Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
16.07.2012 20:08 - Властта - Маслов 13.07.12 / МАНИПУЛАЦИЯ ОТ ВСЯКЪДЕ /
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1954 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 19.12.2012 17:15

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
Приятели, на 18.12.2012 год. написах кратка статия в моя блог, че Духовноста е объркана от всякъде и сега ви потвърждавам това с един пример, а такива ще ви посоча много, но в последствие.

Прочетете сега първа точка на тази диктовка "Властта"-  13.07.12 от акамича Маслава и ако разберете нещо от нея, тогава ми кажете, че аз нищо не разбирам от Духовност и от власт и то държавна и Божествена наука. 

Казвам така, че и тъмните и светлите сили са все от Бога, което означа, че и Ангела и Дявола са Божествени сили в човека. Всички хора, без изключение са Негови чада, независимо дали имат власт или не. Светлината и тъмнината е в човека и никъде другаде.

Това факт от всякъде и за да се убедите в това, което ви казвам, четете диктовките на Татяна Микушина и на други, като нея.
Сега ми кажете каквото си искате.

В диктовка от Циклопей приета чрез Татяна Микушина се казва, че приоритет на Духовността следва да стане именно чрез нейното прокарване, като държавна политика и то в образование и аз това исках да направя от 4 години с писмо до Президента Първанов и до Министър Вълчев, но никой не ме послуша. Не ме послушаха и всички духовни групи в България, а още по-малко искаше да ме чуе, така наречената, Росица Авела, която се води посланик на Великото Бяло Братство и с която се скарахме на 06.10.2012 год. на полянката на Метро Пловдив запад, точно по този въпрос.  Поради тази причина отидох късно на среща с акам. Маслава в село Лозенец Софийска област, но по-добре, че не съм присъствал на неговата обяснения.

Сега, днес ви казвам и знайте, че държавната политика е власт и то ДЪРЖАВНА и това е най-голямата власт, която власт се упражнява от хора и от никое друго животно, които също са Божии чада.

Сега, вече, може да  говорите, че аз ви манипулирам от всякъде, но прочете цялата диктовка ВЛАСТ от 13.07.12 и ще видите, че ще се омотаете, като пати в кълчище, защото е казано в диктовките на академича Маслава, че да не се правят изводи само от една точка.

Вижте сега какво ще разберете от цялата диктовка.
Питам така, академича Маслава, като не се правят изводи от една точка, защо е направено на точки, а не като разказ. Човешките закони, всички до един, са на точки и те са Божествени, защото са правени от хора, които са Божие чеда.
За сега толкова по този въпрос.

1. 
Аз много пъти съм говорил на хората, че всяка една власт на Земята не е от Бога, тъй като още от времената на „изгнанието” на човека от Рая всички Тъмни същности са се опитвали и продължават да се опитват да завладеят Съ-Знанието на човека, предполагайки да управляват Светлината, и по-точно – Боговете, пък макар и „изгнани” (изгонени) от Рая, но все пак Богове по произход!

2.  В структурата на Мирозданието и по-точно там, където за всички управлява СЪВЪРШЕНСТВОТО и управлява ПЪРВОЛЮБОВТА, априори не може да има власт или управление над и между тези, които са били СЪТВОРЕНИ по подобие на ПървоТвореца!

3.  Там където господства ПървоТвореца или Абсолюта, Там, където няма Дуалност, порядъка или регулярността се определя единствено от Каноните на Вечността, и нищо не може да стои по-високо от тази регулярност!

4.  Не може да има власт на Бога над Бога! Във Великото многостепенно Пространство всяко енергоинформационно равнище на ПИРАМИДАТА на Вечността има своя степен на Посветеност и представлява Учител за всички по нискостоящи равнища и този порядък или регулярност се спазва изключително строго, осигурявайки стройността и взаимосвързаността в цялото Мироздание!

5. Аз също така ви подчертавах, при това не еднократно, че хората по своята вътрешна структура повтарят или представляват подобие на устройството на Вселената, в съответствие с което е и многообразието на всички Мои проявления, или по-простичко казано, хората трябваше, ОСЪЗНАВАЙКИ своя Божествен произход, да започнат да изграждат СЪБОРНОСТИ или РЕГУЛЯРНОСТИ, в основата на които да бъде съхранено подчинението на нискостоящото равнище (ниво) на Духовната пирамида на човечеството на висшестоящото!

6. И тази Божествена регулярност не може да бъде и не представлява власт (според разбирането на съвременните хора), тъй като подчинението на висшестоящото ниво в Йерархията на Светлината е основа на основите в структурата на ПРАМАТРИЦАТА или Началото на Началата!

7. Човечеството носи в своята генна памет тази точка на Началото на Началата, като Начало по пътя на САМОусъвършенстването, по който всички взаимоотношения помежду всички проявени планове на Твореца са доведени до Хармония от Висш порядък!

8. Хората в продължение на дългия път на инкарнациите преминават през всички нива на Тази Велика ПИРАМИДА, защото в основата на този път лежи натрупаната ПървоМъдрост, да достигне до която е длъжен всеки човек, формирайки в себе си, в своето Съ-Знание, в своето вътрешно „Аз”, СЪВЪРШЕН, така както и САМИЯТ ТВОРЕЦ, човек, осъзнаващ себе си като безличностна част от ЕДИННОТО ДУХОВНО ЦЯЛО!

9.  Единствено Тогава, когато става ОЗАРЕНИЕ ЗА СВОЯТА СЪПРИЧАСТНОСТ КЪМ Великата ЕВОЛЮЦИЯ на СЪЗНАНИЕТО на ТВОРЕЦА, човекът започва да осъзнава себе си като БОГ, или да осъзнава БОГА в себе си, и единствено тогава двете ДНК (и Духовната и Материалната) в хармония помежду си започват Великата ТРАНСМУТАЦИЯ на човека-животно в човек-СъТворец!

10.А сега помислете, може ли СъТворец да управлява, а още повече да владее (тъй като думата «власт» произлиза от корена «владея») Съ-Знанието на друг СъТворец, обричайки го на участта му на Духовен роб или на Духовно несъвършенство?!

11. И Ми кажете, кой, освен МЕН, вашият Творец, може да определи задачите или целите на Моето собствено проявление, тоест – на всеки СъТворец за неговото поредно проявление в Плътния план?!

12.Единствено Аз мога да определя, а ако е необходимо и да променя смисъла и целите на поредното проявление за всеки човек, осигурявайки му всичко необходимо за успешното му преминаване на поредния етап от опознаването на Истината и вътрешното му Духовно пречистване!

13. Затова и всякакви опити от едни хора да завземат властта за управление върху Съ-Знанието на други хора е ВЕЛИК ГРЯХ, защото не е дадено на човека да управлява Моите проявени планове, и по-точно, не е дадено на човека право да управлява Мен!

14. Повярвайте Ми, Аз не мога да доверя на нито един от хората такова Право дори и поради, засега несъвършеното Съ-Знание! Затова Аз съм дал Право на свободна воля само с една цел – с цел достигане на необходимото съвършенство на тяхното вътрешно „Аз” (на тяхното Съ-Знание)!

15. Сега погледнете по-внимателно върху проблема за необходимост от еволюция на Съ-Знанието, тъй като, както ви казах, Моят проявен и съвършен в структурата си план (хората), трябва за времето на своята дълга ЕВОЛЮЦИЯ да достигнат до нивото на съвършено Съ-Знание – Съ-Знанието на СъТворец!

16. Всички хора в началото на своя път са Духовно несъвършени!

17. Единствено дългата работа върху себе си или ЕВОЛЮЦИЯТА на Съ-Знанието може да подготви човека и да му даде възможност да се повдигне на по-високо ниво в Духовната ПИРАМИДА на Вечността!

18. И даже този дълъг път на усъвършенстване не е свързан и не дава никакво право за управлението на Съ-Знанието на други хора, пък макар и те да са стоящи на по-ниско ниво в Духовната Пирамида!

19. Висшите Духовно нива или хората, намиращи се на тях, могат да бъдат единствено Учители, при това могат да бъдат и Велики Учители, но по никакъв начин не и власт имащи за тези хора, които по някакви си причини засега не са могли да направят своята трудна крачка нагоре, към Бога!

20. И ако някой от съвременните управници (както им се струва) на света, дори и да се опита без каквито и да е било основания да управлява проявения план на Твореца, при това най-често от Духовно висшестоящите, то отчитайки структурата на ПРАМАТРИЦАТА на Пространството, това не е просто грях, а Най-Висшият грях, който ще се изкупува от много поколения потомци на извършилия го, защото този грях е проявление на Тъмнината!

21. Ето така и се получава, че човек, нямащ от Мен право да управлява или да ВЛАДЕЕ Съ-Знанието на Моите проявени планове, става за Мен Мой антипод и се явява в Моите очи разрушител на Висшето СЪВЪРШЕНСТВО.

22. Такъв човек преминава на страната на Тъмнината и разбира се, вече никога няма да може да получи Моята поддръжка и надежда за своето спасение!

23. Спомнете си Моите думи за това, че всички болести на Плътния план на човека – са от неговото изкривено Съ-Знание! Продължавайки тази Си мисъл, бих могъл да добавя, че всичкото несъвършенство (болестите) на обществото са следствие от несъвършеното Съ-Знание на хората, когато СЪВЪРШЕНСТВО позволява на НЕСЪВЪРШЕНСТВОТО да ГО управлява!

24. А ако при това притежаващото властта НЕСЪВЪРШЕНСТВО започва да говори за Бога, и нещо повече, ако НЕСЪВЪРШЕНСТВОТО нарича себе си представител на Бога на Земята или Мои представители в Плътния план, използвайки за аргументи за своето положение думите на Моите ПОСЛАНИЦИ от миналото и настоящето, то това вече е толкова Велик грях, който не може да бъде простен никога, а на носителя на този грях ще му се наложи да изчезне от Божественото Пространство ЗА ВЕЧНОСТ!

25. Повярвайте Ми, никой от Моите ПОСЛАНИЦИ, включително и Христос и Мохамед, не е говорил за власт над себеподобните! Те са говорили и са носили единствено Благата вест за ЛЮБОВТА към ближния и към самия себе си, като към проявен план на Твореца!

26. Изграждането на основите на Духовната и светска власт на базата на изкривени представи за структурата на Мирозданието, правещо от Моите проявени планове (хората) Духовни робове и Духовни изгои, встъпва в конфликт с Моите представи за бъдещето на човечеството и с Моите представи за Новата Божествена регулярност!

27. И този затегнал се конфликт няма как да се разреши без Моята ПРЯКА намеса, защото твърде дълбоки корени е пуснала несъвършената човешка система на поробването (завладяването) Съ-Знанието на себеподобните!

28. Всички тези амбиции на управляващото днес НЕСЪВЪРШЕНСТВО вече си заминават в миналото, защото сега на сцената на историята на човечеството излиза СЪВЪРШЕНИЯТ човек – човекът – СъТворец, който осъзнава, че достигането до безличностното Цяло или равнището на ТВОРЕЦ, е Великият смисъл на сътворяването на човека като частица на Висшия Космически Разум, преминаващ дълъг път на еволюция от АЛФА до ОМЕГА!  

29. В предишната диктовка Аз вече не ви намеквах, а ви говорих, че Природата ще застави „мужика да се прекръсти”, но за предотвратяване на тези трагични събития хората на ВЯРАТА могат чрез Духовни ПОСЛАНИЯ да кажат своята историческа дума и в СЪНАСТРОЙКА с Мен да решат съдбата на Русия и цялото човечество!

30. Не чакайте милост от сегашната власт, това е НЕСЪВЪРШЕНА власт от НЕСЪВЪРШЕНИ хора, не от Бога, тя, все едно, ще трябва да си отиде в миналото, тъй като Аз не мога и по нататък да допускам власт на МАМОНА, власт на Тъмнината, където трябва да управлява, така както са говорили ВСИЧКИ МОИ ПОСЛАНИЦИ, единствено ПЪРВОЛЮБОВТА!

31. Всичко това, което сега обкръжава хората, и по-точно, всичко създадено о хората НЕСЪВЪРШЕНСТВО трябва да си отиде и си заминава в миналото, затова всички опитвания и съпротивление на властта на Тъмнината са борба за Души, за Съ-Знанието на тези от вас, които все още не са се определили в своя избор, тоест все още могат да преминат в стана на Тъмнината!

32. Дните на човешката, НЕСЪВЪРШЕНА регулярност (власт) сега вече са преброени, за нея няма място Там, където съм Аз, вашият Творец, но при Мен все още има много място за хората, които все още могат да се определят в своя исторически избор и да встъпят в редовете на Армията на СъТворците!




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3418112
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930