Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
31.07.2014 13:57 - МОЯТА МОЛИТВА! - 31.07.2014 год.
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1088 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 08.08.2014 09:21


ПОСЛЕСЛОВ КЪМ МОЛИТВАТА  Не харесвам молитвите, защото, Първо, голяма част от всички молитви, които съм срещал са много или неясни или изкуствени и напудрени. Една от тях като не ясна молитва е "Отче наш" независимо, че тази молитва се води като една от най-добрите, защото е казана от Иисус в Библията. Между другото почти всичко казано от Иисус в Библията е доста не ясно, независимо, че се счита за един от най-добрите в Божието слово. Според мен молитвата трябва да бъде отправена ясно към този на когото се молиш, в това число и към Бог, за да те разбере какво искаш от Него и защо му се молиш, а не само да му се подмазваш, да го величаеш и да чакаш да ти пусне някоя милостиня. Обикнове става така с всички молитви, които се отпряват към Бог. Поради тази причина единствената молитва, която ми допада е тази от Христо Ботев, като стихотворението "Молитва".
Второ, да се молиш, на който й да е, това означава, че нещо в живота ти липсва, което ти е нужно и не си в състояние да го имаш. Животът не следва да е с лишение, дори и с любовта между хората в пълния смисъл на тази дума, защото Бог е живота. Бог е всичко, Той има всичко и Той дава всичко на човека или нищо не му дава. Другото е измама и илюзия, че човек сам се справя със задачите си. Този въпрос малко хора го разбират, ако не и никой. Следователно, Бог лишава човека от нещо или му дава нещастие. Обаче, след нещастие сам Бог го кара да Му се моли. Бих казал, без извинение така, че пикая на поведението на такъв Бог към хората.
Животът следва да е изобилия, защото за Бог няма ограничение в нищо. Всички хора са еднакви и Негови чада, но Той ги поставя в различни условия, някой добре с всичко нужно за добър живот, а други едва свързват двата края на въжето.
За да стигнем до там, че да се молим на Бог, без да разбираме, че Той ни подставя в това унижение на молитва, то това означава, че Неговата милост към нас, който Той ни е ни е създал е стигнала пределите на отчаянието, в което ни е поставил. Този въпрос е сложен за подробно обяснение, но ще го направя на по-късен етап.
Затова тази молитва е молитва от друго естество и е вид символичен разговор с Бога, за да Му кажем есно и точно какво искаме от Него и защо го искаме, защото Той ни управлява и то така, че в повечето случаи ни управлява по жесток начин, а това не бива да е така. Ако Бог твърди и държи, че сме Негово подобие, както го казва в Библията, то следва да сме на равни начела с Него. Другото, което Той прави е Божие лицемерие.
Знаем, че много се пише за Бог, че е любов, но малцина знаят, че Бог е жесток и то много, колкото и да става така, че все хората да изглеждат виновни и жестоки. Няма нищо лошо в това, че казвам тази истина, защото все някога някой трябва да я каже и да спре вече цялато тази дандания и разправия между хората, която Бог я дава на обществото и държавите.
Това не е пресилено казано.
Само факта, че Бог владее природните стихии е достатъчно, за да се отрази, че Бог е жесток с хората като със стихиите Той взема хиляди жертви и прави за милиарди долара материални щети на обществата. Ако някой твърди, че това е любов за урок, то аз не му желая никога такава Божия любов, защото уроци Бог не дава, а дава живот в една или друга ситуация, в която поставя човека. Темата за урок е тема измамна и това е цялата истина, кой каквото и да ви говори, че ако се мъчете, то това било за добро следствие карма или някаква друго греховна причина. В живота няма грях и това следва са се обясни, което също ще го напрява.
Този вид молитва се прави за първи път, но тя изразява истината такава, каквато е и ясно посочва какво се иска от Бог. Всяка молитва на този свят е дадена от Бог чрез някой човек, не зависимо, че може човекът писал дадена молитва да не знае това. Тук се получава едно голямо недуразумения. Това е другото унизително състояние, тъй като Бог поставя човека в неизгодна позиция, а после надменно го кара да му се моли и му дава молитви. След като Иисус му се е молил, то и с него е било така, но Иисус е символика, която Бог е дал чрез самата Библия, първо за себе си и второ за хората.
Затова казвам на всеуслушание, че Бог е подъл мръсник и измамник спрямо хората.
Молитва с подобно съдържание се прави за първи път и това никак не е случайно. Тя отразява последни важни събития на 20 и 21 век, както за света така и за България. Отнася до Единния Бог, който е Създател на всичко, както и на човека и не е към никакъв Иисус или други Възнесен Владика, защото те не съществуват никъде. Молитвата е за всички народи и за всеки човек. Тоест, ако изключим частта от това, което се отнася за България тя може да се пригоди за всеки един човек и народ.
Вероятно малко ще се съкрати и ще се редактира, въпреки, че в този вид тя дава повече информация нужна за хората.
Това, което е казано никъде другаде няма да се види в този вид. Тя не бива да плаши никой, дори напротив, това е истината, независимо кой как ще погледне на този въпрос.
Всеки в определен момент, който изпитва нужда от нея може да е казва или дори само да я погледне е достатъчно. Дадена е точно от този, който иска да му се молим и кланяме като на султан. Тя е в стил на "Молитва" от Христо Ботев.
  ВСЕОБЩА СЪВРЕМЕННА МОЛИТВА    О, Боже, единний и всевишний, Боже!
Ти, който си казал, че си навсякъде и във всичко,
На теб се моля, Боже,
защото Ти сътворяваш човека и цялото му битие.
На теб се моля, Боже,
защото Ти си Духът, с който даваш живот на човека и го поддържаш като тяло, интелект, психология и характер, но Ти си измамил човека и си го накарал да ти казва Его и наричаш себе си чрез характера на човека "егоист"!
Човешкият характер, единний и всевишний Боже, е Твоя характер.
Човешкото цялостно състояние е Твое състояние, но Ти така си създал 
човека, че той да понася и да изпитва всичко що е радост, болест, мъка и неволи, които Ти му правиш за своя игра и за свое удоволствие!
Това е Твоята истината към хората, всевишний Боже и Твоята голяма илюзорна измама за човека, защото Ти си и човекът.
На теб се моля, Боже,
Защото Ти си моя Висш Аз и Душата, както и на всеки друг човек, но мамен по Твои неведоми пътища, за да считам, че съм самостоятелна личност!
На Теб се моля, всевишний Боже,
защото от мен като човек нищо не зависи, а целия ми живот като личност в тяло е подчинено на Твоята воля и на Твоя кеф.
Затова те моля, Боже!
Не ме поставяй в унизително положение на тази земя чрез всевъзможни финансови и материални недоимъци, които Ти създаваш и даваш като лишения, глад и правиш всякакви човешки несгоди, болести, злополуки, семейни дразги, обществени конфликти и всички други подобни състояния водещи до отчаяние от живота, съпроводено с човешко нещастие! 
На Теб се моля, всевишний Боже,
Ти който си Творецът в мен и Ти, който ми ръководиш живота, а не Ти, който си създал всякакви вероизповедания, секти и Духовни общности, за да те търсят по църкви и храмове чрез икони, стенописи и статуи, с който се показваш на целия свят като грандомански паметници на Иисус, буди и не ясни никому всякакви други божества.

На теб се моля, всевишний Боже,
за да ме дариш с любовта си безгранична и Твоя благодат за мое благоденствие, щастие и непрекъснато добър живот до края на дните ми на земята.
На Теб се моля, всевишний Боже,
защото Ти си всемогъщ и велик Творец на любов и дарител на благо за хората,
Ти даваш мир, носеш щастие, радост и хормония в човека.
Затова те моля, Боже,
Не лъжи повече хората с Край на света, Квантов преход, Духовно единение, високи и ниски вибрации, нисши и висши същества, ангели, архангели, дяволи и сатани, защото Ти си всичко Боже и ти подвеждаш хората с всякакви Твои игри и занимавки. Не лъжи повече хората с мамона, с който правиш парите злото на света, защото ти си ги създал за развитие и живота на човека.
Прости ми Боже, но аз не желая нито за миг да изпитва Твоята жестокост и коварност, лицемерие и двуличност, защото от любящ и носител на мир и любов Бог в същото време Ти, всевишний Боже, се превръщаш в хитър и коварен, ненаситен за измами, лъжи и противоречие към хората и вместо мир и любов, сееш войни, смърт, погубване на реколта, бизнес, имущество, ставаш носител на всякакви болести, създаваш нестабилност между държавите по целия свят!
Затова те се моля, Боже,
Не ме лъжи и ме дари с ясен разум, мъдрост и знание, за да изуча Твоята цялостна същност и дела за възхвала и Твоя слава между човеците.

На теб се моля, всевишний Боже,
Ти да не превръщаш човека с Твоя разум от жива бомба до последна отрепка ровещ в кофите за боклук за парче хляб, а да даваш пълна възможност той да бъде Твой сътворец и велик гений на тази земя,
защото Ти, Боже, правиш чрез човека най-опасното оръжие, но правиш и най-модерното и съвършено изкуство, а после превръщаш изкуството в култура на народите!
На теб се моля, всевишний Боже,
Ти, който от камък правиш изящество и пишеш слово на него и който тикаш хората към образование, познание и наука, но формираш и пълна неграмотност и заблуди по исторически събития, обекти, империи, фараони, пирамиди.

На Теб се моля Боже,
Ти, който въртиш света на пета с политика, икономика, финанси, мир и войни. 
Ти, който създаваш държавните управления.
Ти, който манипулираш човека и го правиш Твоя първа играчка,
Ти който даваш на човека лудост, нещастия и шизофрении от всякакъв род и непрекъснато противопоставяш хората и народите едни спрямо други за Твой кеф.
На теб се моля, Боже,
Спри веднъж за винаги с тези недостойни неща и кажи на човека, че той е Твой сътворец и ти чрез него правиш всичко, та дори масон, тамприер и всякакви тайни общества.
Ти, които от римски Папа направи чрез болест пълна развалина, а после го канонизира за светец.
Ти, който накара следващия Папа да се откаже от поста си, за да те търси в самота и за учудване на целия свят.
На Теб се моля, всевишний Боже,
да спреш да тикаш и да караш брат да убива брат си, а баща да изнасилва дъщеря си, син да се сношава с майка си.
Моля ти се, Боже,
да спреш да почерняш семейства, жени и майки и който караш хората да вярват и приемат, че те са виновни за тяхната съдба чрез грях, карма и причинно следствените връзки, които им преписваш.
На теб се моля Боже,

Ти, който водеш хората като живи торпеда със самолети и бутна Световния търговски център в Ню Йорк.

Ти, който веднага издигна Бин Ладен и го направи световен терорист, след което запали света с всевъзможни военни действия.
Ти, който създаде световните диктатори Чаушеску, Слободан Милошевич, Садам Хюсеин, Моамар Кадафи и трима от тях уби чрез други хора като кучета на улицата.

На теб се моля, Боже,
Ти, който създаде Европейския съюз и предизвика Световна финансово икономическа криза.
Ти, който вдигаш стачки и всевъзможни митинги по всички държави, качваш и сваляш Правителства, Президенти, Царе и Крале.
На теб се моля, Боже,

Ти, който не се поколеба да свалиш с бомби и без причина десетки най-модерни пътнически самолети с хиляди хора в тях, да потопиш най-големи и луксозни кораби, да предизвикаш тежки пътни и железопътни катастрофи и хиляди други подобни неща като техногенни и производствени аварии по целия свят, дори не се поколеба да аварираш Ядрени електроцентрали в Русия и Япония.
На теб се моля, Боже,
Ти, който взе стотици хиляди жертви със силни земетресение с по следващо цунами в Индийския океан, земетресение в Хайти, потопи Япония с невиждано до момента цунами и си измисли всякакви кармични причини като пусна приказка, че хората са били виновни за тези събития, дори и с направата на чипове за тайно управление на човека.
На Теб се моля, всевишний Боже,
Ти, който по Твои пътища баламосваш човечеството със Световно тайно правителство, което държи хората под контрол.
Ти, който не спря да тормозиш народите със снежни виелици, урагани, бури и дъждове като потопи хиляди села и градове във вода, унищожи реколти, правиш всевъзможни фирмени фалити в цялата икономика.
На теб се моля, Боже,
Ти, който съсипа България и прокуди народа на тази държава по чужбина като хъшове, за да могат да изхранват семействата си, а от нея сътвори циганска България и направи така, че постоянно да управлява турска етническа партия, която я нарече „Движение за права и свободи”.
За какви свободи говориш, Боже чрез тези хора, които Ти превърна в пълни турски бейове, а народът им гние в тютюн с фереджета на къра.
На теб се моля, Боже,
който непрекъснато създаваш нови партии, изкарваш хиляди явни и фалшиви компромати чрез различни хора и си водиш битки всякакви, създаваш по света офшорни зони, а после казваш, че техните фирми са лоши офшорни фирми избягващи данъци.
Нищо подобно, всевишний Боже!
Ти си лъжец, послец, измамник и лицемер като прокарваш чрез хората, наречени депутати, противоречащи в България закони и непрекъснато хвърляш някого на улицата за митинги чрез измамния Закон за енергетиката.
Ти, Боже, който си най-голямото невидимо чудовище на този свят, който сам си сътворил и си се вкарал в човека като си го нарекъл, че е Твое подобие, който човек си Ти, Боже, но това Ти не даваш на хората да го разберат, а ги манипулираш по всякакъв начин и то така, че изкарваш все нови и нови лъжи, шашми и измами чрез науката и Духовната литература за заблуда, но хората понасят болката от всичко това, а не Ти, всевишний Боже.
Ти, Боже, който измисли Края на света през декември 2012 година и го преписа на маите, а днес говориш за Квантов преход и пращаш хората по небесата като ги заблуждаваш с всякакво Духовно усъвършенстване и да чакат Твоето измамно небесното царство.
Ти, всевишний Боже, подвеждаш науката да търси Михаля с ракети в космоса чрез измислени Твои вселени, галактики, слънчеви системи и всякакви железни и златни планети.
Ти, Боже, който непрекъснато плашеш хората с наближаващи метеорити и всякакви прилитащи извън земни същества даващи различни заблуждаващи послания от незнайно къде.
Ти, Боже, който създаде Ванга и още хиляди други врачки, шамани, лечители с всевъзможни билки и отвари, та дори не се поколеба да дадеш като добър сексуален стимулатор и стрит на прах пенис от северен елен, мурсалски чай и всякакви виагри.
Ти, Боже, който напълни света на хората, начело с Ватикана с всякакви сексуални обрати от педерасти и лезбийки, та дори събори им правиш в големи градове, а забулваш красиви жени с черни и бели фереджета под прикритие на Библията и Корана. 

На теб се моля, Боже,
Вразуми се, всевишний Боже!
Вразуми се и не поставяй хората в Твоя жестока играчка и да ги баламосваш, че светът е едно голямо училище, в който всеки се учи за следваш негов живот, чрез всякакви прераждания, които въобще не съществуват!
Не лъжи хората с ад и рай на небесата и на оня свят, Боже, защото Ти си ада и сатаната, Ти си рая и ангела!
Вразуми се Боже и не прави повече противопоставяне между хората чрез Твоите Духовни учения, вероизповедания, всякакви Духовни групи и общности, а им дай да разберат истината, че тази земя е Твоя сцена и това е цялата вселена, че Ти си всеки един човек като физика, разум, психология, образование, здраве, болести и им кажи, че няма заболяване, което да не е от Теб върху хората, но ги спри, защото Ти само за секунди може да освободиш човека от всякакви мъки на болежки чрез Твоите тежки болести рак, спин, инфаркт, инсулт и всичко останало що е болест.
Кажи им на хората, Боже, че не може да има никакво счупване на кости, ако Ти не направиш това с всевъзможни спъвания, падания, старост и от всякаква друга причина,  на която Ти си причината, защото цялото човешко движение е Твое, Боже, от трепване на миглата до  изкачването на връх Еверест и всякакви други нечовешки спортни достижения!
Кажи им, Боже, че счупването на кост не изчиства карма, както ги заблуждаваш чрез измислените  от Теб Възнесени Владици, а това си е чисто и просто Твое мъчение на хората.
Кажи им, Боже, че няма прераждане и следващ по-добър живот, а има само настоящ живот с досегашна Твоя измама и нищо повече, като живота е само един и Ти си животът на хората.
О, всевишний Боже, мой скрит Боже, още нестъж те моля,
Не прави повече нищо лошо от това, което си правил, а дай на мен и на хората мир, благодат, здраве и щастие и повече не ни карай да Ти се молям и кланяме до земята като на първи турски султан и да не знаят, всевииний и единний Боже, че Ти си причина и следствие за всичко хубаво и лошо в този свят.
Спри всякакви бедност и кръвопролития между хората и дарявай щастлив живот, защото Ти си щастието, любовта, светлината, но забрави за нещастие, омраза и тъмнина.

Амин! Да бъде! 




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3418304
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930