Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
12.09.2012 18:47 - Новият човек - Маслов 11.09.2012
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1460 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 13.09.2012 09:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 1. На първо място – известните ви думи за това, че „новото е добре забравеното старо”, въобще не подхождат на това, което се случва със Съ-Знанието на Новия човек, тъй като това, което става не се вписва точно в приетите закономерности в еволюцията на човешкото самосъзнание!  

2.  Във всичко това, което е било прието от хората и по-точно, е било натрупано в човешкото Съ-Знание, или във всичко това, което е било известно като исторически достоверни факти, няма как да се намери аналогия с настоящето, тъй като Съ-Знанието на Новия човек се определя освен с всичко това и с новите (високочестотни) вибрации от Великия Космос, откриващи пред човека възможности за извънземно виждане в четиримерното Пространство!

3.  Повярвайте Ми, всичко което се случва сега с човека е процес на ТРАНСМУТАЦИЯ и по-добре от това няма как да го кажеш, защото ставащото сега е не просто преображение или изменение, а именно коренно ПРЕОБРАЖЕНИЕ на Съ-Знанието, и това се изразява не само с възможността за виждане на многостепенното пространство и ОСЪЗНАВАНЕТО на това, че СВЕТЪТ е много сложен и е не просто холограма, но и в признаването от човека на това, че той е частица от това многостепенно, но ЕДИННО Цяло – Пространството на ПървоТвореца!

4.  Де факто, приемането на Клетвата на ПървоТвореца е преход на Съ-Знанието на обикновения човек, към Съ-Знание на СъТворец, не мислещ вече за своето съществуване в постоянно еволюиращото Пространство без Неговия ПървоТворец!

5. Никога не е било толкова важно за хората да разберат и да ОСЪЗНАЯТ своето място във Вечността, тъй като Новият човек, вече като СъТворец, получава Право за СЪТВОРЧЕСТВО със Самия ПървоТворец, а това е и начало на използването от човека на тези способности на ТВОРЧЕСТВО, които са били заложени в него още при неговото СЪТВОРЯВАНЕ!

6. Много дълго време (Аз ви говоря за много хилядолетия) този ДАР от ПървоТвореца не само че не е бил възприеман от човека, но дори и не се е получавало ОСЪЗНАВАНЕ, че всичко творимо от човека е било и е реализация от неосъзнатото мисълтворчество (мислене) на тези послания, от които по-нататък се формира и промисълът на човека!

7. Човечеството (с изключение на напредналите хора) в същност даже и не се е замисляло за това, че Пространството, включително и морално-нравствения климат на Планетата, са резултат (повтарям: макар и неосъзнат) от човешкото мислене.

8. На съвременния човек (Аз не казвам засега – на Новия човек) във връзка с толкова големия пробив в областта на изучаване на Тънките Светове, вече му е съвсем ясно, че неговият живот е верига (последователност) от собствени послания и промисли, от които се и създава или се състои неговият път във Вечността!

9.  Да, сега, особено през последните години за човека става ясно, че неговата съдба преди всичко и най-често е негов собствен промисъл, който независимо от това, се контролира ПОСТОЯННО и се насочва от НЯКОГО ТАМ СВИШЕ, и че всяко отклонение на собствения сценарий на живота от предначертания или се коригира, или се наказва, при това, така както показва човешкият опит, се наказва от време на време доста сурово, да не говорим вече и за кармичните натрупвания!

10.Човекът е ПОСТОЯННО и толкова плътно свързан с Висшия Космически Разум, че и най-малката заблуда, а още повече – неадекватно поведение, влачи след себе си наказание!

11. Осъзнаването на причините за това наказание за извършения грях от хората идва под формата на разбиране на конфликта от програмираната от НЯКОГО еволюция (усъвършенстване) на Съ-Знанието на човека, с „прозата” на живота и натрупването на грехове и пороци в Плътния план!

12.Осъзнаването на инволюцията на Съ-Знанието от съвременния човек все още не е панацеята на всички пороци на Плътния план, най-важните от които са – горделивостта и службата на Мамона, тъй като ОСЪЗНАВАНЕ все още не значи Духовно пречистване, все още не значи промяна на промисъла или поведението на човека в социума!   

13. Съ-Знанието на Новия човек е не само ОСЪЗНАВАНЕ от него на своята съпричастност към Великото Начало на Началата, но и неговата вътрешна корекция и хармонизация с всичко това, което обкръжава човека не само в Тънките планове, но и в Проявения план на Многостепенното Пространство!

14. Днес хората, пък макар и засега все още не всички, а и за съжаление съвсем не мнозинството, изпитват върху себе си кардинална пренастройка на собственото си мислене (формирането на мисълобрази) и трансмутацията на тяхното Съ-Знание се отразява и на тяхното собствено възприемане на това, което не е било достъпно за Съ-Знанието на хората от Петата раса!

15. Хората вече доста дълго говорят за настъпващата Шеста раса и дори фантазират на тази тема, но никой не се замисля върху това, че формирането Съ-Знанието на хората от тази Раса вече се случва, а трансмутацията на Съ-Знанието на хората, движеща се с изпреварващи темпове, единствено добавя към воинството на СВЕТЛИНАТА ежедневно тези хора, на които съвсем не им е безразлична собствената им съдба, и по-точно – собственото им Бъдеще, сега вече директно свързано с еволюцията на Цялото!

16. Такава адаптация на Съ-Знанието на хората е просто необходима за формиране чрез ЕДИННОТО ПОСЛАНИЕ на Новия човек, способен да ТВОРИ Нови Светове в СЪНАСТРОЙКА с ПървоТвореца, а това означава, че е способен да стане пълноправен СъТворец, изпълнявайки целта и задачата, поставена от Мен пред хората при тяхното СЪТВОРЕНИЕ!

17. Хората трябва да помнят (Аз ви говоря за това вече осем години), че смисълът на живота (в Проявения план) е не само САМОусъвършенстването, но и натрупването на МЪДРОСТ, а това означава, преодоляване и преминаване с ЛЮБОВ на всички голготи на Плътния план, включително съблазните и посланията от силите на Задържането!  

18. Спомняте ли си: хората са дуални от вътре, така както е дуален и Проявения план, затова Дуалността се явява естествено състояние на човека, дори в настоящото му проявление, но съвсем друго състояние на ДУШАТА се формира в хората на Шестата раса, в хората с Ново виждане за многостепенността на Пространството!

19. Новият човек с Ново Съ-Знание е човек, не само приемащ и изпълняващ десетте заповеди на Мойсей, но и доброволно формиращ, съгласно дадената от него самия СВОБОДНО КЛЕТВА на Бога, Нови ПОСЛАНИЯ (мисълобрази), тоест и Нови ПРОМИСЛИ в Проявения план, а това означава, да формира всичко това, което е основа на Новата Божествена регулярност!

20. Затова и МОЕТО Движение е не само прообраз (практически модел) на Новата Божествена регулярност, но и основа за формиране на това, което е наречено от МЕН общество на Висша справедливост!

21. Божествената регулярност не може да бъде формирана от хора със Съ-Знание от миналото, тоест, с неопростени грехове, тъй като старото Съ-Знание ще носи в себе си изкривените представи за човека и за неговото място във Вечността!

22. Божествената регулярност може да бъде реализиране ЕДИНСТВЕНО от хора с Ново Съ-Знание, за които целта на живота им са не личните им интереси, а Бъдещето на Народа, тоест интересите на това, което се създава с Единните ДУХОВНИ Послания – общество на Висша справедливост или Святая Рус!

23. Както вече ви казах, процесът на трансмутацияна Съ-Знанието на Новия човек и неговият преход на високите вибрации е доста сложен процес и в същото това време, необходимо условие за формиране на Новата Божествена регулярност, която не може да бъде установена без участието на Новия човек!

24. Повярвайте Ми, формирането на Съ-Знанието на Новия човек (а Аз следя за това, при това доста внимателно, особено след приемането от хората на Клетвата пред Бога) в Русия на нейната огромна територия от океан до океан става за сега доста бавно, а в някои места и доста болезнено, но това е ЕДИНСТВЕНИЯТ път към Бъдещето на човечеството!

25. На хората на Русия им е съдено да преминат тази Духовна голгота или този Изпит и първи да „преминат през иглено ухо” вътрешната си ТРАНСМУТАЦИЯ, и това, повтарям, е ЕДИНСТВЕНИЯТ път към Бъдещето, което се нарича Святая Рус!

26. Аз много се надявам (всъщност, Аз това го знам точно), че Русия няма да подведе ПървоТвореца и ще стане страна на Новите хора, за които няма и не може да има други цели и смисъл в живота, освен служенето на ПървоТвореца и формирането в СЪНАСТРОЙКА с Него на Новите хора – хората на Шестата раса със СЪВЪРШЕНОТО Съ-Знание на СъТворци!

Откровения

http://www.otkrovenia-bg.info/

11 септември 2012 ( 2012)



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3418353
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930