Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
24.03.2014 12:43 - КАКВА Е ИСТИНАТА ЗА ХОРАТА ПО ОТНОШЕНИЕ НА ТЯХНИТЕ РЕШЕНИЯ И ПОВЕДЕНИЕ? - 24.03.2014 год.
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1768 Коментари: 3 Гласове:
3

Последна промяна: 24.03.2014 15:25

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Всеки човек счита, че с това, което прави в живота си е голям капацитет и фактор за нещо, спрямо други хора и обществото, но на практика се указва, че всичко е една голяма илюзия и заблуда и това е цялата истина за света на хората, независимо кой е човекът.
Знае се приказката, че никой не е станал светец при живи и рано или късно всеки е оплют от хората по един или друг начин, дори и тези, за които се счита, че са безгрешни люде като, например, хората свързани с науката, изобретенията или просто са рационализатори на нещо, дори и хората на изкуството. Ако тези човеци са герои в дадена ситуация и област, то в определен момент така ще се извъртят нещата с тях, че те да бъдат не харесвани от своите близки, познати и непознати хора или обществото и те да започнат да ги ненавиждат, дори могат да ги изкарат мошеници, негодяи, крадци на всякакви неща и затова са станали „герои” на даденото време. Това е характерно за всеки един човек на тази земя.
По отношение на писателите, то аз отдавна съм казал, че когато Бог е решил да прокара нещо за объркване на човека, то Той го прави писател или поет, та макар и като научен работник, за да може Бог да прокара чрез него поредната си заблуда за хората.
Всеки има основание на база това, което говоря сега да каже, че и аз манипулирам за объркване на хората и пиша ежедневно тези неща като на практика е точно така, че пиша и обърквам хората, но с истина, а не с измама. Тази истина все още не се приема като такава от много хора, но това не е мой въпрос и само върша това, което е нужно за нея. Всичко, което правя аз като човек по отношение на писането ми не мога да не седна на компютъра, за да го напиша като поредна доза в тази област, но не поради това, че много ми се пише или, че желая да бъда нещо по-различен от другите хора или да се правя на интересен, а причината е съвсем друга и тя е, че аз като всички хора съм управляем, но така, че да разбирам точно това управление, което се извършва върху мен, за разлика от всички останали хора по света.
Казал съм много пъти, че няма нисши същности, които да поставят хората в една или друга ситуация на тяхно не добро дело и поведение с така наречените отрицателни енергии. Обаче, в същото време има една Висша същност и тя манипулира целия свят по свой начин, който начин все още е непознат за хората и обществото като цяло нито чрез светската наука нито чрез вероизповеданията или Духовните общности по света като цяло.
Убеден съм, че няма да мине повече от две години време в бъдеще със срок до 31.12.2016 год. и ще стане ясно за хората от света, че самата наука е прокарала много измамни неща за човека чрез всички нейни раздели без изключение, поради това, че все повече се утвърждава за хората постановката, която върви чрез мен, че човек е напълно управляема био система от така наречения чрез самата наука „ВИСШ КОСМИЧЕСКИ РАЗУМ” или познатия на цялото християнство библейски ГОСПОД БОГ. Точно този Висш Космически Разум манипулира хората и прокарва в света точно това, което се нарича Негов кеф, но сметка на някой човек от съответно семейство, населено место, държава.
Написал съм в три Интернет книги, че хората нямат мисли в главите си и те се насаждат непрекъснато в човека от Висшия Космически Разум. Казъл съм още, че човек няма съзнание, а има разум, който човешки разум е част от Висшия Космически Разум и Той поддържа целия интелект на всеки човек поотделно на тази земя, което население е над 7.5 милиарда човека. Това е същността на целия управленски процес от Висшия Космически Разум върху човека и това е невероятното, което прави с хората. Казал съм още, че човек няма нито чувства, нито усещане, нито памет, нито каквото и да психологическо владеене, ако сам Висшия Космически Разум не реши за даден човек, че Той ще бъде психически стабилен или да бъде пълна откачалка от всякъде, в това число и опасен за хората. Той създаде ситуацията на полицейско убийство в град Севлиево, но чрез човек, който се води психически лабилен, за да може да постави по-голям режим на ползването на оръжие от хора, поради това, че все по-често тази човешка психологическа нестабилност става относително по-висока величина. Висшият Космически Разум прави точно тази психологическа нестабилност в хората и това е съвсем целенасочен Негов процес.  
Казал съм още, че никой не е в състояние да владее своето поведение като решенията, които си взема може да ги промени винаги и то така внезапно, че да се чуди сам как е направил еди какво си със съответно свое или колективно решение. След време, обаче, може да стане така, че сам човекът да признае, че решението му е било неточно и подвеждащо за дадената ситуация, защото и това признание се явява дело от управлението му от Висшия Разум. С този постановка всеки човек сам може да анализира собствените си решения и поведения, особено когато е сам и може да има ясно разбиране на този въпрос, че за една минута е възможно да му минат хиляди мисли за решения на дадено нещо и накрая ще вземе не най-доброто за съответната ситуация.
Ето отговора за ситуацията в град Севлиево и полицейското изпълнение, което днес се критикува от много държавни служби и от самото МВР. Тук е играта на Висшия Космически разум с човека и обществото, защото Той прокарва всяко решение за обществото, но чрез лични решения за хората или колективни от властта или от тези, които имат възможност да прокарват дадени решават във фирми и организации.
Точно поради тази причина е възможно никога да не се получи разбирателство в решенията и действията между политическите партии в дадена държава.  
Моята версия, която се утвърждава все повече като истина за различни хора, мои читатели е, че човек е пълен БИОРОБОТ на Висшия Космически Разум или Господ Бог. За казване на този постановка аз лично вече нямам нито грам съмнение, че е така и то само на база мой личен опит като човек участник в социално икономическия живот на държавата и обществото.
Казвам, че всички хора сме напълно управляеми биосистеми и това е с мое ясно разбиране на нещата от научна гледна точка, социален статус с пълно физическо и психично здраве и пряк личен мой опит.
За хората от медицината ще споделя, че в момента аз не усещам нито едно заболяване и се чувстват в превъзходна форма за физическа работа и ежедневно писане на различни мои статии в Интернет, но в интерес на истината и на мен като човек нито ми се работи, нито ми се пише, а ми се живее в кеф по всички правила на кефа. В даден момент на пук на всичко се превръщам в пълен работохолик, независимо от крайния общ или финансов резултат по дадена работа, поради това, че този резултат не зависи нито йота от мен, а изцяло се определя точно от Висшия Космически Разум. Поради тази причина през последните две години крайния ми резултат от дейността е изцяло отрицателен като аз също не веднъж съм казвал, че така наречената Световна финансова икономическа криза за цели държави не е грам по вина на никое Правителство или финансови структури в дадената държава, а е по решение на Висшия Космически Разум и това е ГОЛЯМАТА истината. Всичко това Той го прокарва чрез хората, което състояние все още никой не го разбира, а още по-малко да се признае, че е така, защото хората са чисти биороботи и нищо повече спрямо Висшия Космически Разум или Господ Бог..
Това е и толкова за сега по този въпрос!




Гласувай:
3



1. zarenkow - "КАКВА Е ИСТИНАТА ЗА ХОРАТА ПО ОТНОШЕНИЕ НА ТЕХНИТЕ РЕШЕНИЯ И ПОВЕДЕНИЕ? - "
25.03.2014 21:21
Първо сигурни ли сме какво е истина ? Второ решенията и поведението избор ли са или предопределеност ? Трето по пътя ни осеян с отречени истини и истини очакващи отричането си единствено вярата им придава стойност и по този начин Вярата се превръща в имагинерен по силен от истината фактор. Може би мъдрите книги са имали предвид именно това, когато са писали за вярата.
цитирай
2. legna - Според мен ....
12.01.2017 09:48
горе долу е така с едно но по-скоро е глина която се маниполира от други хора но най-вече политици.
цитирай
3. minchomin - Каквото е нужно съм го написал. За да ...
27.01.2017 13:22
Каквото е нужно съм го написал. За да казваш за истина, то следва да знаеш какво е истина. Истината е само Бог. Ако знаеш какво е Бог, ще знаеш и какво е истина. Аз зная, затова ги пиша тези неща, а ако Бог реши, ще ти даде възможност да ги разбереш. Това е!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3418104
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930