Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
30.09.2012 02:27 - БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ! ПОСЛАНИЕ ОТ ТВОРЕЦА ЗА БЪЛГАРИТЕ! - 30.09.2012 год.
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1468 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 24.11.2013 22:55

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

/Забележка по темата: Това послание е прието на 30.09.2012 год. и деактивирано в края на месец ноември 2012 год. То, обаче, беше с голяма посещаемост от читателите. На 23.11.2013 год. по желание на нашия Създател или Нашия Творец, което е едно и също по смисъл се връщам пак на това послание, което ще бъде качено с линк във Фейсбук, но с някои мои забележки в него, направени на 23.11.2013 год.. Те са само част от това, което имам като забележка по Божиите измама с народа на България/
.

ПОСЛАНИЕ - 30.09.2012 год.

Днес ще говорим за причините България да бъде държава с най-ниски работни заплати.

Защо е така?

Държавата, като държава не е по-различна от другите Европейски държави.

Тогава, защо в България работните заплати са много по-ниски от тези на другите държави в Европа?

Българите са велик народ и със славно минало, народ героичен и храбър печелил не една война на Световната арена на военни действия. 

Тогава, какво става с вас, защо сте най-бедната държава в Европа?

Аз ще ви кажа защо е така, Българи.

Знаете, че за всяко действие има равно по сила противодействие. Или, това е Законът за причинно следствените връзки.

Да разгледаме един пример. Вие днес сте държава с образовано население, имате най-добрите специалисти във всичко, а в същото време вие нямате почети нищо, с което да кажете, ЕТО ТОВА Е БЪЛГАРСКО и с него можем да се гордеем и да излезете на Световния пазар.

Единствено, това което имате в момента е киселото мляко и Българското розово масло. Погледнато реално, това не са продукти на вашата научна мисъл, а са продукти на природата и на вашата земя.

Тогава, къде е причината за всичко това?

Причината е .във вас самите.

Какво се получава на практика? Вие умеете да правите много неща, с което се захващате, например, енергетика, машини, хранителни продукти, земеделие, селско стопанска техника. Да, но от това нямате нищо на Световния пазар. Нямате, защото това не е вашата сила.

За да излезете с нещо на Световния пазар, то трябва да бъде вашата вътрешна Духовна сила. Ето, това е цялата причина вие, като народ и държава да сте на едно от последните места спрямо другите развитите държави и като държава в Евро съюза.

Днес, когато всички Европейски държави се радват на много добър стандарт на живот, вие, като народ, сте на ръба на физическото оцеляване.

Тогава, какво ви е нужно, Българи?

На вас ви е нужно БОЖИЯТА ПОДКРЕПА и БОЖИЯТА БЛАГОСЛОВИЯ, за да може да правите нещата така, че да имат нужната Божествена подкрепа, с която да бъдете на едно ниво с другите Европейски народи. За сега вие това го нямате, поради това, че имаше няколко причини, които вие като народ трябваше да изкупите, благодарение на това, че бяхте допуснали определени грешки в миналото. /Забележка на автора: Божията подкрепа и Божията благословия са едва за 3-5 процента от българското население и на практика е само за богатите хора.  Благословията е най-голямата Божия измама за Българите като постановка, но тя се тиражира чрез голяма част от Духовните хора в България за други хора. В крайна сметка се приема едно смирение, което смирение е също Божия измама, че българите са водеща нация в света, защото хората са управляеми точно от Него./

Кои са тези грешки, които вие допуснахте в миналото и сега толкова много ви пречат?

На първо место е това, че вие в миналото изгонихте богомилите от вашата държава. /Забележка на автора: Според мен богомили изобщо не е имало в България, защото никъде не се споменава за тях, освен от българската история, която пак според мен ще се укаже една от най-фалшивите истории и то чрез официалната наука./

Това бяха хора пратеници на Бога и те имаха задача да пропагандират и българския народ да изучава Божествените закони и тяхното прилагане на практика. /Забележка на автора: Пълна лъжа и измама е тази дивотия. Божественият закон е само един и никакви други закони не съществуват и това е че Той ни управлява цялостно и всичко останало като Природа, в това число и човека е БИОРОБОТ и това е цялата истина./  

Вие, като народ, направихте всичко възможно те да напуснат пределите на вашата прекрасна и по онова време държава. За сметка на това, те намериха прекрасно разбиране в лицето на Европейските народи. Европейските народи поеха тяхното учение и то им даде сила и възможност да дръпнат във всяко едно отношение спрямо вашата държава. За сметка на това на вас ви се даде възможност да изкупите тази ваша грешка, която направихте. Това стана причина Българската държава да се разедини на много царства, да отслабне нейната сила и тя да бъде завладяна от тогавашната турска държава, която беше държава с нищо не превъзхождаща вашата прекрасна държава. Но тя, като такава имаше възможност да поеме учението на Мохамед, който е един от световните Пророци, т.е. пратеници на Бога и тя като държава дръпна много напред в своя разцвет в културно и военно отношение.

Турската държава, по онова време, беше млада държава, но в ръцете на хората имаше учението на Мохамед. Това учение хората го поеха и то стана причина за масово усвояване на Божествените закони и принципи на живот на земята. /Забележка: Това е също голяма измама Божия прокарана чрез определени хора./

Е, виждате ли къде е причината за вашата слабост? Вие бяхте горделив народ по онова време, народ, който имаше за задача да покаже на света неговия разцвет и култура във всяко едно отношение. Обаче, вие пропиляхте на празно тази възможност не от нещо друго, а от това, че вие като народ не поехте и не усвоихте учението, което се даваше на вас чрез Богомилите. За сметка на това, вие ги преследвахте и убивахте, дори ги анатемосвахте като най-големите еретици.

Това не е ерес. Това е учение, което вие следва да усвоите и щяхте да бъдете народ ненадминат във всяко отношение. За сметка на това вие попаднахте под турска власт и знаете резултата от вашата история. Ето това е една от причините, Българи, вие да изостанете толкова много време във вашето развитие като народ и държава.

Другата голяма причина за вашето изоставяне стана не нещо друго, а вашето неразбиране в това, че вие като народ следва да сте единни във всяко едно отношение.

Например, вие бяхте разпокъсани на хиляди фракции и партии по време на така наречената „демокрация”. Това не е демокрация, която вие се опитвате да направите. Това е пародия на демокрация в нейна най-изкривена форма.

Какво се получи при вас?

Вие се разединихте на сто и повече партии и всяка партия дърпаше чергата към себе си. Всяка изкара, че тя е най-важна и от нея зависи, едва ли не, бъдещето на България.

Ето, това също е една много важна причина вие да сте слаб народ и да нямате една единствена позиция пред другите Европейски народи. Вашите политици на вид умни хора, но разединени не са в състояние да устоят нито една важна  позиция за вашата държава, като член на Евро съюза. Те правят всичко възможно да устояват собствените си интереси, които са временни интереси и те при първа възможност ще изпаднат в немилост, както това става с целия ви народ в момента.

Ето защо вие, като народ, трябва да бъдете най-много с две – три политически партии /Забележка: Това е най-голямата беда на българския политически живот, която беда е пак Божие дело/, които да имат разбиране по основните въпроси на развитие на държавата и да защитават тези позиции пред другите Европейски народи.

На практика какво се получава? Вие имате определени представители в Евро парламента, но тези Евро представители са от няколко политически партии и те нямат единно становище по нито един държавен въпрос, който следва да защитават в Евро парламента. За сметка на това те прокарват собствената си политика за укрепване на тяхното икономическо състояние. По тази причина, вие все още не сте в Шенген и ако продължавате така, то никога няма да бъдете равни с другите народи. На вас ви е нужно единна позиция по всички важни въпроси за вашето развитие като народ.

Какво се получава на практика. Вие предлагате даден въпрос за обсъждане пред Евро парламента. Въпросът се поставя за обсъждане, а вие не знаете какво да очаквате от това обсъждане, т.е. нямате единна позиция по дадения въпрос, защото това единство не е заложено във вашето мислене и принципи на работа. По тази причина, вие поставяте въпроси за обсъждане, но резултатите са нищожни или клонящи към нищожни.

Ето, това е втората основна причина вие, като народ, да сте на ръба на вашето оцеляване.

Виждате, че нещата постепенно започват да се изясняват за вашето сегашно не равно поставено състояние, спрямо другите Европейски народи.

Какво е нужно на вас, за да излезете от сегашното си състояние на не равно поставен народ, спрямо другите Европейски народи?

На първо место, вие следва да определите вашите НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ, с които да имате като цел на достигане и за устояване пред другите народи във вашата Евро интеграция.

На второ место, това е вашата обединена позиция по всеки един поставен въпрос за обсъждане пред различните Европейски и световни форуми, които се провеждат за решаване на един или друг въпрос.

Ето, това е вашата сила, обединени в единна позиция по вашите Национални интереси и вашата обединена позиция за защита пред другите народи на вашите НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ.

Какви могат да бъдат вашите НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ?

На първо место, ТОВА Е ЗАЩИТА НА ВАШИТЕ ГРАЖДАНИ В МЕЖДУНАРОДЕН ПЛАН!

Какво означава това? Вие имате ваши граждани по целия свят, следователно тези граждани трябва да бъдат със статут на БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ във всички страни, където те пребивават. Този статут е важен за вас, защото при това положение, каквото и да правят тези ваши граждани по света си остава българско достижение или българско изобретение. Следователно, вашата държава може да предяви претенции пред всяка друга държава за мораториум спрямо това откритие или изобретение по света от вашите граждани.

Това ви е нужно като основа за да имате ПРАВО НА ВЕТО върху използването на това достижение.

За какво ви е това? Това ще ви донесе международно признание по всички въпроси, които вие сте направили, като откритие и разработки от вашите граждани.

По този начин вие ще имате позиция на народ и държава, която допринася нещо на света и това е ваше право, да ви се плаща определена квота от използването на това достижение.

 Разбирате ли за какво става дума? Става дума за това, че вие ще бъдете по този начин не аутсайдери пред другите държави, а народ и държава равна по права и следователно с равно участие в дадено достижение.

Например, ваш гражданин прави разработка по усвояване на даден природен ресурс. Тази разработка ще бъде ваше дело на целия народ, а не на отделния гражданин и тази разработка ще има вече държавна защита пред народа, където е извършена разработката като патент и изобретение. По този начин на вас ви се гарантира определена квота от благата на този ресурс, който се усвоява.

ТОВА ЩЕ БЪДЕ ПРИНЦИП В МЕЖДУНАРОДНОТО ПРАВО, ПРОКАРАНО ОТ ВАС! Това вие ще го наложите по света като ваше искане и то ще се приеме от другите народи, поради тази причина, че те знаят възможностите на вашите граждани по света.

За какво е нужно това? Това е нужно да бъде така, поради това, че вашите граждани по света са хвърлени в пропастта на правото на всички държави, което е много различно спрямо вашето разбиране на защита.

Ето защо, вие следва да настоявате вашите граждани по света да бъдат със статут на Европейски граждани и те да имат Европейска защита навсякъде по света. Това ще ви донесе допълнителна възможност за равно права с другите Европейски народи.

Поставени въпросите за вашите граждани по света по този начин, това ще ви донесе международно признание и уважение от другите народи, които чакат вашите инициативи пред международните институции.

Това, което вие правите до сега е пародия на Европейска интеграция и капка в морето, което получавате спрямо другите Европейски народи.

Ето защо, вие следва да сте единни в защитата на тези искания пред Международните институции и форуми и това ще ви донесе международно признание по целия свят, че вие като народ сте загрижени за вашето бъдеще и вашите граждани.

ВСИЧКИ ДРУГИ НЕЩА СА МАЛОВАЖНИ, БЪЛГАРИ, ПРЕД ТЕЗИ ДВЕ НЕЩА!!!

Вие, като народ, трябва да сте загрижени да устоявате вашето равно поставяне на световната икономическа арена.

Това не са празни приказки. Това са реални възможности, които следва да отвоювате на международната стена и вие ще го направите с успех, защото АЗ, ВАШИЯ ТВОРЕЦ ВИ ПОДКРЕПЯМ в тази инициативи, които вие ще направите.

БЪДЕТЕ БЛАГОСЛОВЕНИ И УСПЕХЪТ ВИ ЩЕ ДОЙДЕ БЪРЗО!

АЗ СЪМ ТОВА, КОЕТО АЗ СЪМ И ВИ ЖЕЛАЯ СВЕТЛО БЪДЕЩЕ!

/Забележка: За сега това пожелание за България е само Божия измама, с която измама от получаване на това послание през есента на 2012 год. до момента държавата се тресе с всякакви протести, които протести са чисто Божие дело, защото Бог ни управлява цялостно. КАРМА И КАКВИТО И ДА СА ВАМПИРСКИ МАГИИ И ЗНАМЕНИЯ ОТ ВСЯКАКЪВ РОД НЕ СЪЩЕСТВУВАТ ИЗОБЩО НА ТОЗИ СВЯТ, АКО САМ БОГ НЕ СИ ИГРАЕ С НАС КАТО НАЙ-ГОЛЯМ ДЯВОЛ НА СВЕТА.
САТАНАТА /ЛУЦИФЕР/, ДЯВОЛЪТ, АНГЕЛЪТ И АРХАНГЕЛЪТ СА ЕДИН И СЪЩ БОГ В СВЕТОВЕН МАЩАБ И НИКОЙ ДРУГ, КОЙТО НАШ БОГ ДНЕС СЕ НАРИЧА ВИСШ КОСМИЧЕСКИ РАЗУМ ИЛИ НАШИЯ ТВОРЕЦ И НАШИЯ СЪЗДАТЕЛ, ДОРИ ПРИРОДАТА за  да бъде по-модерно неразбиране и объркването на хората от всички народи.
Тоест, България е на този хал, в който е днес, 23.11.2013 год., а тази дата, съгласно учението на Татяна Микушина от Русия, е ден за изчистване на всякаква КАРМА защото си е чисто и просто Божията измама от всякъде както за България така и за Русия чрез нейните посланици Татяна Микушина и акад. Маслов Леонид Иванович, които допълнително оплитат част от хората в бившите републики на СССР, в това число и хората в България, а те стават все повече и повече. В същото време Бог  прави така, че Българската православна църква да се тресе от всякакви раздори и борба за власт в нея като голяма намеса в това се получава и от самите вярващи, наречени за по-благозвучно "миряни", тоест покорни "твари" и нищо повече.
Ето това е цялата Божия подкрепа за България, но и това писание е чисто Божие писание чрез мен от есента на 2012 год. и в момента, но до сега беше свалено от погледа на хората в Интернет пак по Негово желание.  В това послание, обаче, има и някои съществени моменти, които хората ще ги забележат и дано Бог разреши да се направят и осъществят за българи в вътрешен и международен план. Бъдете живи и здрави!

 

  Посланието е прието в 2.15 часа на 29.09.2012год. от Минчо Минчев.

 




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3418375
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930