Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
19.03.2014 11:25 - ОСНОВЕН И ЕДИНСТВЕН ПРИНЦИП В СЕКСУАЛНОСТТА НА ХОРАТА - 19.03.2014 год.
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1341 Коментари: 1 Гласове:
1

Последна промяна: 20.03.2014 09:46


Принципът гласи:
"НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ, ЧЕ ВИНАГИ Е ВЪЗМОЖНО НЕНАДЕЙНО ДА ОБЪРНЕШ РЕЗБАТА В СЕКСУАЛНАТА СИ ОРИЕНТАЦИЯ, ЗАЩОТО ПЕДЕРАСТИЯТА И ЛЕЗБИЙСТВОТО СА ОТ КАТЕГОРИЯТА БОЖИЯ БЛАГОДАТ ЗА ХОРАТА"!

Какво обяснение може да се даде по тази постановка?

Често пъти много учени и лекари поставят въпроса за сексуалната ориентация на хората към единия или към другия пол. До момента, обаче, няма ясен отговор чрез медицината и наука дали ориентацията на хората към еднополово сношение е заболяване или е вроден дефект в човека.
Тази тема днес става все по-актуална, поради това, че от времето на демократичните години насам се провеждат специални събори на гейове и лезбийки по целия свят, дори вече става актуално и узаконяване на брачни двойки между едно полове мъже с мъже и жени с жени. В същото време става така, че много смесени двойки живеят заедно, раждат деца, но не сключват бракове между тях, а разводите отдавна са станали нормално явление в обществото.
Видно е, че този процес върви непрекъснато и се получава така, че много известни и богати личности са ориентирани към едно полова любов и те поддържат тази система целенасочено, за да може да се узакони това явление и те самите наливат не малко пари в тази идея, дори чрез пропагандиране на идеята чрез филми, телевизия и чрез всички възможни рекламни средства.
Казвал съм не веднъж, че хората сме управляеми системи на Бога или на Висшия Космически Разум и Той си играе с хората както намери за добре с познатата вече терминология „БИОРОБОТИ”, което понятие все още много хора не считат, че са такива, то това е техен въпрос.
Известно е, че обръщането на сексуалната резба съществува от както свят светува и това е описано в Библията чрез градовете Содом и Гомор.
Никой, обаче, не е на ясно как е възможно да се стигне до пълен разврат между половете в тези два библейски града, които въобще не са съществували и да се опише в Библията като една възможност и след това да се накажат от Бог чрез пълно унищожение на градовете.
Ето един начин на манипулация от Бог върху хората, че сексуалното обръщане на резбата е лошо нещо за Бог и Той предварително е заложил уловка в самата Библия, че когато един народ стигне до това състояние то може да се получи сриване на отделни градове и да има Край на света с Негови средства.
Тук ще кажа, че това е пълно измамно състояние на Бог към човека и днес сме свидетели, че в определените дати 21-23.12.2012 год. за Край на света не настъпи, нито има унищожени градове, поради това, че самия Бог няма интерес това да се случи, защото Той сам си играе с хората по различен начин на политически, икономически, научен, медицински и битов характер от всякакво естество, дори се знае, че има много градове по целия свят със сексуален туризъм както в Европа, така и на всякъде по света.
Сексуалността Бог я дава на хората за размножаване и за кеф или за удоволствие.
В същото време е дал най-коварните заболявания върху хората, които са изцяло Негово дело и състояние за човека в областта на секса и половите отношения. Той прави раждането на човека от жената възможно най-болезнено и това следва да се знае, че е точно така.
Ако разгледаме животинския свят, особено така наречения див животински свят, че видим, че за разлика от питомните животни, то дивите животни оцеляват при почти всички случаи на раждане или на снасяне на яйца и ако ги наблюдаваме ще видим, че при тях това дори става без грам болка и те са в състояние на пълна възможност веднага да станат и да тръгнат на път, независимо къде ще стане самото раждане на животното. Става така, че дори кокошката, когато снесе яйце да е толкова ведра и радостна, че започва да кудкудяка така, че да е чуе половината село. Това е сбърканото между човека и животните от Божието им създаване.
Тук е големият въпрос. Защо Бог дава възможност на човек да изпитва най-голямо удоволствие от секса и да го превръща дори в най-печеливша индустрия в целия свят, а в същото време да дава най-коварните болести на човек чрез секса като спин, трипер, сифилис и всякакви други познати на медицината заболявания?
Отговорът е, че Бог или Висшия Космически Разум си играе с човек както Той си желае и го прави това за свой КЕФ, а не за кеф на хората, като в същото време заблуждава човек чрез два абзаца от Библията така, че човек никога да не разбира как и за какво е създаден. Ето другата Божия мръсотия, за да не може човек да прецени кой и как го е създал като в Библията Той казва, която е изключително фалшива книга, че Бог е създал човек от кал, а жената я създава от реброто на мъжа.
С тези постулати е повече от ясно, че човек не е по-различен от кал за Бог, за да може Той да го меси както намери за добре, без да дава до момента яснота на човек какво представлява той като биосистема.
В друг постулат от Библията Бог дава постановката, че човек е създаден точно от Бог по Божие подобие, с което го издига на върха в животинския свят като акъл и разбиране. Ала бала е тази Божия дивотия!!!
Нещата се преплитат от всякъде и не е ясно за хората нито, че човек представлява кал за Бог, нито е ясно, че той не е никакво Божие подобие, освен една играчка в невидимите Божии ръце, за да може Бог да го манипулира до не узнаваемост и да си играе с него както си иска.
Така става и със сексуалността на човек.
Затова следва да е ясно на читателите, че обръщане на сексуалността или „резбата” от хората не е никакво вродено или наследствено нещо чрез гени или каквото и да е друго, или да се придобива в някаква възраст от човека, поради негово желание или, че е станал „извратен”, а това цялото явление, което завладява днес света и е непознато за науката и за медицината, а още по-малко за психологията, защото и тя е измислена от Бог като модерна наука, че всичко в сексуалността е Божие дело за човека, както и всичко друго, поради това, че Бог управлява човек както намери за добре и му дава най-извратените състояния.
Това е цялата Божия измама, тъй като човек дори не може да се усети как му идват такива желания и защо е обърнал резбата от всякъде. Поради тази причина днес не е случайно и това, че Евро съюза да се занимава с въпросите за едно половите бракове и да имат законно право тези бракове да отглеждат деца, които ги осиновяват. Следва да е ясно, че всичко по приемане на закони е също Божие дело.
С две приказки казвам, че Божията мръсотия върху човека е огромна, като всичко го е заложил в Библията и днес Бог прокарва тази мръсотия дори чрез висши служители от двете християнски вероизповедания, католици и православни, та дори и чрез Троянския манастир.
Мога да давам обяснения по тези въпроси до утре, но не е нужно и само следва да се знае, че всичко по обръщане на сексуалната резба е Божие дело и всичко по човешките болести в секса и изцяло като заболяване на човека, без значение какво ще бъде то,  както и самата мъка и болка при раждането на човека от жената си е чисто Божия играчка. В същото време Бог дава идеята на човек, че  е висше същество и той се ражда с мъка от жената, защото е висше същество, направен с най-голямо удоволствие или при изнасилване на жената или при вършене на нейния бизнес, наречен „проституция”.

Ето, това е простото обяснение на обръщане на сексуалната резба, но науката и медицината ще го разберат добре, точно тогава, когато Бог даде идеята, че това, което говоря то е истината за живота и за Бога, но в пълния му смисъл, че човек е пълен Божии биоробот и Негова био система за игра.
Толкова по този въпрос. Ще следва голямо разяснение защо Бог прави тези неща точно с човека. Това е!




Гласувай:
1



1. danidin - Като биороботи и Негова биосистема ...
20.03.2014 20:15
Като биороботи и Негова биосистема и това е точна така,ние тук проработваме различни качества по темите от живота.По отношение на сексуалността също преминаваме целия спектър от мисли,чувства ,емоции и действия в различни варианти.На всеки дава различен интелект,различни задачи и човек е принуден да действа управляван цялостно от Него.На когото даде разбиране за това,защото му е дошло времето и само Той определя това,ще разбере на собствен гръб,че няма свободна воля и избор и колкото по-бързо го разбере,толкова по-добре.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3417952
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930