Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
29.03.2012 09:46 - ЧУДОТО на Духовното озарение - Маслов 27.03.12
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1368 Коментари: 0 Гласове:
6

Последна промяна: 29.03.2012 10:13

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

1. Идва краят на времето на Духовното търсене и в Народа на Русия най-накрая започва да идва разбирането не само за неговата роля в Новата история на човечеството, но и което е най-важно, за тази Велика ОТГОВОРНОСТ пред това същото човечество, което е по възможностите единствено и само на Велик Народ!

2.  Днес пред очите на Планетата става ЧУДОТО на преображение на хората, обединение не просто по териториален признак или по кръв, а обединение в Духа, а това, повярвайте Ми, е значително по-високо от всички приети от хората закони и съгласия, тъй като в тези хора има ЕДИНЕНИЕ в Бога – това, което до сега не се отдаваше да достигне на нито една религия в Света!

3. Хората в Русия започват да формират Единен Духом Народ, при което Новото понятие „НАРОД” в дадения случай не съответства на нито едно от значенията на тази дума в тълковните речници, защото в ДУХА се формира съвършено Нова представа за смисъла на сътворението на човека, тъй като обединяващото Начало става думата „БОГ”!

4.  Постоянното или по-добре да се каже, многовековното търсене на ИСТИНАТА, тоест на Твореца, или на Всевишния, може да се увенчае с успех единствено тогава, когато хората на един Народ, игнорирали всичките човешки условности, тъй като е много трудно те да бъдат наречени с някакви си закони, се издигат в своето Духовно търсене до ОЗАРЕНИЕТО, тоест до ниво, съвършено необикновено за „малкия” човек – до нивото на ХРИСТОСЪЗНАНИЕТО!

5. А това става възможно единствено тогава, когато хората преобразувайки се в Единен в Духа Народ, формират не само Новото структурно образование на хората и формират Новото Единно разбиране за света и осмисляне на своята принадлежност към Бога, а това на свой ред, става възможно единствено тогава, когато всички хора от този Народ започват да изграждат в своето Съ-Знание Новите представи за смисъла на човешкия живот, и най-главното, започват да формират за своя Народ, и за цялото човечество, Нова, обединяваща многополярния свят РЕЛИГИЯ на Единия Бог и единното по Дух човечество!

6. Повярвайте на Мен, на вашия Създател, Аз досега никога не съм разговарял с хората, и по-точно засега с един Народ, толкова откровено за предназначението на човека във Вечността, тъй като записаното дори и в старозаветните текстове така и остава неразбрано за Съ-Знанието на съвременния човек, приемащ религиозните представи (на всички световни религии) единствено в качеството им за критерии на морал и нравственост, без обаче да ги разглежда като възможност за възсъединяване на човека в Дух със самия ПЪРВОТВОРЕЦ!

7. И единствено сега е настъпило това време, когато част от човечеството е достигнала (повтарям: в ДУХ) до възможността не само самостоятелно да приеме или да не приеме религиозните представи за Висшия Космически Разум, но и се е издигнало до нивото на Духовно възсъединяване с ПървоТвореца!

8. Днес хората на Русия са се издигнали до това ниво на Духовна еволюция, което да им позволи не само да разберат Божия промисъл, но и да видят възможността за СЪТВОРЧЕСТВО със Самия Всевишен!

9.  Хората (Народът) на Русия, след дълги търсения и всички мислими и немислими Голготи за последните столетия, са успели да се издигнат (повярвайте Ми, това е Истинна ПРАВДА) до нивото на Духовно СЪВЪРШЕНСТВО, позволяващо засега само на този Народ (и по-точно, на неговата Светла част) да види възможността за СЪТВОРЧЕСТВО с Бога, при това, най-реалната възможност, защото хората издигнали се в Дух, започват да виждат в себе си Бога!

10.Хората (Народът) на Русия най-накрая направиха, при това направиха САМОстоятелно, ЧУДОТО на Духовното преображение и повдигайки се в своята Духовна еволюция, са успели да погледнат Бога в очите и да видят в тях себе си, и най-накрая да осъзнаят себе си като част от ЦЯЛОТО!

11. А това е възможноединствено тогава, когато хората отхвърлили всичко наносно, от векове сковало тяхната СВОБОДНА волеизява, осъзнават себе си не просто като част от Божественото Пространство, а най-истинска частица на ПървоТвореца, тоест осъзнават себе си като Богове в Проявения план, способни да преобразят Света!

12.Това Велико Духовно ОЗАРЕНИЕ идва единствено при тези хора или при този Народ, които в резултат на многовековно търсене на Истината, стигат до разбирането (чрез възсъединяване с Бога), че Истината е не просто Бог, а Истината е самият човек, тъй като той носи в себе си главната съставляваща – част от Самия ПървоТворец!

13. Това велико Духовно ОЗАРЕНИЕ е проява на Първолюбов, тъй като то дава на човека възможност да усети себе си във Великия КОСМОС съвършено по новому и това усещане на Духовно ЕДИНСТВО с Бога е и Първолюбовта, тъй като единствено тя води до ОЗАРЕНИЕ, че всичко което обкръжава човека, включително и самите хора, е СЪВЪРШЕНО ТВОРЕНИЕ на ПървоТвореца, и най главното, е проявление на Него Самия в Проявения план!

14. Този съвършен Свят – това е РАЙ, сътворен от ПървоТвореца (също Негово проявление) започва да формира в човека на Духа Първолюбов, която може да прояви единствено Самият ПървоТворец към Своето Творение, а това означава, към човека, като ВЕНЕЦ на Творението на Самия Бог!

15. Само се замислете: ЧУДОТО на Духовното ОЗАРЕНИЕ сега се проявява във всеки човек на този Велик Народ, който преминавайки достойно през всичките си Голготи, се е издигнал в своето Духовно усъвършенстване до нивото на Духовното ОЗАРЕНИЕ, тоест те са се издигнали до нивото на ХРИСТОСЪЗНАНИЕТО, позволяващо да видят в себе си Бога и да разберат най-накрая, че духовното преображение е ОСЪЗНАВАНЕТО на себе си като част от Създателя!

16. Повярвайте Ми, в Проявения план няма нищо по-важно от ЧУДОТО на Духовното ОЗАРЕНИЕ, защото то идва само при тези хора, които въпреки човешкия живот са могли да достигнат до Духовна трансмутация!

17. Без Духовна трансмутация не може да има никакво ОЗАРЕНИЕ и разбирайки това, че човекът не е просто фрактално подобие на Твореца, а че той е част, при това, най-активната част, ТВОРЯЩА частта на Самия Творец, промисълът на човека не може да не бъде съпричастен към ПРОМИСЪЛА на Твореца!

18. Най-важното, ЧУДОТО на Духовното ОЗАРЕНИЕ на Народа на Русия се извършва днес пред очите на изуменото човечество и това ЧУДО се състои в това, че хората на Русия формират Нови представи за смисъла на човешкия живот и за мястото на човека МАТРИЦАТА на Пространството!

19. Хората (Народът) на Русия създават днес Новата религия на Света идвайки до осъзнаването на това, че човек е просто задължен, тъй като това е неговата среда на обитаване, да живее по КАНОНИТЕ на Вечността, така както живее и всяка частица на ПървоТвореца не само на Планетата или в Галактиката, но и в целия Велик Космос!

20. На хората (Народа) в Русия днес им преминава Духовно ОЗАРЕНИЕ, за това че той и цялото човечество на Планетата Земя е неотменима част от Творящото Пространство, откривайки в тях тези възможности или способности, заложени във всеки човек, с които ПървоТворецът би могъл да надари единствено Свое Творение, единствено Свои собствени частици, единствено Самия Себе си!

21. ЧУДОТО на Духовното ОЗАРЕНИЕ, повтарям, идва само при тези хора (при този Народ), които преминавайки през трудния път на собственото си пречистване или преображение (трансмутация), стават способни да видят дълбочината на ПРОМИСЪЛА на ПървоТвореца и разбира се, своето място във Вечността!

22. ЧУДОТО на Духовното ОЗАРЕНИЕ идва при тези, които откриват в себе си Нов свят – Светът на съвършения промисъл, което значи промисълът на ПървоТвореца!

23. Хората (Народът) на Русия са достигнали до това равнище на Божествен промисъл, който е различен от промисъла на обикновения човек, тъй като те вече съзнателно са настроени за спазването на всички КАНОНИ на Вечността в съответствие със структурата на Мирозданието!

24. Аз мисля, че хората на Русия са готови да бъдат СъТворци на тази Нова реалност, която се нарича Божествена регулярност, а Аз особено се уповавам на тези от тях, които са си дали СЪГЛАСИЕТО да бъдат в СЪНАСТРОЙКА с Мен!

25. Повярвайте Ми, че по-почетна и по-важна задача за човека, няма и не може да има, защото това е СЪТВОРЧЕСТВО с Твореца!

26. Днес Моят ПРОМИСЪЛ – ПРОМИСЪЛЪТ на вашия Творец – се състои в това, Русия да достигне до ОЗАРЕНИЕТО или разбирането на своето място във Вечността и разбирането за това, че на границата на Епохите Аз чакам хората, които преминавайки достойно през всички Голготи на Плътния план, са успели да се издигнат до нивото на Христосъзнанието!

27. Именно тези хора трябва да съставят основата на Шестата раса, преминавайки екстремно Изпита на Квантовия преход, и да явят на цялото човечество ЧУДОТО на Духовното ОЗАРЕНИЕ!

       http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=989 





Гласувай:
6



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3418349
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930