Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
25.06.2012 08:13 - Смисълът на еволюцията - Маслов 22.06.2012
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1416 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 26.06.2012 09:57

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

1.          

1.   Аз не преставам да ви говоря за това, че в Пространството вече зримо се усещат честотните промени, които на свой ред, за хората се проявяват като съвършено непредсказуеми природни аномалии, които започват не само да удивяват хората, но и да ги плашат, тъй като става много забележим факта, че Природата е достигнала до фазата на своята пълна нестабилност.
2.   Но това досещане за много от хората, усещащи върху себе си, върху своето здраве влиянието на природните явления, може да се счита за истинна ПРАВДА, потвърждаваща, че за галактическото Пространство, а за хората това звучи като Планетата Земя, идва пика на Квантовия преход, означен в историята на човечеството не по някакъв друг начин, а като „страшния Съд“.
3.   Вече нищо не може да се спре и за хората трябва да е ясно, че да се скрият от наказанието за НЕВЕРИЕТО под погледа на ПървоТвореца ще бъде просто невъзможно, тъй като дълбочината и мащаба на предстоящите промени ще бъдат такива, че на промяна ще се поддадат няколко слоя от многостепенното Пространство на Плътния план! 
 
4.   Обещаното или предсказаното земно наводнение, мощността на което трябва да „пренапише картата на земната повърхност“ вече няма как да се избегне, тъй като твърде малко хора откликнаха на Моите Думи и са твърде малко тези, които трябва да съставят основата на Шестата раса!
5.   А нали, Аз ви говорих за това, че дори и само едно желание, а по-добре е да се каже – Духовно ОЗАРЕНИЕ, би могло да стане възможност да се СПАСИТЕ, и по-точно, би могло да стане възможност или условие за преход в Новия свят на високите МОНАДИ на Твореца!
6.   Никой, никого не трябва да уговаря! Човекът като фрактално подобие на ПървоТвореца би трябвало МИГНОВЕНО да реагира на Божественото предупреждение и веднага да застане в строя на Воините на СВЕТЛИНАТА, тъй като няма и не може да има за човека в това Пространство друго предназначение, освен да ХАРМОНИЗИРА своя промисъл с ПРОМИСЪЛА на Творящото Начало на Началата!
7.   Замислете се, та това беше и е ОБРЪЩЕНИЕ към хората на ТОЗИ, КОЙТО не само е сътворил частиците на Висшия Космически Разум, но и може в един миг да спре изкривената еволюция на хората, нарушаващи, угаждайки на своята гордост, всички Канони на Вечността.
8.   Моето толкова дълго ОБРЪЩЕНИЕ към хората се обяснява с това, че за Твореца е приемлива само една дума – ЕВОЛЮЦИЯ, затова те трябва да приемат, че ВСИЧКО, което не съответства на тази представа за необходимостта от вътрешно САМОУСЪВЪРШЕНСТВАНЕ, не може да бъде прието от Мен като обяснение за изкривяването на Съ-Знанието на хората, сътворени априори СЪВЪРШЕНИ!
9.   Аз продължавам да потвърждавам, и твърде много се надявам, че тази информация, че хората в своето развитие са тръгнали по пътя не на ЕВОЛЮЦИЯТА, а по пътя на ИНВОЛЮЦИЯТА и на Духовна деградация, все пак ще проникне в Съ-Знанието на хората!
10. Още веднъж искам да напомня че Съ-Знанието е този КАНАЛ, който свързва на разбираемо ниво човекът с Космическото Творящо Начало на Началата!
  11. И ако човекът все още не усеща тази връзка, то това си е проблем на човека (на хората), Съ-Знанието на който за съжаление носи в себе си кармичните дългове на предидущите инкарнации и тези натрупани грешки и грехове, които са свързани вече със сегашното му проявление!
12. Повярвайте Ми, няма хора без грехове, тъй като в Дуалния свят, а и при вътрешната ви Дуалност да останат съвършено чисти хората е просто невъзможно, но преминаването на тази Школа на МЪДРОСТТА е задължителна за всички!

13. Затова основата на вътрешната ЕВОЛЮЦИЯ е и САМОУСЪВЪРШЕНСТВАНЕ, когато човекът въпреки своите грехове и съблазните на Плътния план, сам се принуждава да навлезе в света на собственото си усъвършенстване и да направи трудния избор в полза на Духовното си издигане до ниво на Съ-Знание на СЪТВОРЕЦ!

14. От този си избор човекът (хората) няма къде да се дене, защото от този избор зависи бъдещето на само на отделната Същност, но и на цялото човечество (на човешкия ЕГРЕГОР) и човекът или става Божествена Същност и носи в себе си ПървоЛюбовта, или завършва своя път в периферията на Пространството с името Планета Земя!
  15. Аз показвах на хората, какво по мащабите на Великия Космос представлява Планетата ЗЕМЯ, затова на тях би трябвало да им е ясно, че това е една малка точка по обемите на Великия КОСМОС видима единствено от Мен, и единствено Аз знам, че тези ЗРЪНЦА ОТ ЗНАНИЯ могат да станат основа на тази цивилизация, която Ми е необходима на Мен за разпространение на Знанията в новите Галактики на вечно развиващият се (на усъвършенстващият се) Висш Разум!
16. Повярвайте Ми, Аз не съм поставял пред човечеството нереални задачи, Аз ви говорих единствено за необходимостта от САМОусъвършенстването и за необходимостта ви от вътрешна еволюция, тоест за Духовното ви ОЗАРЕНИЕ!

17. Хората би трябвало да тръгнат против съблазните и Дуалността на Плътния план и да покажат, при това преди всичко на самите себе си, че Плътния план е единствено много малка част от многостепенното Пространство и че проявлението в него е просто една от степените на еволюцията на Съ-Знанието, граница на което може да бъде единствено Абсолюта!

18. Аз не мога да остана равнодушен към това, колко бездарно и съвършено безцелно хората преживяват своя живот в Плътния план, явяващ се за тях един от най-важните и задължителни школи на САМОУСЪВЪРШЕНСТВАНЕТО, защото не може да заменяте Вечността за някакво си минутно удоволствие и не може да променяте своето бъдеще за миналото си!

19. Много скоро обаче тази Духовна инволюция ще бъда спряна, тъй като вашата Галактика вече е достигнала точката на бифуркация или точката на незавръщане, когато ще бъдат изметени всички изкуствени изкривявания на Праматрицата и този пречистващ Свят Божествен дъжд би трябвало да стане последният за хилядолетния път на еволюция на човечеството.

20. Затова, колкото и да се старае заминаващата си в миналото човешка власт, да спре процеса на Духовното ПРОЗРЕНИЕ на „малкия“ човек съставящ малцинството от съвременния електорат избрал своето УТРЕ в СЪНАСТРОЙКА с Твореца, на нея няма да и се отдаде възможност да спре този процес, да не говорим вече за това, да се спре Моя План за Преображение на Пространството!

21.
В случай на активна намеса на властите мащабът на очакваните природни катаклизми ще бъде такъв, че дори самата Планета ще изглежда като песъчинка в Спектакъла под името „Квантов преход“!
22. Смешно е дори  да се мисли за това, какво може да противопостави безпомощният и съвършено незащитен човек на Самия ПървоТворец! Хората не могат да противопоставят нищо на Моята Божествена сила дори да задействат целия си научно-технически потенциал!
23. И ако Аз само уговарям хората, особено избрания от Мен Народ на Русия, то това е демонстрация на Моята ВЕЛИКА ЛЮБОВ към Своето Творение, което никак не може да разбере, че не съществува човечество без Моето Участие и без Моята ПОМОЩ!

24. За човечеството няма и не може да има никакво бъдеще без БОГА и това е тази ИСТИНА, която трябва най-накрая да покаже на хората единствения им път за СПАСЕНИЕ!

25. Още веднъж искам да подчертая, че човечеството в това си състояние на развитие или ЕВОЛЮЦИЯ на Съ-Знание, каквото то е достигнало до пика на Квантовия преход, не може САМОСТОЯТЕЛНО да осигури своето бъдеще!

26. Човечеството вече се е разписало за своята безпомощност и пълната си зависимост от ТОЗИ, КОЙТО проявявайки Своята ВОЛЯ е определил СМИСЪЛЪТ на еволюцията на частиците на Абсолюта!
             Отговор на въпроса „Какво се случи и какво да се прави с Движението?”   1.   Движението според Моето рабиране беше подсказване за хората, по какъв път да вървят към СЪВЪРШЕНСТВОТО (ЕВОЛЮЦИЯТА) и как да реализират ЗАМИСЪЛА на ПървоТвореца!   2.   Затова САМИЯТ АЗ оглавих това Движение и единствено заради това, за да олекотя за хората разбирането за своето Велико предназначение!   3.   Фактически чрез доброволното участие на хората в Моето Движение Аз предопределих този минимум от СъТворци, които Ми бяха необходими на Мен за успешното реализиране на Вселенската Програма за Преображение на Пространството.   4.   Това, че решението на човешката регулярност и отсъствието в редовете на Моето Движение на САМОдисциплина или вътрешна дисциплина направиха засега невъзможна официалната регистрация на Движението, все още не е трагедия, много по важното е разширяването на редовете на Движението и попълнението им от хора на ВЯРАТА и от хора на СВЕТЛИНАТА, макар и неуверени за сега в своето съвършенство!   5.   Квантовият преход е все пак ЕВОЛЮЦИОННО ЯВЛЕНИЕ, обхващащ (според мерките на хората) няколко години, затова разбира се регистрация е просто необходима, макар и поне за това, че кълновете на Божествената регулярност да станат видими за хората, Съ-Знанието на които е способно да се адаптира и да приеме Новия свят на Шестата раса!   6.   Да се „хвърлят бисери пред свине” обаче също няма никакъв смисъл, тъй като вече е предопределено, че Пространството от СВЕТЛИНА е бъдещето на човечеството и то ще бъде независимо дори от проявеното от хората Право на Свободна воля!   7.   Най-накрая ще бъде ликвидирано отклонението на Пространството, което твърде дълго време беше по посока на силите на Задържането и което се случило поради Духовната инволюция на човечеството!   8.   Запомнете: Проявеният план е Велика Школа по МЪДРОСТ и дори и нейните най-добри ученици могат да правят грешки!   9.   Затова няма никаква трагедия, а има нов опит на Духовно ПРОЗРЕНИЕ и още едно потвърждение за това, че бъдещето на човечеството е не само в МОИТЕ ръце, но и в ръцете на тези хора, които вече са СЪНАСТРОЕНИ с Твореца, тоест намиращите се в редовете на Моето Движение – Движението към Божествената регулярност!        Откровения

http://www.otkrovenia.spiralata.net/

22 юни 2012 ( 2012)
 



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3418502
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930