Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
14.08.2014 14:13 - ИНТЕРЕСНО И ЛЮБОПИТНО ЗА ИЗМАМАТА БОЖИЯТА ЛЮБОВ! - 14.08.2014 год.
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1016 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 15.08.2014 11:00

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Ще започна тази не кратка статия с това, че на практика излиза така, че до този момент Божията любов теоретично не се познава от никой що за птица е тя. Единствено за сега се говорят само фантасмагории за нея, така, че все едно тя е нещо като извън земно непознато чудо на чудесата за света на хората и се очаква да падне като манна небесна, за да погали някой по челото и да му каже, че от днес нататък този човек ще е богопомазан с миро и той само ще говори с Тангра от небесата за негово и общо добро. Други считат, че Божията любов, която се нарича още безусловна любов, за по-голямо объркване е този вид състояние на любов, която Бог дава на хората да обичат всеки и всичко на този свят, дори и тогава, когато му вредят. Това е състояние на голяма измама и то на база от Библията, че Иисус е казал, че ако те ударят по едната буза, то обърни и другата. Тази дива постановка Бог я прокарва и чрез учението на Татяна Микушина от Русия като се прокарва идеята, че човек никога не трябва да се съпротивлява, дори и когато го нападат. Въпросът е комплексен и е сложен за обяснение, но все едно от някъде трябва да се започне и да се види, че не е точно така. Всичко това, според мен, е ала бала или дрън, дрън ярена, както казва българския народ и няма нищо вярно в това, което считат всички хора, а тази игра е в областта на измамите и лъжите прокарана в цялата Духовна и научна теория, която съществува до момента и която е чисто Божие дело предадено чрез различни хора по света. 
Същото може да се каже абсолютно за всички Духовни учения и религии по света без да съм притеснен от това, че някой ще ме обвини в богохулство, поради простата причина, че всичко може да се докаже до най-малки подробности, че аз не говоря празни приказки. Вече е ясно, че Бог ни управлява изцяло и Той ни владее като биологични същества. Тоест, Той ни дава всяко състояние като физика, здраве, интелект и психология. На база тези състояния става така, че ние не можем да имаме свободна воля грам и дори нямаме наш собствен разум. След като е така, то свободно нищо не може да правим дори да мислим. Съществува една огромна илюзия, че човекът е свободна личност със собствени интелект и решения в своя живот. Това е измамно и той не може нищо да направи без разрешение на Бог.
Днес още веднъж ще кажа нещо различно от всичко друго казано до сега по този въпрос, както от Духовните общества така и от научните среди, защото вече много учени хора стават по папи от Папата в Рим по тези въпроси, но казвам, че те са хора заблудени и нищо повече. Самата заблуда идва пак от Духовната литература и някои изследвания, които науката прави. Извод за това правя точно от Библията и писана от научни работници Духовна литература.
До момента говоря, че истината е казана в Духовната литература и учения само с кодове и нищо повече. Това е основното, което следва да се разбере. Науката предполага, че в Библията има кодове. До момента са правени хиляди опити за намиране на тези кодове на Библията, но всичко е било в рамките на опитите, които са неуспешни за всеки. Днес аз твърдя, че съм открил много кодове от Библията и други учения и това ми дава основание да говоря различно от всички остани теории както за Бог така и за човека. На тази база твърдя, че останало в Духовните учения извън казаното в кодовете е лъжа и измама.
За Божията любов или безусловна любов, според кодовете в различните учения, може са се каже следното, че на практика излиза така, че когато човек си живее кефа най-добре, то точно тогава има най-много и най-голяма Божия любов към този човек. Това не е шега и е цялата истина!!! Под понятието „кефа”, следва да си има предвид буквално всичко, което носи вътрешна удоволетвореност на човека. Всичко друго извън вътрешното състояние на човека са само материални неща, за да може човек да се усеща добре жизнено добре като личност и член на обществото. Възниква веднага въпросът за първите жизнени нужди на човека днес. Да, никой не може да ги отрече и те са физическа необходимост за живот като първа необходимост с определен минимум и определени ежедневни парични средства. Би било глупаво да се говори за минимум при положение, че се вижда, че може да има всичко нужно за хората на този свят и се знае, че има Божие изобилие. Точно по това Божие изобилие част от арабските държави от пустини станаха най-богатите държави в света. Извън този минимум, който хората следва да имат за нормален живот, то това вече си чисто и просто Божие наказание, прокарано чрез обществото и ръководството на една държава. Това също не са шеги.
Казахме, че съгласно КОД в Диктовките и учението на акад. Маслов Леонид Иванович от Русия, Божията любов не е нищо друго, освен това, че тя е вътрешно състояние на хората, което им носи покой, хармония, равновесие или казано по друг начин хората да са в състояние на собствена радост.
За да не излезе, че говоря празни приказки, то веднага ще ви кажа как е речено, без да посочвам от къде е взето, защото това е мое право за сега. 
„….Любовта ще ви я обясня. / забележка: Това го казва нашият Създател или Абсолюта чрез диктовките на акад. Маслов./ Двигателят на всичко е Божествената любов. Любовта не е нищо друго освен вътрешен покой и хармония в човека и това е Моят благодат за Божия любов в човека…”. 
Това е всичко нужно да се знае. От тук на сетне нашият Създател прави всичко възможно с всякакви врътки и мотки от постановки да обърка точно тази най-важна постановка за Божията любов, а Той е майстор на тези неща за объркване. 
Така е направил с Библията и всички други книги, които ги е дал на хората, които днес се водят свещени книги. Казал съм и пак ще кажа, че те са книги на истината и могат да се нарекат свещени, но единствено чрез техните кодове и нищо друго в тях.
Защо Божията любов е двигател на всичко, ще попита някой? Това е така, защото когато един човек прави нещо, независимо какво е то, то в момент, когато е в състояние на покой или е запалил една цигара да си почине малко, то точно тогава в състояние на почивка, ще му дойде най-добрата идея за неговото ниво на съзнание по съответната идея, която има да прави. Тази идея е пак Божия дело във вид на идея. Тя може да има хиляди решения, но в крайна сметка се избира една решение. Така е създадено всичко що се нарича човешко творение в света на човешката дейност.
Казахме, че ниво на съзнание на човека не е нищо друго, освен мислите, които се поддават в човека от Глобалната мисъл и памет, които казани по друг начин са Висшия Разум или Бог. 
Още веднъж ще споделя, че всяка мисъл в човека не се ражда от неговия мозък въобще, а се поддава в човека от Глобалната мисъл и памет. Това е истината, според мен, на база всичко, което съм разкрил като кодове и моя пряк опит с Висшия Аз, с който имам пряка връзка от 13.09.2012 год. с проведено индивидуално обучение от Него за четиридесет дни в пълна изолация за мой пряк опит и за разяснение точно по кодовете на Библията, ученията на акад Маслов и на г-жа Татяна Микушина. Този въпрос съм го обяснил също на много места, дори и в моите три книги „Разговорът с Бога продължава”, които са все още не редактирани за издаване, но са качени в моя блог на адрес 
http://minchomin.blog.bg/ 
И така, да се върнем на Божията любов.
Божията любов предтеча за радостта на човека. Радостта на всеки човек може да бъде различна и да е от различни поводи. Дори не е нужно човек да си блъска главата за нея, защото става ясно, че мозъкът не ражда нито една мисъл в човека. Радостта или я има или я няма. Това означава, че ако я има, то в човека има Божия любов, ако я няма, то има всичко друго, което може да е близко до Божията любов, но това не е Божия любов в пълния смисъл на думата Божия любов, като то дори може да клони към Божия омраза. Има пълна Божия любов и пълна Божия омраза, а всичко остава от Бог за човека е вид пренебрежение. Ясно го казвам, нали? ПРЕНЕБРЕЖЕНИЕ!!!
Може да кажем, че Божия омраза към човека има тогава, когато този човек е наказан от Бог с всякакви болести, беднотия, лошотия като отношение от близките му, приятели, обществото и т.н., но много често става така, че точно в тези отношения човек да има състояния на Божия любов и както се казва чрез Диктовките на г-жо Микушина, че и в това състояние човек следна да наблюдава дали не е в състояние на покой и хармония. 
Ето, точно това показва, че Бог дава всички други вътрешни състояние редовно върху човека, но за своята Божия любов Той се скръндзи за даване като най-големият пинтия, който може да се сравни като първи скъперник на този свят. Затова ще кажа, че БОГ Е СКЪПЕРНИК. 
Вижда се, че нещата не са сложни за обяснение и са дори прости, но за да станат прости за обяснение, то пак се изисква Божия воля. Без нея нищо не става, за да може просто да се обяснят нещата.
Просто е обяснявал нещата г-н Дънов и той затова се нарича учител, въпреки, че много хора са заблудени и от него, защото по този начин Бог му е дал възможност да владее хората, но неговото учение произлиза от най-голямата световна лъжа и измама, а г-н Дънов я поддържа тази лъжа, че има Иисус и той е любовта. Иисус не е никаква любов, а си е чиста измама и лъжа.
Отбелязах, че в едно от Евангелията е записано, че Иисус се е „родил” за противоречие на този свят. Иисус не е нищо друго, освен синоним на нашия Създател или Глобалната мисъл и памет, но изпълнен с лъжа и измама в Библията. Това е огромната разлика между г-н Дънов и това, което аз правя като опит да обяснявам нещата чрез Интернет за сега.
Бих казал, че донякъде Ошо с неговите постановки ще се доближи до това, което аз говоря и пиша, но и той е бил малко или много оплетен в индуската Духовна школа, която е на светлинни години от истината за Божието управление така както е цялата източна философия и християнството на запад до момента. Това е така, защото истината е прокарана с кодове и нищо друго както в Библията, така и във всички останали книги на различните вероизповедания и учения. 
Тук дори само с няколко суми ще кажа за гадатели, лечители или за шамани, защото това е друг вид измама с хората, която също Бог я налага и после прави от невежи хора шамани, гадатели и лечители, който народа ги боготвори, но те на практика две думи не могат да обяснят от истината какво правят и защо го правят. Глобалната мисъл и памет просто им дава вътрешно състояние и вид заблуда, с която заблуда те допълнително объркват народите и науката точно чрез дейността си, независимо, че привидно помагат на хората. Такива хора са Ванга, Вера Кочовска, която Вера се боготвори като лечител, а самата тя бе наказана от Бог в края на живота си я направи пълна развалина, но се прокара приказка, че тя е приела много негативна енергия чрез лечение от хората и затова е била болна тази жена, която сама не е разбирала как стоят нещата. 
Всичко това е дело на Бог, защото Той умело в ученията си, където пуска много лъжа и измама, но прокарва истина само с кодове е дал хиляди постановки за карма, негативна енергия, нападане на хората с нисши и висши същества, сатани и ангели и хиляди негови измислици само и само да обърка хората до такава степен, че никой от никъде да не може да се съюзи с другия по познание в Духовността. Поради тази причина винаги има противоборство между ислям и всички останали вероизповедания, а сектите с всичко оставало. 
Няма никакви рептили или извън земни лоши същества, а има цялостна Божия измама върху човека.
Казвам ясно и който иска може да ме разбере, а който иска да ме кори в това, което ще споделя за пореден път, колкото си иска, че няма за човека нисши и висши същества, освен Висшия Аз в човека. Всичко друго е лъжа и измама, та дори са е казано чрез учението на г-жа Татяна Микушина или чрез акад. Маслов.
Когато говорим за учение, то следва да се приеме, че учения са тези книги от рода на Библията, Корана, Талмуди, Тора, учението на акад. Маслов, на г-жа Микушина и на още няколко човека, които допълват тези учения като, например, Росица Амела от България и много други, но те също са оплетени от голямата Божия лъжа и измама точно чрез тези учения, които Бог им предава. Тоест, сам Бог ги подвежда и мами. 
Всичко казано от Ошо, г-н Петър Дънов и други тълкуватели е опит за извеждане на някаква истина от всички учения, които съществуват, но това също още не е на нужното ниво за истина. Тези хора също са водени от Бог или Глобалната мисъл и памет, но те не са имали тази възможност да се докоснат до кодовете на самите учения, защото Бог така е решил за тях. Това е важно да се знае за тях и това е цялата истина и разлика. Ето защо още веднъж ще кажа, че втората моя диктовка, която ми се предаде на 20.09.2012 год. се казва следното и ще цитирам, за да се направи голямата разлика.
Цитат: „…Другият начин за подготовка на хората е чрез Посланията, които се предават чрез акад. Маслов, които вървят регулярно до момента от 26.08.2004 год. Те, независимо, че се различават по изказ и начин на поднасяне на информацията, са също КОД и дават възможност за промяна на съ-знанието на хората. Този подход от Силите на Светлината не беше случаен. Той се направи с цел повече хора да могат да имат различно поднесена информация и тя да се усвои максимално добре. За жалост, това не стана така, както очаквахме!...” 
/Забележка: Става дума и за диктовките на Татяна Микушина. Тук нещата са казани за онзи момент преди моето индивидуално обучение, което беше вид насилие върху мен и продължава, но е отбелязано, че диктовките са вид КОД. Когато говорим за КОД, то това е нещо, което е много различно от общия текст и е вкарано в самия текст./ 
Обаче, кодове без Божията помощ не се откриват никога, тъй като всички учения са Божие, но предадени чрез различни хора а самите кодове са заложени от БОГ.
Тази постановка обърква всеки един, който се е допрял до Неговото учения, независимо чрез кой е казано.
Да, но г-н Дънов никъде дума не казва, че Библията е фалшива и Иисус не е съществувал.
Това вече аз ясно го казвам, но го казвам не затова, че трябва да бъда различен чешит, а го казвам на база Главния код на Библията и бъдете сигурни на 1000 процента, че е така. 
Главният КОД прави Библията изцяло фалшива книга от него до края й!!!
Ще дойде време да разкрия всичко, но в отделна книга. Затова и тук не казвам всичко, което е нужно, за пълна яснота.
И така, ограничение за изживяване на кефа няма, освен ако човек не нарушава обществените закони и личните права на някого.
Например.
Кефът човек може да изживее като си грабни раницата или с колата да натовари семейството си и с близки приятели да идат на някоя поляна за веселба по всички възможни начини със скари, бири, музика и т.н.. Кефът става точно по начин както човек го прави.
Самото правене на кефа е човешко дело, но по Божия воля.
Ако няма Божия воля нищо не става и няма кеф. Това следва да се разбере от всеки. Кеф прави сам Бог на човека.
Обаче, Бог е хитър сатана и дявол и в своите учения е заложил капани, с които прокарва идеята за ниски вибрации и едни такива капани са казани за скарите на поляната до реката, пиенето, пушенето, слушането на рок музика, секс и всичко, което носи кеф на хората.
Затова днес ще отбележа следното.
Ако някой може да измери честотите на кефа на човек, то аз ще кажа на глас, че нищо не разбирам от Духовна наука.
Обаче, казвам още, че Бог и коварен и неговата коварност може да произлезе пак от кефа на човека.
Например, Бог събира няколко човека или голяма група хора да си правят кефа, та ако ще и на сватба да е. Точно тогава в разгара на кефа, Бог ще подхване някой човек от групата или "случаен" с дадена тема, която да развали кефа на всички, дори да стигнат до там, че да изкарат ножове и пищови и кръв да се лее.
Когато говоря за кодове в Духовната литература, то приемете, че точно те са истината. От там на сетне каквото и да се говори, което е извън това, което е казано в кода е игра на Бог с хората в самото учение.
Например, такава игра е постановките с идеята за Иисус, за Квантовия преход, Божията клетва, Духовно единение и други чрез Маслов и идеята за Нравствените правила на Татяна Микушина и десетки други измислени „лиготии” на Глобалната мисъл и памет. Това не е шега, а си е чисто „лиготия” и подигравка с хората, за да му се КЪЛНАТ на НЕГО във вяра и честност, след като Той ни управлява и Той сме ние с нашето съзнание, тоест с Неговите мисли и с неговите идеи по нашите глави. 
Ето как нещата опират до задънена улици и ако няма тези кодове и да се разяснят пак по Божия воля, то всичко това ще продължава като измама до безкрайност с цялото човечество.
Всичко е Бог в този свят.
Хората също са Той. 
Обаче, тъй като много пъти казвам, че си играе със себе си, Той е направил така, че е накарал хората да търсят Бог по Хималай и да гледат нагоре към небесата, а Бог е всичко и навсякъде. Той е в нас и ние сме в него. Той е във времето и времето е в нас, както е казал Левски, но това го е казал Бог чрез Левски.
Толкова за сега!



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3419539
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930