Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
03.06.2011 20:24 - Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 4580 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 26.09.2011 10:24

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  1. На Мен Ми се налага още веднъж да се върна към обяснението на основите на Божествената регулярност, която вашият Народ е просто ЗАДЪЛЖЕН да изгради не само в Мое ИМЕ, не само за спасението на своите деца и внуци, но и заради ПРЕОБРАЖЕНИЕТО на Съ-Знанието на хората, стоящи на прага на Шестата раса!

2. Аз обяснявах вече на хората многократно, че Божествената регулярност – това не е обикновена власт, според разбирането на хората от Петата раса, защото НЕБЕСНИЯТ Рай на Земята не може да прилича на държавно устройство или на поредния „ИЗЪМ”! В Божествената регулярност е скрита Великата ТАЙНА на ПРЕОБРАЖЕНИЕТО и най-истинската ЕВОЛЮЦИЯ на Съ-Знанието на човека! 

3. Дори тогава, когато Аз ви говорих, че Божествената регулярност се основава на СЪБОРНОСТТА на Народа, вие не би трябвало да разбирате примитивно, че активността на хората, използващи своето Право на Свободна Воля, вече е Власт от Бога или Рая на Земята!

4. Нищо няма да се получи (а и да се получи, то повярвайте, това ще изглежда като поредния фарс), ако в Съ-Знанието на хората не е станал еволюционният преход на новите вибрации, на новите Монади на Твореца.

5. Затова ОСНОВА за изграждането на Божествената регулярност се явява не просто активността на хората, а активността на хората, които са успели да се повдигнат на нивото на Съ-Знание на СЪТВОРЕЦА!

6. Това означава, че хората не си представят своето съществуване във Вечността извън ТВОРЯЩОТО НАЧАЛО НА НАЧАЛАТА, приемайки върху себе си не само щастието от Творчеството, или по-точно – щастието от СъТворчеството, но и огромната ЛИЧНА ОТГОВОРНОСТ за своя ПРОМИСЪЛ не само пред Твореца, но и пред всяка отделна частица на Твореца!

 7. Божествената регулярност не може да се случи дори и ако са се събрали само няколко чисти и искрено вярващи хора, даже и поради това, че енергийният ЕГРЕГОР на тези хора не съответства на мащабите на Творящото Начало на Началата.

8. Затова Аз ви говорих и ви предупреждавах, че има критическа маса от хора, при Духовното Единение на които Преображението на Пространството може да стане ПРОМИСЪЛ вече не на Бога, а на хората СъТворци, и това количество хора е равно на два процента от цялото население на Планетата! Вашият, избран от Мен Народ, съответства на количествените характеристики на Народ-Водач на човечеството!

9. Аз искам още веднъж да подчертая, че два процента от „малките” хора на Планетата, или по-добре да кажем – хора на ВЯРАТА, са способни да приемат върху себе си нелекия КРЪСТ на Водач на човечеството и обединени Духовно, да достигнат възможността да Творят Новото Пространство на СВЕТЛИНАТА! 

10. Повярвайте Ми, при Духовно ЕДИНЕНИЕ на примерно 140 милиона човека, за първи път в историята на вашата цивилизация се създава възможност да се формира Творящ ЕГРЕГОРКОЛЕКТИВНО ПЪРВОСЪЗНАНИЕ – Велико БЕЗЛИЧНОСТНО ЦЯЛО, способно да ПРЕОБРАЗИ дори БОЖЕСТВЕНОТО ПРОСТРАНСТВО!

11. Затова при формиране на Божествената регулярност не се стремете към количество на активни хора (те винаги са били много), тъй като без Моя Помощ и Поддръжка вие, все едно, няма да достигнете до своята цел, а по-добре ОБЯСНЯВАЙТЕ на хората ОТКРИВАЩАТА се уникална възможност за Съ-настройка на всеки човек с Твореца!

12. Всеки човек четящ „Откровенията” получава Моята БЛАГОДАТ и Моята Духовна ПОМОЩ; Аз му помагам да формира своя позиция и отношение към Движението „За държавност и Духовно възраждане на Русия” и разбиране за това , че без ВЯРА, без енергията на Творящия КЛЪСТЕР, никаква регулярност, особено пък Божествена, не може да бъде изградена!

13. Божествената регулярност е преди всичко Творящо НАЧАЛО НА НАЧАЛАТА, формирано от Духовно Единни хора на истинната ВЯРА и това за Мен представлява ОСНОВАТА НА ОСНОВИТЕ, тъй като тази Регулярност няма нищо общо с обичайните лостове на държавната власт, подтискащи всяка инициатива на хората, носещи в себе си Божественото ПРАВО НА СВОБОДНА ВОЛЯ, дарено им от Мен, вашият Творец!

14. Сега се замислете, защо Аз порицавам всички революции, които освен кръв и насилие, а така също и преразпределение на собствености, нищо друго не носи на хората? По време на всички революции винаги е имало хора, които са ръководили преразпределението на властта в полза на самата власт, което като правило, е ставало извън народа и без по-рано подготвения „малък” човек – главната движеща сила на всички революционни изменения.

15. Божествената регулярност или Творящият КЛЪСТЕР от енергия, няма как да се случат без активното участие на „малкия” човек, но за разлика от революционното (насилствено) преразпределение на властта, Аз ще изисквам от хората, от всеки човек не просто активна позиция, а най-истинска СЪНАСТРОЙКА и СЪТВОРЧЕСТВО с Мен – това, което е било изгубено от вас за хилядите години власт на Тъмнината над Съ-Знанието на човека!

16. За Мен е просто необходимо вашият Народ да се събуди и да определи своята позиция към ставащото (независимо от волята на човека) Преображение на Пространството, и всичко това е защото в това ПРЕОБРАЖЕНИЕ на вашия Народ му е отредена ключова роля, и отказът от този КРЪСТ ще бъде равносилен на изчезването на вашия Народ от сцената на историята на човечеството!   

17. Повтарям: за изграждането на Божествената регулярност никаква традиционна схема на революционни преобразувания не може да подхожда и никога няма да бъде използвана, защото тя изначално носи признаците на Духовно насилие, което не може да бъде основа за построяване на държава на Светия Дух – на Святая Рус!

18. Замислете се, каква сила е заложена в Духа на човека, ако само два процента от цялото население на Планетата ЕДИНОДУШНО, в едно и също време изпращайки към целия Свят ПОСЛАНИЕ за ДОБРО и ПЪРВОЛЮБОВ, преобразува Плътния план съгласно своето, но ЕДИННО ЖЕЛАНИЕ!

19. Никое правителство и никоя човешка власт – система за подтискане на инициативата на свободните хора – няма да може да устои против това ВЕЛИКО ПОСЛАНИЕ НА ПЪРВОЛЮБОВ, тъй като не съответства на Божествената регулярност!

20. Повярвайте Ми, никаква власт и никакъв „ИЗЪМ” няма да издържи натиска от Енергията на СЪЗИДАНИЕТО (на СВЕТЛИНАТА), затова установяването на Божествената регулярност не може даже и приблизително да съответства на революционните традиции, тъй като СВОБОДНАТА ВОЛЯ дори и на два процента от населението на Планетата вече е ТВОРЯЩО НАЧАЛО НА НАЧАЛАТА, сравнимо със Силата на Твореца на Планетарно равнище! 

21. Ако това се случи, а няма как да бъде иначе, тъй като в този момент ВОЛЯТА на ТВОРЕЦА и ВОЛЯТА на „малкия” човек в Русия съвпадат напълно, което и осигурява еволюцията на Съ-Знанието на хората, тогава установяването на Божествената регулярност (по подобие на Моето Царство в Тънкия план) ще стане реалност!

22. Повтарям: днес както никога до сега е важна инициативата на свободните хора, и ЕДИНСТВЕНО от проявата на СВОБОДНА ВОЛЯ на свободните хора зависи, какъв ще бъде Светът на границата на епохите!

23. Няма нищо по-важно от инициативата на „малкия” човек, защото утре вече, Аз, вашият Творец и обикновеният „малкият” човек ще формираме структурата на Божествената регулярност и по-точно – структурата за ОСИГУРЯВАНЕ на еволюцията на Съ-Знанието на „малкия” човек, който за първи път в историята на човечеството е получил ПРАВО да създаде държава за себе си, а не обратното!

24. Аз ще помогна на тези хора да построят ПИРАМИДА НА УПРАВЛЕНИЕТО – ПИРАМИДА по подобие на Моето МИРОУСТРОЙСТВО, която ще трябва да формира минималното необходимо количество институции за управление на обществото ( на страната), защото Божествената регулярност в основата си е власт на Богоизбрания СВОБОДЕН Народ, най-накрая повдигнал се от коленете си!

25. Много ви моля, не фантазирайте по повод основите или структурата на Новата Божествена регулярност все още не е време за това и това не е ваша задача. Моля ви занимавайте се по-добре с разпространението на Знанията и тяхното разясняване на хората, тъй като сега е много важно да се разбуди Народа и да се подготви за неговата МИСИЯ на Водач на човечеството!

26. Аз вече ви предупреждавах, че есента на тази година трябва да стане ПРОЛЕТТА на Преображението на Съ-Знанието на вашия Народ, и по-точно, трябва да стане ПРОЛЕТТА НА ДУХОВНО ПРОБУЖДАНЕ, затова за успешното формиране на платформата на Божествената регулярност е необходимо преди всичко да се подготви и да се насочи „малкият” човек по пътя към духовното прозрение!

27. Аз ще ви помогна да спечелите битката на ВРЕМЕНАТА, ако вие не се откажете от Моите СЛОВА и от Моите ЗНАНИЯ! Ето защо Аз толкова упорито чакам не само проявите на вашите инициативи, но и което е най-важно, достигането на вашия Народ до истинната ВЯРА в Твореца!

Откровения

http://www.otkrovenia-bg.info/

02 юни 2011 ( 2011)
 



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3419424
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930