Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
03.06.2011 00:45 - ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011. Меглена Кунева кандидат за Президент на Република България и твърдението на доц. Минчо Христов за ДАЛАВЕРИТЕ Й С АЕЦ Козлодуй.
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3796 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 09.05.2012 15:17

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  НА 02.06.2011 год., Слави Трифонов в предаването "ШОУТО НА СЛАВИ", заедно с неговата вярна и сговорна чета "ред. колегията", в чест на Деня на Ботев и героите на България за освобождение и независимост, представи г-жа Меглена Кунева за кандидат Президент на Република България. 
 Г-жа Кунева бе обявена, според критериите и интересите на Слави, като най-подходяща кандидатура за Президент на РБ.

Не зная защо, в същност зная много добре, но аз като редови избирател, който няма да гласува, мисля обратното, все пак имам право на мнение и считам, че има достатъчни основания, не лични разбира се, за да кажа, че г-жа Кунева 

НЕ Е ПОДХОДЯЩА КАНДИДАТУРА ЗА ПРЕЗИДЕНТ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ,
СПОРЕД МОИТЕ СХАЩАНИЯ ЗА ДЪРЖАВЕН ГЛАВА, изложени в http://minchomin.blog.bg/lichni-dnevnici/2010/10/20/prezidentyt-quot-dyrjaven-glava-quot-ili-quot-opashkata-na-d.622717 .

Също така зная отлично, че случайни събития никога няма. Това означава, че ако в съдбата на г-жа Кунева е заложено да изчиства кармични проблеми е напълно възможно, НЕЗАВИСИМО ОТ МОЕТО МНЕНИЕ И НЕ ГЛАСУВАНЕ, тя да стане Президент на Р.Б.. Всичко, обаче, зависи как тя, а и който и да е друг, би използувала предоставената й от съдбата власт за изчистване на кармичните проблеми, съгласно Закона за причинно-следствените връзки. Никой не трябва да забравя, че властта е най-голямото изпитание, което се дава на човек в неговия живот, а г-жа Кунева има опит с консумирането на властта.  

 Това, което споделям в Интернет и е добре да се знае от всички е, че знанието от г-жа Кунева на английски език е най-малкия довод да се твърди от Слави, а той няма други доводи, и на който е време да престане да бъде "сивия кардинал" за българския обществен живот, че тя е най-добра кандидатура за Президент на Р.Б.. Знанието на чужд език дава възможност за по-добра комуникация, но далеч не е предимство пред тези, които не знаят английски език, а например, знаят руски език или друг език, или не знаят чужди език. 
 Според мен, властта изисква много други човешки качества, които в повечето случаи са неясни, за да се каже, че Тя може да бъде добър Президент за народа, а не само на шепа хора, НАРЕЧЕНИ "ЕЛИТ" или други, наречени "протежета"!!! 
Г-жа Кунева влезе в дебрите на властта 
благодарение на царя и стигна до поста Еврокомисар в ЕС.
 Според нейните изказвания в медиите, защото не съм и бил личен адютант като Еврокомисар, винаги съм имал съмнение относно лоялността й спрямо Българския народ, т.е. ТЯ, според мен, не говори открито НА НАРОДА, особено когато става въпрос за защита на българина, наречен не знайно защо "потребител".
 Във връзка с това, което казвам, в блог.бг. попаднах на постинг интервю, който потвърждава моето съмнение и ЗАСИЛВА решението ми да не гласувам на избори 2011 год. 

Темата е: "ДОЦ. МИНЧО ХРИСТОВ: ФИНАНСОВАТА МАФИЯ ЗАМИСЛЯ ВТОРИ БАНКОВ СРИВ"

Материалът е взет от http://nikstan.blog.bg/novini/2011/05/18/doc-mincho-hristov-finansovata-mafiia-zamislia-vtori-bankov-.749546

Ето какво твърди доц. Христов в интервюто:
"Още по-абсурдно, престъпно, е поведението на една Меглена Кунева като главен преговарящ. С нейно съдействие бяха закрити трети и четвърти енергоблок на АЕЦ "Козлодуй”, които произвеждаха енергия за под 2 стотинки киловата. И цялото й поведение беше с едничката цел да се осигури пазарът на румънската централа "Черна вода”, която е финансирана от банка "Париба”. Това е петата банка по големина в света. Много малко хора знаят, че там работи и Милко Ковачев, но той е дребна фигура в сравнение с Меглена Кунева. Тя е член на УС на борда, това е най-висшата длъжност в банката с няколкостотин хиляди евро възнаграждение на месец. Много странно е, че закриваш Козлодуй и осигуряваш печалбите на румънската централа да си продава тока на Балканите, с което пък осигуряваш печалбите на "Париба” и след като свършваш мандата си като еврокомисар, те назначават като висш член. Милко Ковачев също беше изтеглен на работа в чужбина, след като приватизира ЕРП-тата и след като "Париба” също беше консултант в случая. Скандалното е, че ЕС никога не е искал закриването на трети и четвърти блок, нямаше никакво писмено становище. Имаше едно изказване на един съмнителен лобист като Гюнтер Ферхойген, който даде едно изявление, но никога Европейската комисия не е поставяла никакво условие за приемането на България да се закрият тези блокове.
Има и още нещо скандално. Много малко хора знаят, че според чл. 36, 3 години след присъединяването си към ЕС ние имахме право да пуснем реакторите, ако имаме някакви икономически проблеми. Това също не се използва".

Това мнение на доц. Христов също може да бъде подложено на съмнение, затова ще поставя следните
въпроси към г-жа Кунева.
Г-жо Кунева, като ви слушах в предаването на Слави ми направи впечатление, че сте чели моите материали за Президенстката институция в България и избори 2011 год.. Прави впечатление, че според някой изказвания на г-н Симеон Сакскобурготски, той също ги е чел и се придържа към моето становище. 
 В същото време, ако твърдението на доц. Христов е вярно, това означава, че вие като човек облечен с власт на Еврокомисар сте станали "ПРЕДАТЕЛ № 1" към Българския народ, относно неговата социална мизерия, която е в момента, благодарение на банковия и монополния корпоративен геноцид, който се прилага върху населението на България и най-вече чрез енергетиката.
 
Затова ви питам следното:
1. Мотивът ви да станете Президент на РБ е защото  вашето семейство и други личности ви внушават и подкрепят, че ще спечелите изборите и да помогнете на народа,  както казвате, без да е ясно как или смятате да продължите с "геноцида" си върху народа, според твърдението на доц. Христов ?
2. Вярно ли е това "предателство" от ваша страна, което твърди политикът, бивш депутат, доц. Минчо Христов?
3. Бихте ли доказали в съда, че твърдението на доц. Христов  не е вярно и да го осъдите за клевета срещу вас?
4. Вие готова ли сте, ако станете Президент, да предложите на Народното събрание да приеме защита на потребителя със Закон за цените и лихвите?

 Г-жо Кунева, Вие бяхте ЕВРОКОМИСАР ПО ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ. Отговорите на тези въпроси ще покаже какво сте научила, като Еврокомисар и каква политика ще изповядвате като Президент на РБ! За етапа, всички сме потребители на ел. енергия, която е многократно завишена като крайна цена, приблизително 10 пъти. 
Сигурно е, че Вашите хора от кампанията ви ще стигнат до този материал.
Затова отговор може да дадете в "ШОУТО НА СЛАВИ" , Слави няма да ви откаже ефирно време, а също така може да направите  коментар под въпросите ми.
Желая ви успех!

Релаксираща музика
http://vbox7.com/play:a2c108e7

За допълнителна информация http://minchomin.blog.bg/lichni-dnevnici/2011/05/27/prezidentski-izbori-2011-godina-blog-za-dyrjavnost-i-duhovno.754216Гласувай:
3
01. sorrowfulwolf - ...
03.06.2011 00:58
Няма да се учудя ако е вярно...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2930525
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3632
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Октомври, 2018  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031