство се наказва по най-строгия начин!

7. Аз ненапразно ви говорих за двата процента от хората на Вярата, които за Мен ще са достатъчни, за да мога успешно да завърша Вселенската Програма за Преображение на Пространството и да отворя пътя вече на Шестата раса, състояща се от хора на истинната Вяра и хора, ТВЪРДО стоящи на позициите за служене на Бога и готови да преминат през всички голготи на Света, включително и през последната голгота на Русия!

8. Затова в такова, много сложно историческо време слушащи има твърде много, но чуващи (разбиращи), вероятно ще бъдат само два процента и независимо от Моята НАДЕЖДА за Духовно пробуждане на Русия, тя така както и преди си остава страна (Народ), която така и не е могла да остави Моите ДУМИ да преминат през своето СЪРЦЕ или чрез своя Висш „Аз”, заменяйки своето ПРАВО на Свободна воля за лъжливите послания на Мамона на Тъмните сили!    

9. Погледнете какво се случва в страната и кой се издига! И ако в човека все още е останала СЪВЕСТ, то у него няма да има никакви съмнения за това, че последното издигане на Тъмнината, а то във всички случаи ще бъде последно, се съпровожда с такъв натиск и напор, че дори и „малкия” човек в Русия – Моята НАДЕЖДА за Духовно пробуждане на Русия – изведнъж също е трепнал и е започнал да аплодира „звяра”, носещ на този „малък” човек въобще не бъдеще в Дух, а смърт в Тъмата на Духовното невежество!

10. Аз разбирам, че човекът за толкова много хилядолетия инкарнации се е научил единствено да слуша думите на другия човек, защото Църквите, и това е най-големият им грях, не са могли да чуят ДУМИТЕ на Бога и съответно, не са могли да дадат на хората тази БЛАГА ВЕСТ, тъй като те самите представляват един от клоновете на властта и инструмент за потискане на Съ-Знанието на СВОБОДНИТЕ частици на Твореца! Но ВСИЧКО вече се е променило и ВСИЧКО се променя толкова интензивно, че става забележимо дори и за „малкия” човек в Русия!    

11. Настъпило е, именно настъпило е, а не ще настъпва, време за хората да приемат окончателното си решение за своето бъдеще САМОСТОЯТЕЛНО и без да се оглеждат не само за светската власт – власт на Тъмата, но и за религиозната власт, която днес също се е оказала в „дружба” с Тъмата, а в редовете на свещенослужителите са се оказали твърде много представители на силите на Задържането!

12.Уникалността на получилата се ситуация се състои в това, че всичко около «малкия» човек е насочено единствено към това той да се отклони от правилното решение – от своя собствен път към Бога – и да бъде принуден да се откаже от Истината, от Бога и да попадне на многовековната измама на напразните обещания и послания на Мамона!

13. Аз обяснявам на „малкия” човек, че ето вече осем години, ВСИЧКО, освен ДУМИТЕ на Твореца, е Духовна лъжа и Духовно блудство, в което понятието за Истина се подменя по най-нагъл начин и изкривяване на Моите ДУМИ, заглушавайки Моя тих глас с гръм от лъжи и Духовна инволюция!

14. Разбира се на границата на Епохите или в точката на бифуркация, всичко вече е достигнало до „точката на кипене”, защото цената на въпроса – е не просто живот, а бъдеще, и бъдеще не просто на човечеството, а на цялото Планетарно и Галактическо Пространство!

15. В това сражение „не на живот, а на смърт”, ролята на „малкия” човек придобива така, както никога досега изключително важно значение не само за Планетата, не само за самия човек, но и за Мен, вашия Творец, защото успешната еволюция на Съ-Знанието на човека е и успешна еволюция на ПървоСъ-Знанието (на Твореца)!

16. Всичко е толкова преплетено, че и най-малкия пробив в МАТРИЦАТА на Пространството Ме принуждава не само да коригирам Програмата за Преображение на Пространството, но и по най-активен начин да участвам в Нея, заставяйки хората да се вслушат в Моя ГЛАС (МОИТЕ СЛОВА) с НАДЕЖДА, че Русия все пак ще изпълни своята уникална МИСИЯ и преодолявайки своите собствени съмнения и банален страх, ще покаже на света Новия път за развитие на човешката цивилизация! 

17. Спомнете си многовековната история и обърнете внимание, че Русия винаги първа се е опитвала да напипа новите пътища за развитие на общественото Съ-Знание, преминавайки успешно пътя от феодализма до социализма, а сега и от капитализма към върховете на Божествената регулярност!

18. Мисията на Русия – да намери Новия път на еволюция на Съ-Знанието не само за себе си, но и най-вече за всички цивилизации, затова политическата вакханалия с предизборен оттенък няма нищо общо с тези НАДЕЖДИ, които изпитват другите народи, предполагайки, че Русия – е страна с най-висока Духовност – най-накрая ще намери за цялото човечество този ЕДИНСТВЕН път към Истината (към СПАСЕНИЕТО), без който то може да бъде унищожено!

19. Погледнете, какво става в Русия и оценете перспективите на тези напразни предизборни обещания! Но най-важното – отговорете на въпроса: носят ли обещаните политически промени в Русия Духовно бъдеще за цялото човечество? И ако вие сте честен човек, и още повече, човек на Вярата, то разберете, че ставащото днес в Русия носи със себе си смърт и унищожение не само на нея самата, но и на цялото човечество!

20. Мене Ме удивява само едно: защо хората, подписали на Тънкия план СЪГЛАСИЕ с Мен да бъдат до край в СЪТВОРЧЕСТВО и разбира се, да приемат върху себе си ОТГОВОРНОСТТА за своето бъдеще и бъдещето на цялата цивилизация, сега се мятат, без да чуват Моите ДУМИ, казани чрез Моя посланик?

21. Повярвайте Ми, Аз насочвам Съ-Знанието на хората, но Аз не се намесвам в приемането от хората на решение, предполагайки, че СЪВЕСТТА и Висшето вътрешно ”Аз” все пак ще поведат хората към Истината, и Единението в Дух ще стане истинска реалност, проява на Моята ВОЛЯ!

22. Затова не делете своята Духовна еволюция на път към Бога и на път с Посланика! Такова деление е просто неприемливо, защото Посланика изразява в Плътния план Моите ДУМИ – Моята ВОЛЯ и по друг начин няма как да бъде, а казаното от него е проявление в Плътния план на Моята Програма за Преображение на Пространството!

23. Не слушайте никого от хората, защото човешката фантазия и Духовно блудство са вече минало, нямащо нищо общо с Моите Планове и ако на вас ви се струва, че представителите на заминаващата си в миналото власт, тоест на хората на Тъмнината, могат нещо да поправят във вашия живот, то повярвайте Ми, че освен Бога да поправи нещо в него не може никой друг, още повече че време за осъзнаване от тези хора на смисъла на случващите се в Пространството промени вече просто няма!

24. Бъдещето на Русия, нейната МИСИЯ е неразривно свързана с Духовното пробуждане на „малкия” човек, тъй като хората във властта вече са хора на миналото с всички произтичащи от това последствия!

25. За хората от властта в Русия няма никакво бъдеще, затова Аз се уповавам единствено на „малкия” човек, който сега не просто избира своя собствен път към Светлината – той ТВОРИ НОВАТА ИСТОРИЯ на човечеството!

26. Аз много се надявам, че възникналото в редовете на воините на СВЕТЛИНАТА или на СВЕТЛОНОСЦИТЕ объркване – е просто една случайност, тъй като никой не е снемал отговорността от тези хора, които са длъжни да ЧУВАТ Моите ДУМИ и думите на Посланика – на човека, не само представящ Мен в Плътния план, но и предназначен за това, да помогне в решаването на всеки един проблем на човешката индивидуалност, възникнал между воините на СВЕТЛИНАТА!

27. Аз много се надявам, че воините на СВЕТЛИНАТА или СЪТВОРЦИТЕ, ще се окажат достатъчно МЪДРИ, за да чуят не само Мен, но и да се чуят един с друг!

* Чуват – в смисъл – разбират! Откровения

http://www.otkrovenia.spiralata.net/

24 февруари 2012 ( 2012)
 



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3418221
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930