Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
26.02.2014 07:54 - ИЛЮЗИЯ И ИЗМАМА Е ЗА ХОРАТА, ЧЕ САМО СЛЪНЦЕТО ОСВЕТЯВА ДЕНЯ И ЗЕМЯТА! - 26.02.2014 год.
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2701 Коментари: 1 Гласове:
-1

Последна промяна: 28.02.2014 08:12

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 РАЗСЪМВАНЕТО СУТРИН И СМРАЧАВАНЕТО ВЕЧЕР СТАВА ЧРЕЗ САМОТО НЕБЕ И НЕБЕТО ДАВА НЕЯРКОТО ОСВЕТЯВАНЕ ДЕНЯ НА ЗЕМЯТА, А НЕ Е ИЗЦЯЛО ОТ СЛЪНЦЕТО. СЛЪНЦЕТО СЪЩО СЛУЖИ ЗА СВЕТИЛО НА НЕБЕТО С ЯРКАТА СИ СВЕТЛИНА И ТО ДАВА СЯНКАТА КЪДЕТО ИМА ПРЕГРАДА ЗА ОСВЕТЯВАНЕТО МУ. ТО СЛУЖИ И ЗА ОПРЕДЕЛЯНЕ НА ВРЕМЕНАТА КАТО ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ ОТ ИЗГРЕВ ДО ЗАЛЕЗ, ДНИТЕ И ДА СЕ ОПРЕДЕЛЯТ ЧРЕЗ НЕГО СЕЗОНИТЕ И ГОДИНИТЕ ЗА ЦЯЛОТО ЗЕМНО КЪЛБО.
ТЕМПЕРАТУРАТА Е ФАКТОР, КОЙТО СЕ СЪЗДАВА ОТ САМАТА ЗЕМЯ, НО СЛЪНЦЕТО ДАВА ИЛЮЗИЯ, ЧЕ Е ИЗЦЯЛО ОТ НЕГО, ОСОБЕНО С ПОСТАНОВКАТА ЗА НАПИЧАНЕТО, ЗАЩОТО ТАКА Е СЪЗДАДЕНО КАТО ЯВЛЕНИЕ, НО ТОВА НЕ Е ТАКА НАВСЯКЪДЕ ПО ЗЕМЯТА И ПРЕЗ ВСИЧКИ СЕЗОНИ. ИЗОБЩО Е ОБЪРКАНА ЦЯЛАТА НЕГОВА СЪЩНОСТ И ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ, КОЕТО НЕ СЕ ВПИСВА В НИКАКВИ НАУЧНИ ПРАВИЛА НА ЗЕМЯТА И РАЗЛИЧНИТЕ СЕЗОНИ. ВСЕ ПАК, ТО ИМА ИЗВЕСТНО ВЛИЯНИЕ ВЪРХУ ВСИЧКО ЖИВО, ЗАЩОТО САМАТА ПРИРОДА ТАКА Е УСТРОЕНА. СВЪРЗАНО, ОБАЧЕ, С ЦЯЛАТА СЛЪНЧЕВА СИСТЕМА, КАКТО ТВЪРДИ НАУКАТА, ЧЕ ТЯ СЪЩЕСТВУВА, ТО ВСИЧКО ОТИВА В ИЗВЪН ЛОГИЧЕСКОТО РАЗБИРАНЕ ЗА ФИЗИЧНИ ЗАКОНИ И ПРАВИЛА. ПОРАДИ ТАЗИ ПРИЧИНА СЛЕДВА ДА СЕ ПОСТАВЯ ВСИЧКО ПОД СЪМНЕНИЕ ДО КЪДЕ ОПИРА ИСТИННОСТТА ОТ ТВЪРДЕНИЯТА НА НАУКАТА. ТОВА Е ЗА СЕГА, НО ВЪПРОСЪТ НЕ Е ЗА ПОДЦЕНЯВАНЕ.
Независимо от това, което поставям като постановки, то за всеки е ясно, че животът в Природата си върви по неговите правила, макар, че науката не знае много неща от него. Това е съща голямо явление на Природата и следва да се приеме, че човек е част от Природата, който иска да я опознае, но самата Природа го заблуждава и то така, че често пъти човек да се чуди защо така се получава с едно или друго явление.
Независимо от това, то не бива да се престава да се разсъждава по тези въпроси и ще кажа, че част от тях вече могат да подлежат на пълно обяснение.

За това мое становище вече имам някои доказателства, които са хем твърдения от науката, хем са смешни като такива, ако погледнем от различни гледни точки, както е от;

Първо - Чрез снимки на НАСА от космоса, които масово се разпространяват в Интернет от самата НАСА, но снимките са фалшиви и те заблуждава целия научен свят с тях. Пример за това е този адрес 

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0%BB%D0%B5%D1%87%D0%B5%D0%BD_%D0%BF%D1%8A%D1%82 

ГАЛАКТИКА "МЛЕЧЕН ПЪТ" НЕ СЪЩЕСТВУВА ВЪОБЩЕ, БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ, ЧЕ СЕ ВИЖДА НЯКАКВА КРАСИВА ФИГУРА НА СНИМКАТА. 
По-долу ще дам обяснение за това, което казах току що. 

image

Хората от НАСА, обаче, не подозират това, че снимките от космическите телескопи в космоса изпратени на земята са менте! Тази измама е най-фрапираща за цялата наука Астрономия и отделно за Астрологията като производна на Астрономията.
Днес, 26.02.2014 год., с тази кратка публикация казвам, че хиляди постановки, които казва науката за космоса са фалшиви, като най-важното е, че няма никакви вселени, освен една и тя е само земята и околното пространство на нея наречено небе, но не повече от 3500 км в дълбочина на небето, в което има звезди под форма на плазма с диаметър до 1500 метра и това е всичко. Няма никакви други небесни тела като вселени, галактики, слънчеви системи, планети, комети, метеорити, астероиди и каквото и да е друго, освен, слънцето и луната но също във вид на плазма. Те нямат нищо общо с това, което се твърди от науката като информация за тях.

Второ - Другото ми неоспоримо доказателство са текстовите от Библията, които потвърждават моята теза казана по-горе на 100 процента, без никакво съмнение.

Трето - Най-важно доказателство това е, че само за десетина минути убеждавам с факти всеки един човек, който се интересува от тези неща и малко от малко има виждане по тях, но да е и технически грамотен.

По отношение на снимката ще кажа, че тя е ФАЛШИВА от всякъде, за да даде представа на хората за галактиката "Млечен път", тъй като от това, което знаем от досегашните писания на науката и сайта с по-горен адрес, който се води световна информационна справочна Интернет библиотека, то галактиката е невъзможно да се направи в този вид от какъвто и да е телескоп и какъвто и снимачен апарат да има, независимо дали е на земята или е в космоса, поради това, че, според науката "Астрономия", то земята се намира вътре в самата Слънчева система, образно казано от това, което се знае до сега от науката. След това се знае от различни други научни писания и писания с Духовна насоченост, че Слънчевата система се намира в други по-големи системи на галактиката в някой от ръкавите като тези на Сириус или на Орион и чак след това се намира изход за центъра на "цялата галактика Млечен път".
Тоест, това е невъзможно по никакъв начин да се получи като фотография, защото все едно ние се намираме в някоя зала на Националния дворец на културата в град София и от там да искаме да снимаме и да хванем цяла София с околното пространство на нея.
Такава снимка може да се получи единствено ако се качим на Черни връх на планината Витоша близо до София или, примерно, от друго подобно место, за да има поглед и изглед над цяла София. А в този вид както е дадена снимката, то най-добре ще бъде да сме със самолет на няколко хиляди метра височина над центъра на София. 
Питам сега всеки учен астроном и го моля да направи коментар дали той сам си вярва сега на тази снимка, която заблуждава целия учен свят на земята?
С това приключвам темата измама от космическите телескопи.
Как обаче тя става на самите телескопи и снимачни устройства, това е съвсем друг въпрос и в последствие ще обясним и него?
Дали ще има отрицателни гласувания по темата или не, то си е въпрос на този, който ги прави, но това ще покаже неговото пълно научно или духовно невежество.



Гласувай:
3



1. bezistena - В ПРИНЦИПНО СЪГЛАСИЕ сме с тебе,Приятелю!Истината вече излиза за реалния свят!
26.02.2014 09:22
Откъси от постинга ни АГЕНТИ НА АНЕТСИЗЕБ...http://bezistena.blog.bg/history/2014/02/15/agenti-na-anetsizeb-probiha-zashtitata-na-olimpiiskoto-selo-.1238975

"Друга разшифровка указва,че звездите са изкуствени орбитални станции, местобиталища и постоянни работни места за поддържане и управление на цялото МИРОЗДАНИЕ-факт,който всички ние,определящи се като Християни-сиреч Българи,дори и проформа, трябва да проумеем и възприемем въз основа на първичния фундаментален документ-Библията, където още в началото на Битие-основаването на Света,Боговете Исус и Мария построиха орбиталните станции-звездите,и ги поставиха на небето да служат на хората:
ОРБИТАЛНА СТАНЦИЯ=Цар Иса Дуло и Богиня Диана
МИРОЗДАНИЕ=Мария Диана и Иза-построения ВСЕМИР от Мария и Исус
ВСЕМИР=Бог Иса и Мария- построеното МИРОЗДАНИЕ от Мария и Исус
А тъй като всичките религии приемат и вярват в сътворенческото начало в Стария завет,то тази истинска постановка за изкуствения космическ строеж на мирозданието ще е задължителна за всички.И без тяхното съгласие.Инженерно-техническата разшифровка на звездите документира този космически организационен статут и състав:

[1:16] И създаде Бог двете големи светила; по-голямото светило да управлява деня, а по-малкото светило да управлява нощта, създаде и звездите;
[1:17] и ги постави Бог на небесната твърд, за да светят на земята,
[1:18] да управляват деня и нощта и да отделят светлина от тъмнина

Виждат се категоричните инженерно-технически и космически изразни постановки и терминология,тъждествени с традиционно употребяваните съвременни термини и изрази в тази област от съвременната космонавтика!
Анаграмното разшифроване на прекрасната Българска дума ЗВЕЗДА е епохалният подарък и за влюбените,които се кълнат във вечна Любов пред тяхното свидетелство,и за поетите,черпещи вдъхновението си от тях,и за мечтателите,и за влъхвите,търсещи Спасителят чрез тях,и за всички вас-за да познаете в тях Боговете!!
ЗВЕЗДА=ИЗУЗ и БОГИНЯ ДИАНА=ИСУС и БОГИНЯ ДИАНА
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3418069
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930