Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
28.03.2012 09:52 - „Великата осморка” и военните конфликти - Маслов 17.07.2006
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1081 Коментари: 0 Гласове:
0



1.  Как ври вашият Свят, какви знакови събития се случват, едновременно тревожейки съзнанието на хората! Аз имам предвид поредния тежък конфликт между юдеи и палестинци и срещата на страните от „осморката”, определяща състоянието на война или мир за човечеството.

2.  Непонятно Ми е решението на  „осморката” да се срещнат и благодушно да обсъждат положението в света в същото това време, когато под тяхно попечителство един народ унищожава друг.

3.  Войната, третата световна война упорито не само не иска да приключва, но дори постепенно „набира обороти” с всяка година и все по рязко, определяйки непримиримостта на страните и характера на тази война – война за преразпределение на Света.

4.  Мюсюлманите, набрали вече сили, никак не могат, а и не искат да виждат себе си като „трета колона” и желаят да разпрострат влиянието си и своята религия, впрочем също толкова агресивна, както и всички останали, на нови територии с помощта на силата, заплахата и терора.

5.  Затова не е правилно да се приравняват всички проблеми на военните конфликти към тероризма. Преди всичко в тези условия трябва да се отчита, а не да се игнорира, реалната политико-религиозна обстановка в света.

6.  Когато ви говоря за възможен колапс на човечеството и ви предупреждавам за това, че вие ускорено продължавате да падате морално и нравствено, Аз отделям като основна причина за вашия път към самоунищожение наличието на политико-религиозни конфликти и войни!

7.  Най-удивителното е това, че хората не искат да погледнат правдата в очите, давайки си вид, че разгарящият се юдео-палестински конфликт носи само локален характер и по никакъв начин не се отразява на положението на човечеството.

8.  Това е много опасна заблуда, защото теорията на конфликтите и военните действия постепенно вече се разпространява върху целия Свят, този конфликт на територията на Палестина така или иначе прониква в съзнанието на хората, провокирайки религиозни и между национални конфликти и в други страни.

9.  И ако някъде на Британските острови или в Испания засега е тихо, то това въобще не е причина да се мисли, че е настъпил вечен Мир. Войната, конфликтите винаги някъде ярко горят, а другаде засега само тлеят, но най-опасно от всичко е, че тези конфликти и войни тлеят преди всичко в главите на хората, в тяхното съзнание и това е много по-опасно, защото могат да се повторят неочаквано и с нова сила!

10. Затова, когато Аз говоря за това, че човечеството може много бързо да премине критичната граница от 52 процента на отрицателната величина на психична енергия, отделяна в Космоса, Аз отчитам, разбира се, и това постоянно състояние на война в Света. Войните и конфликтите, които не затихват вече години наред, избухвайки ту тук, ту там, създават опасност от разпалване на трета световна война вече на цялата територия на Земята.

11. Конфликтът между юдеи и палестинци (мюсюлмани), а сега вече между християни и мюсюлмани, трябва спешно да се прекрати. Не прави чест на ръководителите на страните от „осморката” да премълчават този конфликт, поддържайки благодушно страната на юдеите.

12. Засега, предимство наистина имат юдеите. А ако победата в този конфликт бъде на страната на мюсюлманите? Ето тогава вашият Свят просто ще затрещи и то поради това, че на тази религия се нуждае от нови територии и нови сфери на влияние, нужно й е ново преразпределение на Света, и тогава войната вече ще бъде съвсем истинска, включително и възможността за прилагане на ядрено оръжие!

13. Отчитайки това, че всеки мюсюлманин – и това е реалност! - с радост ще приема смъртта „в името на Аллах”, което значи в Мое име, в името на Създателя, то смъртниците могат да провокират такъв безпорядък, паника и икономически хаос, че всички предишни световни войни да ви се сторят като „детска забава”.

14. Ето кога е необходимо идването на Месията за примиряване на всички конфликти, за примиряване на хората от всички националности и най-вече на всички религии на света, защото всички религии възнасят хвала на Единния Бог, на Създателя, но пътищата за постигане на Бога за всяка е различен!

15. И докато не бъдат признати Моите Думи, докато Моите Откровения и Тълкувания не достигнат до всяко ъгълче на Земята, военните конфликти ще продължават да се разпространяват и вашият Свят в края на краищата ще затъне в Световна война на религиите !!!

16. Само Аз, вашият Създател и Йерархията на Светлината можем да прекратим разпространението на пламъка на войната. При нежелание на хората да се вслушат в Моите Слова и предупреждения Ние ще приложим насилствено енергийно въздействие с енергия на Светлината върху хората, създавайки условия за оцеляване само на единици, стремящи се към опознаване на Истината, към приемане на Моята Система (порядък) на Световете и Моето присъствие (дори и на друга октава на вибрации) като Управляваща сила на Вселената или Вечността.

17. Аз ще наблюдавам как ще протече процеса на запознаване с Моите Знания, приемането на Моите Думи в Русия. Ако Аз видя, че хората правилно реагират на Моето Обръщение и на Човека, избран от Мен за реализацията на Моите Планове за преобразяване на страната, Аз ще осигуря енергия на Светлината за всеки от хората на тази страна.

18. С вашата лексика това звучи като проявление на Моята Благодат и Моята Благословия за хората на тази страна заради Богоугодните им дела, заради чистия и положителен промисъл.

19. Аз казах преди ден, че ще ви дам сили и енергия седем пъти повече от това, което вие отдавате в Космоса. Затова не преставам да ви повтарям и да ви моля да промените енергийния вектор в положителна посока, с други думи, да промените начина си на мислене, и да заживеете с Любов към ближния, а Аз ще ви осигуря Мир и Благоденствие.

20. Главното за хората днес е, получавайки Моето предупреждение, да се спрат и да приемат Човека, избран от Мен като Мой Вестител, като Пророк, който трябва да ви води към Светлината, към Моята Светлина и вашето бъдеще!
Откровения

http://www.otkrovenia.spiralata.net/

17 юли 2006 ( 2006)



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3418008
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930