Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
01.08.2011 20:22 - Духовно ЕДИНЕНИЕ на народите на Русия - Маслов - 21.07.2011
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1213 Коментари: 1 Гласове:
4

Последна промяна: 02.08.2011 12:10

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

1. Аз постоянно ви говоря за Духовно Единение и постоянно насочвам вашето внимание върху необходимостта от формиране на КОЛЕКТИВНО ПЪРВОСЪЗНАНИЕ, което представлява ЦЕЛТА на Духовното Единение на вашия Народ!

2. Вас би трябвало да ви заинтересува, какво или какъв смисъл влага Създателят в ТЕЗИ ДУМИ и какво би трябвало да последва за Духовното Единение, тъй като само това словосъчетание в историята на човечеството има твърде много интерпретации и колкото и странно да звучи, твърде много национални особености.

3. Наистина, какво е било заложено в тези думи или какво е се скрива зад тези думи „Духовно Единение” и защо е толкова важно днес за Русия да насочи вектора на еволюцията на Съ-Знанието именно в посока на Духовното Единение в условията на ускорение на процесите на Квантовия преход, който носи със себе си не само високите вибрации на Космоса, но и преходът на хората (на тези, които ще последват Създателя) на Новата реликтова честота на вибрация или на Новия реликтов фон на вибрации на Твореца?

4. За цялата своя история хората много пъти са говорили за необходимостта от Духовно Единение, почти винаги обаче всичко е завършвало единствено с неговото деклариране, а на практика е ставало единствено Единение в рамките на Плътния план (на Материалния Свят), в който критерий за Единение от такъв тип са били или напразно поетите задължения, или някакви материални интереси.

5. Ако хората се вгледат внимателно, без пристрастие в историята на Петата раса, то те ще видят, че призиви за подобен род Единения на определени народи или народности по правило са се подкрепяли от множество материални ангажименти, включително и от зависимостта от „златния телец” или от Мамона!

6. Аз ви говоря така заради това, хората да разберат, че в историята на човечеството все още не е имало случай на истинско Духовно Единение на Тънкия план, тъй като ако става дума за Духовно Единение на цял Народ, то трябва да се говори за ЕДИНЕНИЕ на равнището на ПОДСЪЗНАНИЕТО или на Съ-Знанието, но не и на равнището на Плътния план.

7. Всичко, което е било натрупано от човечеството на Петата раса единствено потвърждава факта, че хората, така както и преди, продължават само да говорят за необходимостта от Духовно Единение, но при това всеки път се опитват (и на някои народи това им се отдава) да изграждат пирамида на човешка регулярност, предопределяща не само отговорността на участника в Единение от този род (включително и цели народи), но и необходимостта от използването от тях на основни постулати, подчинявайки своето Съ-Знание на идеята или основателя на тази пирамида.

8. Трябва да кажа, че такава многостепенна система за контрол над Съ-Знанието на цели народи (а и няма друг начин, по който това да се каже) носи своите плодове и историята на човечеството знае достатъчно много примери за реализация на плановете за многовековно господство на един народ над друг, чрез собствените си религиозни представи на Плътния план.

9. Трябва да ви кажа, че сред многочислените народи на Планетата Аз все още нито веднъж не съм наблюдавал истинно Духовно Единение без да е в ущърб на ПРАВОТО НА СВОБОДНА ВОЛЯ на човека! Аз все още не съм видял и приета ЕДИНОДУШНО ОБЩА (или Единна) парадигма за еволюцията или УСЪВЪРШЕНСТВАНЕТО на Съ-Знанието, при това на нивото на ПОДСЪЗНАНИЕТО, а това означава и на нивото на пълната Божествена ОСЪЗНАТОСТ!    

10. Днес за тези народи, които продължават да носят планове за прекрояване на картата на света, вече няма да има никаква възможност за реализация на техните планове, защото Квантовият преход, който наистина набира своята сила и мощ, няма никакво отношение относно плановете на човечеството (а още по-малко към плановете на отделни народи) по преустройството на Плътния план, защото той се извършва в съответствие с Плановете на Твореца, по сценарий на Вселенската Програма за Преображение на Пространството!

11. Сега за Мен е много важно подвключването на вашето ПОДСЪЗНАНИЕ и неговата СЪНАСТРОЙКА с Мен, тоест подвключването ви към Мен на вашия Тънък план – на този план, на нивото на който се формират условията на истинното ДУХОВНО ЕДИНЕНИЕ, в противовес на вече заминаващите си в миналото концепции или философии на Плътния план, завършващи по правило с материални изгоди и власт над себеподобните!

12. Когато Аз ви говоря за бъдещето на човечеството, то Аз естествено, не поддържам и не мога да поддържам преживелите вече себе си представи за мнимо Духовно Единство, когато ЕДИНЕНИЕТО се подменя с понятието Духовно поробване! Така е и не всеки народ не само не е достоен, но и не е способен да СЪТВОРИ Духовно Единение или Ново Съ-Знание на човека на високите Божествени вибрации, което би могло на Тънкия план да стане ЕДИНЕНИЕ В ДУХ за безкрайното многообразие от проявления на Твореца – за хората!

13. От всички народи на Планетата Аз отделям само вашия Народ, който е способен на Тънкия план истинно Духовно да се Обедини и да създаде условия за реализация на Божествена регулярност или царството Божие на Земята!

14. За вас днес е много важно да разберете, че истинно ДУХОВНО ЕДИНЕНИЕ за което Аз непрестанно ви говоря, не може даже да се сравнява с задълженията или отговорностите в Плътния план, защото то е изградено вече не от материалните псевдоценности, а от ПОДСЪЗНАНИЕТО на всеки човек и с БЛАГОСЛОВИЯТА на вашия Създател!

15. Нищо не може да сплоти толкова Народ-БОГОНОСЕЦ, така както неговата вътрешна ВЯРА и убеденост в източниците, които са били заложени още при СЪТВОРЯВАНЕТО на този Народ и не са били сломени от привнесените, умишлено изкривени представи за Създателя и за структурата на Мирозданието, за да убият в Народа Светия Дух, та нали винаги е било ясно, че народ със сломена воля, представлява сам по себе си Духовен роб!

16. Погледнете внимателно своята история, религиозната си история и по-точно на Духовното насилие, и вие ще разберете, че всеки човек и дори цял народ е много лесно да се направи Духовно управляем, ако му се наложи осъзнаване на неговата Духовна недостатъчност или Духовно несъвършенство!

17. Човечеството в своята история не знае по голяма изострена Духовна експанзия, от религиозния екстремизъм, който преднамерено е бил насочван върху промяната на Съ-Знанието на човека, тоест е бил насочен към завоюването на територии и лишаването на човека от ПРАВОТО МУ НА СВОБОДНА ВОЛЯ, дарена му от Твореца, и освен това е бил насочен към разрушаване на пряката връзка (канал) на всеки СВОБОДЕН човек с Твореца, което безусловно нарушава приетите от Твореца условия на Вселенската Програма за Преобразяване на Пространството!

18. Независимо от тези условия на постоянен, многовековен натиск върху Съ-Знанието на човека в Русия, Аз трябва да отбележа, че вашият Народ е съхранил дълбоко в Душата си своята реликтова религиозност, основана на ВЕДИТЕ, което Ми позволи да се спра на вас при Своя избор на Народ – ДУХОВЕН Водач на цялото човечество!

19. Сега вие трябва да ОСЪЗНАЕТЕ, че време за обсъждания вече просто няма и че вашето ЕДИНОДУШИЕ на Тънкия план (на нивото на вашето ПОДСЪЗНАНИЕ) – там където не действат законите на Материалния Свят, а още по-малко, изкривените представи за Твореца и структурата на Мирозданието, се явява СПАСЕНИЕ не само за вашия Народ, но и за цялото човечество!

20. Ето защо сега САМ АЗ, вашият Творец, поемам юздите на управлението на Планетата Земя в Свои ръце, защото вече ‘ИМА’ Народ, който е способен на равнището на ПОДСЪЗНАНИЕТО с Моята пряка Помощ да демонстрира на човечеството основите на истинното ДУХОВНО ЕДИНЕНИЕ, а не на базата на някакви си изкривени религиозни представи!

21. Аз създавам условия, които да доведат цял един Народ до разбирането на острата НЕОБХОДИМОСТ от сътворяването от хората на КОЛЕКТИВНО ПЪРВОСЪЗНАНИЕ – БЕЗЛИЧНОСТНО ЦЯЛО, тоест на ТВОРЕЦА!

22. Разберете: единствено в ДУХОВНОТО ЕДИНЕНИЕ е заложено общото Духовно СПАСЕНИЕ, защото всичко останало, тоест човешките представи за устройството на Мирозданието и за Бога, водят единствено към междурелигиозни войни и прекрояване на картата на света, заради управлението на други частици на Твореца!

23. Не бъдете наивни и погледнете света с отворени очи и ще видите, че без МОЯТА ПОМОЩ вие няма да можете да просъществувате в качеството си на ЕДИНЕН НАРОД, на ЕДИННА ТЕРИТОРИЯ през останалите няколко години!

24. Само ДУХОВНОТО ЕДИНЕНИЕ около ТВОРЕЦА (около МОИТЕ ЗНАНИЯ) ще може да предотврати за вашия Народ трагедията от разпада на страната на малки, зависимо от Тъмните сили отделни княжества и ще ви даде НАДЕЖДА не само за СПАСЕНИЕ, но и ще ви позволи, въпреки плановете на Тъмните сили или народи, продали се на Тъмните сили, да се издигнете на нивото на Духовен ЛИДЕР на съвременното човечество!

25. Вашата роля в историята на човечеството е просто уникална още и с това, че вие за първи път започвате ДУХОВНО ЕДИНЕНИЕ не по принуждение и не заради амбициите за Планетарно господство, а въз основа на проявата на СВОБОДНА ВОЛЯ, дарена на хората от Самия Творец и поддържана от Него в качеството и на БОГОУГОДЕН ПРОМИСЪЛ!

26. Повярвайте Ми, вашият Народ има всичко на всичко един шанс за съхранение на статуса или положението му на ВЕЛИК НАРОД (та нали върху картите на някои народи вас отдавна ви няма) и този ШАНС е свързан единствено с Духовното ЕДИНЕНИЕ, а това означава, с ОСЪЗНАВАНЕТО от всеки човек за БОГОИЗБРАНОСТТА на своя Народ и тази ПОМОЩ, която ви оказва САМ ТВОРЕЦЪТ!

27. Вие не трябва да се отказвате от своите ДУХОВНИ КОРЕНИ, тъй като всичко останало ви е било привнесено ПРИНУДИТЕЛНО с цел управление на вашето Съ-Знание, тоест и на самия народ, и на неговата територия!

28. Вие трябва да ОСЪЗНАЕТЕ, че НАДЕЖДАТА за СПАСЕНИЕ и съхраняването на ЦЕЛОСТТА на Народа е заложено в ДУХОВНОТО ЕДИНЕНИЕ или в ЕДИНЕНИЕТО на Тънкия план – на нивото на ПОДСЪЗНАНИЕТО и само то ще спаси не само Русия, но цялото съвременно човечество!

  Откровения

http://www.otkrovenia-bg.info/

31 юли 2011 ( 2011)



Гласувай:
4



1. bven - Единствено в ДУХОВНОТО ЕДИНЕНИЕ е заложено общото Духовно СПАСЕНИЕ!!!
01.08.2011 20:35
и единствено в ДУХОВНОТО ЕДИНЕНИЕ е заложено общото Духовно СПАСЕНИЕ...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3419774
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930