Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
27.09.2014 20:30 - "НИЩО ЧОВЕШКО МИ НЕ Е ЧУЖДО"! - 27.09.2014 год.
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1582 Коментари: 5 Гласове:
2

Последна промяна: 27.09.2014 21:29

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Тази мисъл се преписва на Карл Маркс, но това не е толкова важно дали е негова или не. Тя, обаче, по един или друг повод е прокарана в този свят чрез различни хора и после се прехвърля като постановка в новите съвременни Духовни учения казана от Иисус, чрез хора Духовни посланици като начин да се утвърди, че за Иисус всичко човешко му е било познато и позволено, за да се види, че той не е бил света вода не напита, независимо, че църквата го обожествява.
В същност, и тук ще кажа, че, според Главния код на Библията, Иисус никога не е съществувал като човек. Бог в Библията казва, че, освен Иисус, Той има и други синове и дъщери. Това е много важна постановка прокарана в Библията. Тоест, Иисус не е единствен Божие син.
Аз казвам така.
Иисус чрез Евангелията просто е вид човешки синоним на Бог с някаква история на непорочно зачатие, защото за Бог няма невъзможни неща. Създава се история за проявление и възкръсване на Единния Бог от там където се е появил, за да е по приемливо за хората като понятие за Бог чрез Иисус. Сам Бог дава някои объркващи и не ясни постановки чрез фалшивата Иисусова и юдейско-еврейска-израелска-библейска история дори с не ясни от никъде фрази, които се тиражират като популярни. Днес и науката не знае като понятие и обяснение какво е Бог извън вероизповеданията.
Най-голямата истина, която е табу, но сега ще я кажа е, че всичко в този свят за земята водата и в небето е Божие проявление. Тоест, всичко това е Бог в материална форма. Няма никаква холограма няма никакви ангели и сатани. Всичко и навсякъде е Бог във вида, в който съществува.
Според Библията Бог създава човека без да се описва технологията на създаване. Според източната философия човек се явява от ефира.
Ефир не е нищо повече от невидим "Дух" във вакум, тоест, в космически вакум. Дух и Бог е едно и също нещо с еднакво значение. В този космически вакум Бог е космическата Глобална мисъл и памет, която науката нарича Висш Разум. Бог сам прави така, че обърква много понятия, за да даде някаква неяснота за човечеството. Не да даде ясно обяснение, а прави пълни каши. 
Глобалната мисъл и памет се проявява в каквото Тя реши и изчезва както пак Тя реши от дадени проявени видове, например, фамилия "динозаври" и целия им род.
Голямата истина за същността на човека е, че всеки човек е въплатен Бог на земята такъв какъвто се вижда и Той е решил да бъде като тяло, хубост, интелект, характер, нрави, чувства, усещане и други характеристики. 
Всичко останало проявено някъде също е Бог във форма с дадени характеристики.
Този "не човечен" Бог така е решил да се проявява в човек, че да бъде в състояние на пълна измама сам за себе си с една единствена цел, която е да прави всичко присъщо за човека!
Поради тази причина Той е пуснал приказката "Нищо човешко ми не е чуждо". Тоест всичко познато до сега за човека през всички времена е Божие дело.
Другата истина с въпрос, за който все още няма никъде писан ясен отговор, но аз го зная, е следната.
Защо все пак Бог е решил да си прави всички възможни кефове чрез човека и защо Той се поставя в такова унизително състояние, че да бъде самоподлаган на всякакви мъчения, инвалидности, болести, смърт по всякакъв начин и така нататък! Здравата логика това не може да го проумее!
За мен има само едно обяснение и то е, че Бог е пълен извратеняк и педераст от класа, както е пълен педофил, убиец, изнасилвач и прочие, но Той е Бог и на доброто. Божията любов е особено Негово състояние, което също не се познава от хората. Той определя Божията любов като хармония, покой и нищо повече. Другото е измама.
Зная, че това, което казвам няма да се хареса на много хора, но Той съм аз, както Той е всеки един човек и Той е писането, харесването или не. 
Тоест, Бог е пълно противоречие и противоположност и това е казано в евангелието на Лука за Иисус при неговото раждане. 
В евангелията са казани още много други неща, които църквата премълчава и се прави на светена вода, при положение, че тези неща вече минаха през двете големи християнски вероизповедания.
И така, чрез кодовеге на Библията и в други Духовни учения е казано че Бог е проявление чрез човека, но по различни начини. В Библията е казано, че Бог създаде човека по свой образ и подобие. В другите Духовни учения Бог казва, че Той управлява човека както намери за добре. 
Аз на много места твърдя на база Кодовете, че човек няма секунда свободна воля и това е така, но Бог чрез лъжовни постановки в Духовните учения казва, че човек има свобода да взема решения. 
Това е много измамна теза, тъй като постоянно Бог чрез различни учения казва, че човек живее в илюзия.
В същност, най-голямата измама и илюзия е, че Бог гламосва човек и се прави на пълен идиот чрез човека от най-висша класа. Тези твърдения ги правя няколко пъти по различен начин на база кодовете в Духовната литература и на база това, че Глобалната мисъл и памет е решила това да се каже. 
Колко и от кой ще се разбере, то тава също е Нейна работа, но като се има предвид извратеняшкия й характер може и никой да не го разбере, защото Тя е всичко и на всякъде и Тя е всеки човек.
Толкова за сега!



Гласувай:
2



1. getmans1 - Интересно, ...
27.09.2014 21:09
... „ Аз на много места твърдя на база Кодовете, ... “

Тези кодове ме заинтригуваха.
цитирай
2. minchomin - Да, кодовете на Библията са открити ...
27.09.2014 21:36
Да, кодовете на Библията са открити от мен заедно с кодовете на други местта, които се потвърждават, но за сега само казвам постановки от тях, без да ги посочвам явно, тъй като имам известни събражения по този въпрос.
цитирай
3. getmans1 - Браво!
27.09.2014 22:13
Удивлявам се на гения на самочувствието ВИ!

А на мен покрай евангелието ще ми се наложи да търся кодове с които да разшифровам и Вашите мисли.
цитирай
4. minchomin - От евангелието съм казал нещо само ...
28.09.2014 08:28
От евангелието съм казал нещо само от това на Лука. Намерете го! Ако не можете, пишете ми ще ви го кажа къде е записано. Кодовете са особен вид текстове, които се откриват само с помощта на този, който ги е заложил. Тоест, с помощта на истинския автор, който е Бог. Особено в Духовните учения. Истината е такова, както в е Библията, че в една фалшива история се прокарза нещо във вид на учение, което няма нищо общо с библейската история, но за науката, здравеопазването, психологията, индустрията, археологията, историята и др. има огромно значение.
цитирай
5. minchomin - Още нещо, мисълта "Нищо чо...
28.09.2014 08:33
Още нещо, мисълта "Нищо човешко ми не е чуждо" не е писана в евангелието. Тя е казана в диктовки от съвременни Духовни посланици.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3418128
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930